Jump to content

Community Status Updates

Photo

tsintori → iristella

Εγώ όμως είμαι αθώοςςςςςςςςςςς:cry5::cry5::cry5::cry5: Πάντως θέλω να δω πως θα κάνουν τι σκηνή του [COLOR=White]ψόφου [COLOR=Black]στο anime..... One piece που είσαι;;;;;;;[/COLOR][/COLOR]
Aug 18 2008 01:10
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Δεν πειραζει,"Εδω εκει λιγο παραπερα..."ειναι μια χαρα τοποθεσια:P Την μοιρα του pc λογικα θα την ξερω αυριο ή μεθαυριο;)ας ελπισουμε να πανε ολα καλα και να το παρω πισω! Τελικα πηρες απαντηση στο πμ για τα groups btw??:? Επισης,Berserk που εφτασες ειπαμε?το τελειωσες?
Aug 18 2008 01:08
Photo

iristella → tsintori

Ξερεις Tsi kun τα υπονοουμενα μπορω και τα πιανω πολυ ευκολα. Οταν ο doulis λεει για Naruto lovers εναν εννοει.... με το κακο αδικο μυαλο του. Και στο κατω κατω του τα εγραψα μια στο δικο σο προφιλ και μια στο δικο του για να τα εμπεδωσει.
Aug 18 2008 01:06
Photo

tsintori → iristella

Απάντησες στο δικό μου αντι για του Douli; Εγώ δεν είπα τπτ για τον Sasuke......
Aug 18 2008 01:02
Photo

iristella → Umi no Ossan

ΜΜΜΜ Let me think........ ΜΜΜ nope... Γραμμενο τον εχει τον Naruto ο Sasuke Και μαλιστα εκει που δεν πιανει μελανι. O Νaruto απο την αλλη τρεχει απο πισω του συνεχεια κλαιει οδυρεται και του φωναζει περιεργα πραγματα για bonds (ιδιως ορισμενες ατακες ηταν σαν copy paste απο το Junjou Romantica και δυστυχως δεν εβλεπα πουθενα ουτε Nowakι oΥτε usagi να τις λενε) , .. Αν το καλοσκεφτεις.... Αλλος εχει δωσει τις λαβες ne? Τωρα για τις γυναικες στα ποδια του J..... Απο οτι ειδες και εσυ.... Μονο επι πληρωμη. Νομιζω αυτο τα λεει ολα.... XDDD
Aug 18 2008 01:01
Photo

iristella → tsintori

Oiiiiii για καθιστε φρονιμα.....και οι δυο.... Στο κατω κατω το ιδιο Manga δεν διαβαζουμε? Απο οσο θυμαμαι μεχρι στιγμης ο Naruto ειναι αυτος ο οποιος τρεχει πισω απο τον Sasuke Και οχι το αντιθετο. και οσο για το μεγαλειο του J........ MMM σορρυ ξεχασα τον μεγεθυντικο φακο και το τσιμπηδακι σπιτι μου.
Aug 18 2008 00:56
Photo

tsintori → Umi no Ossan

Τσάντες φτιαγμένες από φιδάκια φαντάζομαι....... Εδώ ο τύπος είχε φτάσει το peeking σε ύψιστα επίπεδα. Κάτι μου λέει ότι ο Naruto μέχρι το τέλος θα έχει γίνει μέγας perv.......
Aug 18 2008 00:46
Photo

Umi no Ossan → tsintori

Δεν πειραζει Tsi,ας εχει καποιο ελλατωμα η Ιρι.Αφου δεν μπορει να δει το μεγαλειο του J ας μεινει με τις τσαντες κ τις ζωνες κ με τους Naruto lovers !!!!!
Aug 18 2008 00:40
Photo

tsintori → iristella

Please αλλάζεις χρώμα στο [COLOR=White]υπήρξε[/COLOR]; [COLOR=Black]Καλά του έκανε του Oro (αν και δεν θυμάμαι που τον στενοχώρησε). Πολύ προσέχω τον oro μιλάμε..... [/COLOR]
Aug 18 2008 00:39
Photo

Umi no Ossan → iristella

Τα λες ολα απο το κακο σου....Επειδη αυτος εχει ολες τις γυναικες στα ποδια του ενω ο Sasuke κρυφογουσταρει τον Νaruto !!!!! Χιχιχιχ...Βρηκα δωρο για την επομενη φορα που θα γιορταζεις !!!!!!
Aug 18 2008 00:38
Photo

iristella → tsintori

Απλα υπαρχει.......[COLOR=white]Η μαλλον υπηρξε[/COLOR].... XDDD Δεν χρειαστηκε να κανει κατι περισσοτερο..... Α! και τωρα που το σκεφτομαι..... Στενοχωρησε τον Oro μου......
Aug 18 2008 00:37
Photo

tsintori → Umi no Ossan

Εμ Doulis τι να πει κανείς....... Ο J για μένα τα έχει όλα, άμα τώρα σε κάποιες δεν αρέσει......(καρφί mode off)
Aug 18 2008 00:36
Photo

tsintori → Zoro

Σε πετυχαίνω μέσα ε; Λοιπόν 2 ερωτήσεις...... Τα link που μου έδωσες για το berserk το 1ο δεν δουλεύει καθόλου και το δεύτερο τα μισοκατεβάζει.....(δλδ φτάνει περίπου στο 60%, μου λέει ότι ολοκληρώθηκε αλλά μετά δεν μπορώ να ανοίξω το rar file). Επίσης ξέρεις τι είναι τα Μanga title page arc στο one piece;
Aug 18 2008 00:34
Photo

Umi no Ossan → tsintori

Πες τα της Tsi γιατι εκεινη τον εφαγε τον ανθρωπο.....Αυτη πληρωσε για να του δωσουν ενα τελος !!!!!
Aug 18 2008 00:33
Photo

Umi no Ossan → Zoro

κ γω θελω να αλλαξω καποια πραγματακια οπως το location αλλα μου βγαζει failed !!! Τελικα εμαθε μπανιο το πιτσι;;!!!!!:hahaha::hahaha:
Aug 18 2008 00:32