Community Status Updates
Zoro → Scorpion
Καλη Συνεχεια λοιπον,προχωραω κι εγω με Naruto και One Piece και μετα οταν τα τελειωσω θα δω κι εγω Bleach επιτελους:P
{αντε με χει φαει η περιεργεια να το δω...}
^^
Aug 24 2008 23:49
tsintori → Zoro
You know somrthing Zoro;
Με τα σεντόνια δεν έχω τόσο πρόβλημα, συχνά τα διαβάζω. Απλώς αν δεν έχω όρεξη να τα διαβάσω νιώθω ότι μένω έξω απ' τη συζήτηση......
Btw Naruto που είσαι;
Εγώ είμαι στο 89.........
GkLoc → Haw Eye Mihawk
WELCOMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Καλως ορισες φιλε μου Mihawk......
Kαλα να περασεις στο Forum kαι τρελα κεφια...
Και να μπαινεις και στις συζητησεις γυρω απο One Piece..
Zoro → Haw Eye Mihawk
Καλως Ορησες,ωραιο nick,δεν χρειαζετε καν να σε ρωτησω ποια σειρα σ'αρεσει:P
{μονο ενα Κ ξεχασες στο Hawk αλλα λεπτομεριες!}
Καλα να περασεις στο φορουμ,κατι το οποιο θα γινει σιγουρα αν σ'αρεσουν τα ανιμε!;)
YΓ:Που θα παει,θα σε νικησω καποτε στην ξιφομαχιαXD
Aug 24 2008 23:47
Dante80 → Tomodachi2
Έτοιμο το subforum Λία μου. Στείλε μου ένα pm με τα άλλα threads που θέλεις να στείλουμε μέσα, και προχωράμε έτσι....^^
Aug 24 2008 23:46
Zoro → tsintori
Βλεπω σ'αρεσε το σεντονακι μου το οποιο φανταζομαι δεν διαβασες γιατι περασε πολυ λιγος χρονος αφ οτου το postαρα{και καλα εκανες!!!μην μου παθεις τπτ βραδιατικα κι εσυ!!}
Την καημενη την iri να λες που πρεπει να το διαβασει ολο:hihi2:
{εμ αλλα αυτη ξεκινησε την συζητηση απ το τπτ,αρα ας το περιμενε:bleh:}
Aug 24 2008 23:41
Zoro → psofia
Χμμμ θεωρω σε καταλαβαινω αρκετα κι ομως...ισως δεν το δειξα καλα...αυτο που θελω να πω ειναι...
Δικαιωμα σου αν βαριεσαι να διαβασεις/απαντησεις σε ενα post μου και δικαιωμα μου το τι/ποσα γραφω...νομιζω ετσι ξεκαθαριζετε ολη η εικονα και δεν ειναι αναγκη να συνεχιστει η συζητηση,εκτος κι αν οντως εχεις κατι να πεις και οποτε θα το ακουσω φυσικα...
Τελος,οσο γι αυτο που λες με τα επιχειρηματα ναι,δεν ειπα ποτε οτι δεν μπορεις να αναπτυξεις/παραθεσεις κι εσυ τα δικα σου και εξαρχης μου φανηκες ατομο που ειχε,αλλα ειναι καθαρα δικο σου θεμα αν θες να μου τα πεις και να συνεχισεις την συζητηση ή αν θεωρεις οτι δεν θα καταληξουμε πουθενα και καλυτερα να μεινουμε οπως τωρα...οτι και να επιλεξεις εμενα θα με βρεις συμφωνο...
Aug 24 2008 23:38
psofia → Zoro
Kόντεψα να μην το διαβάσω αυτό το μήνυμα, όπως έχω κάνει με άπειρα άλλα posts (ειδικά στο Death Note topic και όχι μόνο δικά σου)!
Βασικά δεν με καταλαβαίνεις και εγώ βαριέμαι να επιχειρηματολογήσω αυτή τη στιγμή.
Και εμένα μου αρέσει να γράφω και μάλιστα έχω και φιλοδοξίες προς αυτόν τον τομέα. Απλά... (τελίτσες - *is so bored*)
Aααα και η βαρεμάρα μου δεν είναι ένδειξη αδυναμίας/ έλλειψης επιχειρημάτων. Είναι απλά βαρεμάρα! :hihi2:
Aug 24 2008 22:59
N-TG → psofia
εγώ είμαι ο έλεγχος μετάφρασης/ καραόκε/ βοηθός μετάφρασης με κάτι άλλα παιδιά.
Aug 24 2008 22:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed