Jump to content

Community Status Updates

Photo

red pyramid → Anyparktos

Μαν, μια απορία να μου λύσεις: το Strawberry panic που μου είχες πεί ότι είναι καλό, ξεκίνησα να το βλέπω, αλλά επειδή ύστερα απο 3 επισόδεια είμαι λίγο σε φάση αμφιβολίας και προβλέπω πατάτα, πές μου, σίγουρα δεν είναι απλά γεμάτο fan-service? Εννοώ έχει πλοκή, σοβαρεύει καθόλου ή να το κάνω drop?
Aug 17 2008 21:29
Photo

Barbara → jimmare

ΤHanks για το request επίσης .Καληνύχτα
Aug 17 2008 21:03
Photo

Zoro → Franklin

Ohayo Franklin,τι γινεσε?? Επεστρεψες και δεν σε προλαβα σημερα γμτ:( Τι λεει ο tsi απο κατω,μας φευγεις παλι??? [μην ακουω τετοια!]
Aug 17 2008 21:03
Photo

Shanks → Etemon

thanks για το request etemon nice to meet yaa βλεπεις one piece απο οτι ειδα ε???? σε ποιο επεισοδιο εισαι??
Aug 17 2008 20:55
Photo

Melkor → Daiotakou

καλωσηλθες και εσυ, βλεπω οτι αρχισες δυναμικα με τα ανιμε. keep up the excellent work
Aug 17 2008 20:54
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

po re file kai eipa na katso na 3odepso me euxaristisi mia triara euro na asxoli8o ligo me naruto kai TSAF!!! NO NEW CHAPTER!! temeeeeeee! kusoooooooooo! WHYYYY?????? re sovara tora pou einai to new chapter?!
Aug 17 2008 20:51
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → aXxXeL

re zwo ekanes join? ante epitelous posous mhnes tora se paleuo... re gamh8hke o dias akoma na vgi naruto 413... kai alla3e onoma more sto klassiko "axXxelaros" oxi apla axel ti na klasei to axel xD ante 22 gyrnaw kapoia mera 8a pame me ton goggetasssj4 gia mia gyra sta manga shops kai meta ramen sto suntagma. FRONTISE NA XEIS LEFTA!
Aug 17 2008 20:48
Photo

Anelis → Neuro

[I]αρπάζω το RAMEN(εεε σπαγγέτι είναι άλλα λεπτομέρειες :hahaha::hahaha::hahaha: [/I]no worries κ εγω μια απο τα ιδια!! καλη ορεξη και καλη συγγραφη μη φοβασαι δεν καραδοκει το Δαφνι για σενα! (μονο το arkham αν αγριεψουν τα πραγματα :hahaha::hahaha: j/k )
Aug 17 2008 20:39
Photo

Neuro → Anelis

Τώρα μαγειρεύω κάτι να φάω...αρπάζω το RAMEN(εεε σπαγγέτι είναι άλλα λεπτομέρειες:emptyonexg1:) και αρχίζω να γράφω...ωμός μετά να μην με κλείσετε στο Δαφνι:congrats::congrats::hahaha:!!!
Aug 17 2008 20:33
Photo

jimmare → Anyparktos

Ευχαριστω για τη συμβουλη...
Aug 17 2008 20:12
Photo

Anelis → Neuro

μ αρεσει που υπαρχει ενθουσιασμος!!!:wooi2: (ακομα κ αν καταληξουμε να το φτιαχνουμε 4-5 ατομα εγω γουσταααρω!!):burningbe3: σε ενα αλλο φορουμ (για επιτραπεζια) φτιαχνουν το δικο τους επιτραπεζιο και λογω αυτου το σκευτομουνα καιρο πως θα ηταν ωραιο να καναμε ολοι μαζι απο το φορουμ κατι αναλογο! παντως πληροφοριες για εκθεσεις κτλ μπορω να σου λεω και εγω (ασχολουμαι φανατικα με αυτα!) ελπιζω να καταφερουμε να το αρχισουμε και να το τελειωσουμε, ανυπομονω!!!
Aug 17 2008 20:10
Photo

Neuro → Anelis

Χεχεχε χαίρομαι που σου αρέσει το group μου:wooi2:! Και έμενα μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα να φτιάξουμε manga:kawaii::nbleed:! Στο μέλλον θα προσπαθήσω να βρω και πληροφορίες για διάφορες εκθέσεις έτσι ώστε να πηγαίνουμε σε αυτά ! Και βεβαία σίγουρα θα κάνουμε και άλλα εκτός από το manga που κάνουμε τώρα! Άλλα να μαζευτούμε και άλλοι:drink:!
Aug 17 2008 20:04
Photo

Anelis → Neuro

καλα ειναι τελειο το group που εφτιαξες εχω ψηθει ασχημα με την ιδεα του manga!!
Aug 17 2008 19:57
Photo

Neuro → Megi ♥

Ναι άλλα εγώ ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει :uhh:
Aug 17 2008 19:43
Photo

Anyparktos → jimmare

Kαλά ισχύει αυτόρε παιδί μου απλά απο ένα σημείο και μετά είναι εύκολο να κάνεις αυτήν την ερώτηση στον εαυτό σου:"Μ'ενδιαφέρει αυτό το thread?Έχω κάτι που θέλω πολύ να πω που να μην έχει ξαναειπωθεί?Θέλω οπωσδήποτε να συμμετάσχω στη συζήτηση αυτή άσχετα που δεν ξέρω πολλά?" Αν έχεις στο μυαλό σου ένα ναι για όλες αυτές τις ερωτήσεις μετά μπορείς να κάνεις ενδιαφέροντα post.(good advice i think :P )
Aug 17 2008 19:22