Community Status Updates
Umi no Ossan → endless_inspiration
γεια σου κ σενα...Δεν ειναι απο ανιμε.Την βρηκα τυχαια ψαχνοντας για εικονες με σαμουραι
Aug 17 2008 19:18
jimmare → Anyparktos
Eυχαριστω που με εκανες accept,but δεν τα ξερει κανεις ολα...Υπαρχει καποιος που να μην εχει κανει spam???(εκτος αυτων που δεν κανουν post,:kakaka: :kakaka: )Eτσι και εγω,σιγα σιγα,μαθαινω να μην κανω spam...
Aug 17 2008 19:18
Anyparktos → jimmare
Δεν μιλάω για πολύ παλιά...Μιλάω για λιγοτερο απο μια βδομαδα πριν.Anyway,χαιρομαι πολυ που ακουσες οσα ειχα να πω και με συγχωρεις αν ακουστηκαν λιγο βαρια και ασηκωτα.Απλα να έχεις λιγο παραπανω το νου σου οτι τα forum δε λειτουργουν ετσι.
C ya and be cool dude!
(request accepted)
Aug 17 2008 19:01
jimmare → Anyparktos
Ναι ενταξει...Απλα ηταν πρωτη φορα που μπηκα μεσα στο forum(σοβαρα για πολυ ωρα)Και δεν ηξερα πολλα...Για αυτο κιολας.Τωρα αμα δεις,δεν κανω spam...
Aug 17 2008 18:43
Anyparktos → jimmare
Dude,δεν με νοιάζει που κάνεις πολλά friend request.Με νοιάζει να μπαίνω στα thread και να βλέπω ουσιώδη post...Συγγνώμη κιόλας,ήθελα να στα πω καιρό αυτά αλλά δεν δούλευαν τα profile comments...Ένα ωραίο βράδυ που λες που έβλεπα τα newest posts σε πετύχαινα παντού να λες πράματα χωρίς νόημα...Αυτό λέγεται spam.Και δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις αλλά είναι ενοχλητικό.Δεν μπορείς να μπαίνεις σε συζητήσεις που δεν σε αφορούν μόνο και μόνο για να πετάξεις κάτι...Και σε πήρανε τα σκάγια γιατί έχει γίνει χαμός με το spamming τον τελευταιο καιρό,ήρθε και κείνο το βράδυ που όπου και να γυρνούσα έβλεπα διάφορα γι αυτό σου είπα.
Btw,δεν θυμόμουν να είχαμε μιλήσει να με συγχωρείς.Πάντως προσπάθησε να είσαι λίγο on topic.
Aug 17 2008 17:53
jimmare → Anyparktos
Eιναι δλδ κακο να κανω friend request???Οποιος θελει με δεχεται οποιος οχι...Αν λες για τις ομαδες πυο μπαινω μεσα,οχι...Ασχολουμαι με καθε κατι για αυτο μπαινω και στην αναλογη ομαδα...(π.χ.Μπαινω πληροφοριακοι επειδη ασχολουμαι με γλωσσες προγραμματισμου και μπαινω επισης στο counter strikers επειδη παιζω το source...)Οσο για το friend request(αλλη μια)με εσενα ειχαμε κανει μια συζητηση μεσω pm k vm.
Υ.Γ.Για να με κανουν ολοι accept,σημαινει πως εχουμε μιλησει και εχουμε πει καποια πραγματα...(εκτος του M.O.S. που ειμαστε φιλοι απο κοντα...:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Aug 17 2008 17:32
Anyparktos → Kenny
Χμμμ...Εκτός άπο Mindfuck-horror fan είσαι και fan του freaky,big&glossy eyed σχεδιασμού χαρακτήρων ε?Jigoku shoujo,Ayakashi και τώρα το ghost hound...Πολύ αργό το πρώτο επ αλλά μπορώ να πω ότι έστησε καλό feeling...Πάω να δω και το επόμενο,στο μεταξύ πες μου πότε μπαίνει στο ζουμί(just don't spoil me :P)
Aug 17 2008 16:41
endless_inspiration → Umi no Ossan
γεια!!!
καιρο τωρα ηθελα να σε ρωτησω....
το avatar σου ειναι απο καπιο anime η' απλως ειναι ενα artistic;;;
Aug 17 2008 15:14
jimmare → Sponis
Απλα ρωτησα...Δεν χρειαζεται να μου τη λες ετσι.Δεν με νοιαζει και τοσο αλλα απλα το ειπα.Τεσπα,σου εχω κανει friend request(που θα κανεις accept :kakaka: :kakaka: :kakaka: )
Aug 17 2008 14:54
zoeleene → QueenofHearts
Ποιο site? Θέλω το site!!! Εγώ τα βο΄θτηξα από το deviant art... Αλλά τα solid & etc σχεδια είναι καταπληκτικά! Έχω βρει και κάτι άλλες εικόνες σε ένα γαλλικό site...
Aug 17 2008 13:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed