Community Status Updates
Zoro → GkLoc
Suck My Glock????
Fkin Awessooommmmeeeee Name!!!:kill4u:
Me likes,ακουγετε και καλα συγκριτικα με το παλιο σου:hihi2:
Aug 25 2008 01:25
GkLoc → Zoro
"Επισης ο GK δεν σου πε για το παρελθον της Robin..."
Του το ειπα Marepico....
Toυ το ειχα πει πολλυ πιο πριν,ομως και παλι θεορω του Chopper καλυτερο...
Aug 25 2008 01:16
Zoro → Ioanna-chan
Εχεχε παλι καλα που το δα τοτε μην μεινουμε με τις αποριες και οι 2...
Νομιζα εκανα κατι που σε πειραξε πριν,γι αυτο και στο ρωτησα{κι ελεγα κι εγω τι εκανα κακο!}..
Λοιπον,απ οσο ξερω δεν υπαρχει αυτοματη απαντηση πουθενα στο φορουμ αρα οτι δεις απο δω και περα θα ναι καθαρα δικο μου{ή οποιου αλλου φιλου κανεις request;)}
Ευχομαι λοιπον να μην σου πεσει καποιο τετραδιακι στα χερια σου,ο κινδυνος θα τα μεγιστος...περασε το στον αδερφο σου λοιπον αν χρειαστειXDDD
Aug 25 2008 01:11
Ioanna-chan → Zoro
απλα νομιζα οτι ειχε αυτοματο οταν καποιος σε στελνει friend request να στελνεται στο προφιλ του ''thx for the request κτλ''καλα πως νομιζα οτι το προηγουμενο μυνημα στο εστειλα στο προφιλ σου?αααα καλαααα ασε δεν ειμαι για death note μου φαινεται.θα μπερδευα τους κανονες του :P
Aug 25 2008 01:06
Zoro → GkLoc
Χεχε ειναι μετα να μην το περιμενεις απ τον Spoilerman!!xD
Εμενα ειναι το absolute πρωτο για μενα και η seiyuu της Robin μ'αρεσε τρομερα ενω...ειδικα εκει που ελεγε Dereshi στην βαρκα μονη της με ειχε αφησει αναυδο...αλλα γουστα ειναι αυτα...
Anw,αντε να δουμε αν θα σου αλλαχθει το ονομα και σε σενα:P
Aug 25 2008 01:06
Zoro → Ioanna-chan
[B][I]αυτο το ''nice to be friends now'''το χεις στο αυτοματο?
[/I][/B]Eεε καταρχας καλυτερα να το ειχες βαλει στο προφιλ μου αυτο γιατι τυχαια μπηκα στο δικο σου και μπορει να μην το βλεπα...
Μετα οσο αφορα αυτο που ρωτας δεν σε πιανω,τι εννοεις στο αυτοματο?
Καθε φορα που μου στελνει καποιος friend request συνηθως παω και του γραφω καποιο σχολιο,απλως για να μην σου γραψω "ty για το request" πχ ειπα να βαλω κατι διαφορετικο,οπως καινω και με αλλους...εσενα τι σε πειραξε εδω???
Aug 25 2008 01:01
GkLoc → Zoro
Ναι το ειδα και βεβαια.....
Πολυ φοβερο δευτερο αγαπημενο μου μαζι με Choppers Past...
Ναι ηταν πολυ συγκινητικο,ειδικα στην φαση που φωναζει η μανα της LIVE ROBIIIIINNN....
Εκει εριξα δακρυα,αν και εχω να πω οτι η Seiyuu της μικρη Robin δεν μαρεσε καθολου...
Aug 25 2008 00:59
Dante80 → Seraphimon-T.K.
περικαλώ περικαλώ πες της ταχυδρόμε μου. Καλό διάβασμα, και εδώ είμαστε εμείς, δεν χανόμαστε...^^
Aug 25 2008 00:58
Zoro → Ioanna-chan
Nice to be Friends now^^[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/ureshii.gif[/IMG]
Aug 25 2008 00:56
Zoro → GkLoc
Oi GK stop using my Scouting Eye Technique dammit:burningbe3::ill2:
Btw,εσυ το παρελθον της Robin δεν το χεις δει ε??
Αν ναι,μην το περιμενεις,τσακισου να το δεις...ειναι priceless!!:kill4u::cry5:
{θα πεσεις κατω απο την συγκινηση...ειναι και πιο σκληρο απ τα αλλα!}
Aug 25 2008 00:53
Zoro → tsintori
Επισης ο GK δεν σου πε για το παρελθον της Robin...εκεινo ειναι που αξιζει ολα τα λεφτα;)
{my personal fave!}
Aug 25 2008 00:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed