Jump to content

Community Status Updates

Photo

psofia → Dante80

Βάλ'το τώρα που το έχω πάρει απόφαση, γιατί μετά θα αλλάξω γνώμη. Και μέχρι να τελειώσουν οι Πανελλήνιες μην το βγάλεις. Ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση. :)
Aug 25 2008 00:33
Photo

Dante80 → QueenofHearts

:nbleed: Ah....sankyou...:nod2:
Aug 25 2008 00:32
Photo

GkLoc → tsintori

Πως σου φανηκε Choppers Past??? Εμενα ηταν απτις αγαπημενες μου στιγμες μου στο Anime....[και η μια απτις 3ς που εδακρυσα]
Aug 25 2008 00:30
Photo

tsintori → GkLoc

Μετά θα κολλήσεις με Naruto...... Σε αυτά που είσαι γίνεται ένας μικρός χαμός μετά έχει μια μικρή ανάπαυλα και μετά γίνεται ένας μεγάλος χαμός για πόσα επεισόδια!!!!!!!!!!! Εγώ είμαι εκεί που νίκησαν τον Wapol.
Aug 25 2008 00:28
Photo

Zoro → Robin

LoL ξερεις χωρις να θελω να σε θιξω ασε καμια σειρα ή κανενα κομμα/τελεια μεταξυ των προτασεων σου γιατι ηταν ραμμενες πολυ διπλα και μπερδευτηκα λιγακι:nanana: Mετα,καταρχας ωραια,χαιρομαι που και εσυ εισαι Robin fan...εγω την θεωρω τελεια:lovulovu: Ωραιο και το ava σου λοιπον,με γειες!!^^ {τωρα ηρθε η ωρα να βρεις signature!!!:hahaha:} Επισης,τι εννοεις δεν σ'αφηνουν οι γονεις σου?? Βλεπουν οτι βλεπεις τετοια "παιδικα" {ταχα} και στο απαγορευουν?? Αν πετυχα διανα μην τους αφησεις να σου χαλασουν το "hobby" σου γιατι κι εγω οπως και αλλοι πολλοι εδω στο forum την ακουμε απ αυτους αλλα δεν τους αφηνουμε να μας χαλανε κιωλας...ειπαμε τους υπομενουμε οσων αφορα τα κραξιματα αλλα μετα συνεχιζουμε την ασχολια μας{αν και δεν ξερω τους δικους σου αρα δεν ξερω και την περιπτωση:P}...παντως παντοτε υπερασπισου τα πιστευω σου και μην αφηνεις τους αλλους να στα χαλανε;) Τελος,τι εννοεις ENP??:hmmm:..το σκεφτηκα αλλα δεν βρηκα τι ηταν!!:cry5: {sry για την ασχετοσυνη μου!} Ωραια,χαιρομαι που κι εσυ εισαι anime fan τοτε,βρηκες το καταλληλο μερος να γραφτεις! Kαλη Συνεχεια και στο forum!!:ureshii::gotit:
Aug 25 2008 00:27
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

Γαμηστεροτατος ο Ζορο! Δικιο εχεις τα σπαει ο τυπας! δεν καταλαβαινω γιατι παντα ομως οι πρωταγωνιστες μιας σειρας ειναι χαζοι κι ανυπομονοι? (Op-naruto-bleach-db)
Aug 25 2008 00:26
Photo

QueenofHearts → Dante80

Here. Ecchi(?) gifts για να σε πείσω για την αγνότητα των προθέσεων των μη Haruhiκών... Και δεν είμαι δαναός οπότε μη το φοβάσαι. :hahaha: [IMG]http://fc05.deviantart.com/fs16/f/2007/144/2/1/Pepper_Robot_II_by_Artgerm.jpg[/IMG]
Aug 25 2008 00:24
Photo

GkLoc → tsintori

30-40 καπου εκει...
Aug 25 2008 00:24
Photo

tsintori → GkLoc

Πόσα θες ακόμα;
Aug 25 2008 00:23
Photo

GkLoc → tsintori

yes Yes,its the best Username EVAAAAAAAAAAAAAH!!!! wait Temmeeee,Im still stuck at One Piece./..
Aug 25 2008 00:21
Photo

tsintori → Dante80

Got it. Arigato Dante808etnaD!!!!!!!!
Aug 25 2008 00:18
Photo

Dante80 → tsintori

Well, όχι ακριβώς, ανεβάζουμε ένα anime, και μένει στον server μας για download ένα μήνα. Στην θεωρία βέβαια, γιατί στην πράξη μένει συνήθως περισσότερο...^_^'
Aug 25 2008 00:17
Photo

tsintori → GkLoc

Naruto hater για user name; Τσακίσου και δες τα eps temmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 25 2008 00:13
Photo

Zoro → tsintori

Ναι θα την προχωρησω μην ανυσηχεις,το οτι την παρατησα προσωρινα δεν σημαινει οτι δεν μ'αρεσει,μου εχει κρατησει το ενδιαφερον αμειωτο ακομη,οπως παλια και θελω να δω κι αλλο! {me wants more oro & itachi!!} Καλη Συνεχεια και σενα λοιπον και οπως τα λες,δεν εχεις δει τπτ ακομη απ τα σημαντικα;) ^^
Aug 25 2008 00:11
Photo

tsintori → Dante80

Ναι δεν πρόλαβα να το χαρώ (lol). Μία ερωτησούλα. Στο anime of the month ανεβάζεται ένα anime κάθε μήνα;;;;
Aug 25 2008 00:09