Community Status Updates
hyuga → magus
πως μπορώ να τα προμηθευτώ από σένα¨Αν θες μπορώ να σου δώσω και λεφτά για να μου τα γράψεις..Τα είχε κατεβάσει το αγόρι μου αλλά μόνο τα 5 πρώτα επεισόδια μπόρεσε κ μού έγραψε σε cd...
Aug 18 2008 09:06
Animesuki → Erebos
Εχω δει διαφορα βιντεο απο lucky star που εχουν αναφορες στην haruki suzumiya.Alla οταν προσπαθησα να δω haruhi δεν ξερω γιατι σαν να βαρεθηκα λιγο.:emptyonexg1:
Aug 18 2008 06:15
Kon_Okami → LucyBR
Spamming Random(λέμε τώρα) profile
[IMG]http://i287.photobucket.com/albums/ll142/kon_okami/pocket1.jpg[/IMG]
Aug 18 2008 04:34
Zoro → tsintori
Μηπως τα μπερδεψες??
Γιατι τα τσεκαρα και το 1ο link δουλευει μια χαρα ενω το 2ο οχι....για το 2ο θα κοιταξω αυριο αν μπορω να στο δωσω fixed,οσο για το 1ο...
Αμα σου κατεβαινει,εστω κι αν οχι 100% ξερεις να το κανεις extract με το winrar ετσι??
Αν οχι κατεβασε το,shareware ειναι απ οσο θυμαμαι,αλλα ουσιαστικα εχει τοσο λιγους περιορισμους που ειναι σαν freeware...
Aν παλι δεν λυθει το προβλημα,δοκιμασε να ζητησεις links στο Berserk manga thread,εκει θα σε βοηθησουν περισσοτεροι...{θα σου εβρισκα αλλα links,αλλα χωρις pc δεν εχω πολυ χρονο δυστυχως...ελπιζω να μου το φτιαξουν συντομα!}
Τελος
[I]Επίσης ξέρεις τι είναι τα Μanga title page arc στο one piece;[/I]
Nop,no idea,sry!!:nanana:
{μηπως μπερδευεις ονοματα??!}
Αnw,νυχτα tsi-kun....sry I couldn't be of better help...damn pc,without it I'm useless:roar:
Cya tomorrow!!^^:gn2:
Aug 18 2008 04:06
Ptomahawk → Adventurer
Βασικά ή Παρασκευή 22 ή Κυριακή 24 θα κάνουμε. Καλά για καφέ κανονίζεις 1 βδομάδα πριν; :P Για κυριακή το κόβω, για να έρθει και ο άλλος.
Aug 18 2008 01:59
Adventurer → Ptomahawk
Ελα ρε, αφησα το προγραμμα μου οσο πιο φλου γινοταν αλλα πλεον επρεπε να παρω μια αποφαση οποτε κανονισα ωστε να εχω την Κυριακη 24 ελευθερη για το session (κι ας εχει φορμουλα εκεινη τη μερα). Ελπιζω να μπορουμε ολοι τοτε.
Aug 18 2008 01:46
tsintori → iristella
Και όχι μόνο να έχει sharingan. Αυτοί οι τρεις είναι οι πιο cool......
Βασικά εγώ ευελπιστώ να το τελειώσω μέχρι το τέλος της χρονιάς λόγο παννεληνίων.
Anyway καληνύχτα Iri-chan......
Aug 18 2008 01:45
iristella → tsintori
Nαι με περνας με περνας αλλα εγω εχω δει περισσοτερα anime στο συνολο .........XDDDDD
Eγω απο οτι φαινεται θα αργησω να το τελειωσω αλλα δεν με πειραζει. Μου αρεσει και θελω να το ευχαριστηθω. Οχι οπως το ναρουτο που το τελειωσα μεσα σε 1 βδομαδα ανιμε και μανγκα και μετα εκλαιγα που δεν ειχα αλλο και ουρλιαζα Sasukeeeeeee, Itachiiiiiiiiiiiiiii, Kakashi senseiiiiii (παντα κατι σε sharingan Παντως αν παρατηρεις XD)
Aug 18 2008 01:40
tsintori → Franklin
Ξέχασα να σου πω ένα κομμάτι.
To bid your farewell από Opeth. Αν δεν το έχεις ακούσει άκουσε οποσδήποτε την εισαγωγή.....
Aug 18 2008 01:38
jimmare → An!M@niaCCC
A ok τοτε...Αλλα για δες την εικονα απο κατω και θα καταλαβεις τι εννοω:
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img167.imageshack.us/img167/2042/airanimaniacfz3.jpg[/IMG][/URL]
Aug 18 2008 01:33
tsintori → iristella
Δηλαδή σε περνάω:bleh::bleh:(είμαι στο 76)
Και εγώ θέλω να δω κάποια παράλληλα αλλά θέλω να τελείωσω το one piece σχετικά γρήγορα.
Και το χειμώνα δεν θα έχω χρόνο damn.
"Aυτο ειναι αρκετο για ολα τα μαρτυρια που εχω στον νου μου":hmmm::hmmm:
Aug 18 2008 01:24
iristella → tsintori
Στο One piece εχω μεινει λιγο πισω στο 60 δλδ..... Επιασα καποια παραλληλα anime Και καθυστερησα λιγο.
Δεν εισαι αθωος..... Υποστηριζεις Jiraiya.. Aυτο ειναι αρκετο για ολα τα μαρτυρια που εχω στον νου μου.........
Aug 18 2008 01:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed