Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Umi no Ossan

O μαθητης ειναι στουρνος επειδη ο Minato εκανε μια βλακεια στην ζωη του και διαλεξε λαθος πνευματικο πατερα για να δωσει τα φωτα στο νεογνο..... Τι να κανει απο μονος του ο νεοφωτιστος με νονο τον Jiraiya, Kαι ελεος. Δεν του εμαθε ninjutsu,..... Να ριχνει καμια γκομενα δεν μπορουσε να του μαθει να εχει και καποια αλλη εμπειρια περα απο το φιλι με τον Sasuke? Ισως ετσι να ξεκολλουσε και λιγο απο πανω του. Τωρα αναφορικα με τον σεβασμο δεν τον απαιτεις τον κερδιζεις. Και τον δικο μου δεν τον εχει κερδισει ο συγκεκριμενος. Ειναι ζητημα προσωπικης αντιπαθειας καθαρα. Οπως αλλοι δεν πανε τον sasuke εγω δεν παω τον Jiraiya.... Για την ακριβεια θα τον σκοτωνα με τα χερια μου αν μου δινοταν η ευκαιρια.
Aug 18 2008 00:32
Photo

tsintori → iristella

Μα τι σου έχει κάνει ο J;
Aug 18 2008 00:29
Photo

Zoro → GkLoc

Ρε θελω να το αλλαξω,κι εγω το βαρεθηκα,αλλα χωρις pc δεν γινετε τπτ...πρεπει να βρω και μια sig μαζι με το αβα του Serpico...αν βρεις τπτ καλο,εγχρωμο ή μη,στειλ το με πμ,ΟΚ? {εσυ που εισαι εξπερ στο να βρισκεις τετοιαXD}
Aug 18 2008 00:28
Photo

Shanks → An!M@niaCCC

ok sorry!!!!
Aug 18 2008 00:27
Photo

GkLoc → Zoro

Xexe, Και εγω αυτο σκεφτηκα... Αλλα με Sasuko Avatar δεν παει...xDDD [Trying to make him change]
Aug 18 2008 00:25
Photo

Umi no Ossan → iristella

δεν φταει αυτος αν ο μαθητης ειναι στουρνος κ δεν τα παιρνει ευκολα...Ελειπε γιατι επρεπε να μαζεψει στοιχεια για την δουλεια του ωστε να εχει ο Kakashi να περναει ευχαριστα την ωρα του κ για να μην αυτοκτονησει αν δεν εβγαινε νεο βιβλιο.Ασε που αν ηταν εκει δεν θα ειχε τον χαρακτηρα που εχει τωρα ο μαθητης κ ισως να ηταν ολα διαφορετικα.Ασε που θα επρεπε να αποκαλυφθει ισως ποιος ειναι πραγματικα...Κ δεν τον συγκρινα ποτε με εναν απο τους δυνατοτερους χαρακτηρες.Στα υπερ του βεβαια ειναι κ το προχωρημενο της ηλικιας του !!!! (δεν παυει να ειναι ομως γοης !!!! )Κ οχι δεν προσπαθω να σε κανω να τον συμπαθησεις,λιγο σεβασμο απετει ο κακομοιρης !!!!:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:
Aug 18 2008 00:22
Photo

neo^

Στο 183.Εσυ?
Aug 18 2008 00:20
Photo

Zoro → GkLoc

Hθελα να το αλλαξω και δεν εβρισκα τπτ καλυτερο να βαλω...ετσι ειπα να βαλω ενα Χ που δειχνει μια μυστηριωδη τοποθεσια ή...και το σημειο οπου ειναι θαμμενος ενας θησαυρος:bleh:
Aug 18 2008 00:19
Photo

Shanks → GkLoc

ρε συ μικρος δεν ειναι για αυτο ασε το παιδακι να παιζει!! πολυ θα ηθελα να ζουσε ο L ηταν ο καλυτερος για μενα!!! μπερδευτηκα και το εγραψα στο προφιλ μου lol!!
Aug 18 2008 00:17
Photo

GkLoc → Zoro

"Location: Χ" Tι ειναι αυτο ρε??
Aug 18 2008 00:16
Photo

iristella → Umi no Ossan

Ποιον δασκαλο??? Εννοεις αυτον τον βατραχανθρωπο (μπλιαξ) ο οποιος εσερνε πανω κατω εναν πιτσιρικα επι 2,5 χρονια δεν του εμαθε στην ουσια τπτ περισσοτερο απο αυτο που του ειχε μαθει πριν ξεκινησουν.... και που για τοσα χρονια ηταν εξαφανισμενος και αφηνε το βαφτιστηρι του να μεγαλωνει μονο και ερημο μισητο απο ολο το Konoha? Aν ειχε εμφανιστει λιγο νωριτερα και αν εκανε καλυτερα την δουλεια του τοτε ισως ο Naruto να μην ηταν σε αυτα τα χαλια που ειναι στην παρουσα φαση.... Οσο για το επεσε....και πολυ αργησε μπορω να σου πω.... Ας μην ηταν η κατασταση του Itachi ιδιαιτερη και θα ειχε πεσει πολυυυυυ νωριτερα........
Aug 18 2008 00:15
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Μάμησε τα!!!!! Την Δευτέρα που βγαίνει το chapter στην Ιαπωνία είχανε κάτι σαν γιορτή ή κάτι τέτοιο. Είχανε αργία δλδ....... Δεν είχαμε chapter ούτε από bleach, ούτε από One piece ούτε από άλλα shonen. Τη Παρασκευή θα έχουμε κανονικά.......
Aug 18 2008 00:15
Photo

GkLoc → Shanks

Kαι τι που σκεφτεται σωστα?? Δεν τον χονευω,δεν μπορει να εφυγε ο L και να ριχνουνε μια αντιγραφη σαν και αυτην μεσα, Να παιζει με τα παιχνιδακια του και με τα μαλλια του σαν τον σπαστοφλωρο και να λυνει και υποθεσεις, Δεν λεω οτι δεν ειναι εξυπνος,Ειναι,αλλα ειναι Χαζος ο τροπος που τον εριξαν ετσι μεσα στο Anime...
Aug 18 2008 00:14
Photo

Shanks → GkLoc

και τι που ειναι ρε gk φλορος ο near δεν σκεφτεται σωστα οπως ο L??????
Aug 18 2008 00:09
Photo

Shanks → An!M@niaCCC

ναι ρε ωραιος ειναι και o light τον παω πολυ και αυτον ειδικα οι σκεψεις του κορυφαιες δεν μπορεις να τον κοροιδεψεις ευκολα αλλα ειναι και καπως κακος με τους αλλους και αυτο με πειραξε λιγο!! ρε συ ο near μηπως ειναι μικρο παιδι γιαυτο μπορει να παιζει lego!!!!! θα δω αν οι σκεψεις του light ειναι καλες ισως τον υποστηριξω ξανα lol!!!!
Aug 18 2008 00:09