Community Status Updates
An!M@niaCCC → Shanks
Μπράβο ρε φίλε είσαι βλέπω στον σωστό τον δρόμο του DEATH NOTE ,αλήθεια ποιόν υποστηρίζεις Light ή L???
Aug 17 2008 22:43
red pyramid → Animesuki
όχι καλέ, δές το, απλά δές και μερικά άλλα πρώτα. το azu,amga είναι θρησκεία απλά :D
εγώ αυτό το καιρό λιώνω Revolutionary Girl Utena. στο προτείνω όταν τελειώσεις αυτά που βλέπεις τώρα, είναι υπέροχο πραγματικά.
Aug 17 2008 22:43
Animesuki → red pyramid
Σε ευχαριστω τοτε θα σε εμπιστευτω και δεν θα δω lucky star.:P
Azumanga daioh το ειχα ακουστα αλλα νομιζα οτι δεν ηταν αρκετα καλο,αλλα βλεπω οτι πολυ το παρακολουθουν.
Aug 17 2008 22:38
red pyramid → Animesuki
Δε ξέρω αν είναι απο τα καλύτερα, εγώ πάντως που δεν είμαι και της κωμοδίας έλιωσα όταν το έβλεπα :P και η haruhi είναι θεά.....μόνο τον Honeyu-sempai να μην είχε @____@
απο την άλλη, το Lucky Star που σκέφτεσαι να δείς, είναι για λίγο πιο καμμένους. Ίσως το azumanga Daioh να σου κάνει πιο πολύ. ;)
Aug 17 2008 22:35
QueenofHearts → zoeleene
:oo::oo::oo::oo::oo::oo:Καλέ έσωσες τόσες φώτος και δεν είδες που είχε το site???:oo::oo::oo::oo::oo::oo:
ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!! και έχε πρόχειρα χαρτομάντηλα για το :nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed:
ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
[URL="http://www5e.biglobe.ne.jp/%7Esolid/"]http://www5e.biglobe.ne.jp/~solid/[/URL]
Aug 17 2008 22:20
jimmare → Hanzo
Aμα γουσταρεις,ριξε μια ματια στο profile μου,να δεις το msn μου...
Aug 17 2008 22:08
jimmare → Barbara
Φευγεις???Καλα οκ...:byejg9:
Υ.Γ.Δεν κανει τπτ για το friend request...
Υ.Γ. 2 :gn2:
Aug 17 2008 22:04
Neuro → Anelis
Αν θέλεις μπες τώρα ακόμα προσπαθώ να βρω πως θα γράψω:hahaha::hahaha:
Aug 17 2008 21:51
Anelis → Neuro
τελειαα!!!
εγω εχω σκευτει καποια πραγματα αλλα οχι ολοκληρωμενη πλοκη και τετοια
αν ειναι μπες msn οταν τελειωσεις το γραψιμο να σου τα πω και απο εκει :)
παντως αυτο που λες ειναι πολυ καλο!
ετσι θα μπορει ο καθενας να συνεχιζει την ιστορια οπως θελει (μεσα σε καποια πλαισια) και θα εχουμε και πολλους σεναριογραφους και ποικιλια στην πλοκη!!
Aug 17 2008 21:47
Neuro → Anelis
Σκεφτικά κάποιες ιδέες! Θα τις γράψω άλλα μου φαίνεται είναι καλύτερα να κάνω κάτι σαν τον GkLoc επειδή είναι αρκετά αυτά που έχω σκεφτεί:wooi2:!!! Αρχίζω να γράφω:wooi2:...σε καμιά ωρίτσα θα έχω τελείωση:fromabove:...θα αφήσω και επιλογές επειδή δεν είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσω την κάθε ιστορία:deadga6:!
Aug 17 2008 21:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed