Jump to content

Community Status Updates

Photo

Umi no Ossan → iristella

Παλι κακολογεις τον δασκαλο;;;Ντροπη σου !!!! κακια kunoichi !!!! :yellowcard:αυτος τουλαχιστον επεσε ηρωικα μαχομενος !!!!! Δεν εβλεπε μονο το τομαρι του.....:tongue::tongue::tongue::tongue:
Aug 18 2008 00:08
Photo

GkLoc → Shanks

Oχι και παλι,εβαλα το Παλιο Modem,,,, ΓΑΜΩΤΟΟΟΟο Ωπ,τι ακουω απο κατω.Υποστιρηζεις Near??? XAXAXAXAXAXAXAXAA LoL,ε οχι,δεν γινετε,ειναι ο πιο φλωρος,ηλιθιος,σπαστικος χαρακτηρας σε Anime,Μια εντελως αποτυχημενη Αντιγραφη του L... Eλπιζω να αλλαξεις οπως λεει και απο κατω ο σοφος που υποστιρηζει Light...
Aug 18 2008 00:04
Photo

Shanks → GkLoc

ρε gk ενταξει ειναι τωρα??????
Aug 18 2008 00:01
Photo

An!M@niaCCC → Shanks

Ρε συ ,τι μου λες τώρα υποστηίζεις τον φλ#ρο τον Near ,αυτός είναι ο πιο αχρηστος, σπασίκλας και μήμος του L . Τον βλέπεις να κάνει όλη την ώρα κατι εντελώς ΑΚΥΡΑ πραγματα ,(να παίζει με lego ,να στολιζει δεντρα ή να κάνει χτήρια απο τραπουλοχαρτα) και τον υποστηρίζεις ? Να μου έλεγες mello που είναι πιο προσγειωμένος. Εγώ απο την αρχή μάχρι το τέλος Light και πάλι Light. Περιμένω να αλάξεις.......:tensai:
Aug 17 2008 23:54
Photo

Shanks → An!M@niaCCC

βασικα εγω υποστηριζα light στην αρχη οταν ειδα τα πρωτα 10 επεισοδια μετα αλλαξα γνωμη και μου αρεσε ο L και τωρα συνεχιζω με τον near!!!
Aug 17 2008 23:37
Photo

Anyparktos → red pyramid

Αυτο ηθελα να στο πω αν δεν το χω πει ηδη σε αντιστοιχο thread.Στην αρχη μιλαμε για fanservice με πολυ αργους ρυθμους,οριακα φετιχιστικο με τα φουστανια λαμπατερ κοκ,αλλα αργοτερα μπαινει δυνατα και με συναισθημα.Τουλάχιστον εμένα υπήρχαν φάσεις που με συγκίνησε και μου άρεσε αρκετα.Δλδ,δεν ηταν μονοδιασκεδαση αλλα και συγκινηση για μενα.Βεβαια,πάντα να έχεις υπόψη την υποκειμενικότητα που παιζει :P Αν θυμάμαι καλά το ενδιαφέρον έρχεται μετά το 5...Ελπίζω να βοήθησα dude :riiight:
Aug 17 2008 23:31
Photo

Etemon

Shanks εννοειται οτι βλέπω One piece.Μια χαρά ειμαι...σήμερα γύρισα απο τις διακοπές και είμαι αρκετά κουρασμένος απο το ταξιδη της επιστροφής....πάω να κάνω ένα μπανάκι και να πέσω για ύπνο μέχρι αν ξυπνήσω το πρωί και να κάστω στο πολυπόθητο μου PC.
Aug 17 2008 23:26
Photo

An!M@niaCCC → jimmare

Οχι βγαινει απτα anime και το maniac(μανιακος).
Aug 17 2008 23:25
Photo

Zoro → Radagast

Kαλα τροπος του λεγειν σκεφτομουν εσενα:hahaha: Απλως η φαση με την καμερα μου θυμισε αυτα που μου χες πει για το REC και σε θυμιθηκα...ναι μπορουσε να ναι καλυτερο που λες,αλλα εγω μια φορα το περιμενα χειροτερο και δεν ημουν ετοιμος γι αυτα που ειδα...γι αυτο μ'αρεσε...διελυσε το Blair Witch Project σαν ιδεα... Αντε να δω και το REC συντομα λοιπον... {και να σου απαντησω και στο pm:P}
Aug 17 2008 23:23
Photo

Erebos → Animesuki

[I]ano~...[/I] Αν έχεις δει τη Suzumiya Haruhi, να δεις και το Lucky Star!! Θα λατρέψεις την Konata-chan, σαν otaku girl που είσαι. btw ούτε το Azumanga ούτε το Lucky Star έχουν romance, εκτός από κάτι shoujo-ai στο Azumanga... :kawaii: :P
Aug 17 2008 23:04
Photo

jimmare → An!M@niaCCC

Σου ειπα γτ...Επειδη μου θυμιζει ενα περιοδικο...(το ονομα σου)
Aug 17 2008 22:57
Photo

jimmare → Hatake Kakashi

Xεχε...τπτ.Βλεπω hatake kakashi και λεω:''Ηatake Kakashi???Γρηγορα να του κανω friend request...!!''(αυτο επειδη kakashi=αγαπημενος χαρακτηρας naruto)
Aug 17 2008 22:55
Photo

Erebos → Animesuki

Πώς γίνεται να μην είμαι?!?!? :nanana: - Vampire: Check. - Pink haired kawai-ness: Check. - Pantsu: Check. :kakaka: Το βλέπω με ελληνικούς subs από τον Haldir και είμαι στο 9ο ep. Ελπίζω να βγάλει και τα υπόλοιπα γρήγορα... :bike: :wooi2:
Aug 17 2008 22:53
Photo

Animesuki → Erebos

kι εσυ κολλημενος με την Μοκα?:oo:!!!:P
Aug 17 2008 22:47
Photo

An!M@niaCCC → jimmare

Ok και τι μου το λές????
Aug 17 2008 22:43