Jump to content

Community Status Updates

Photo

red pyramid → Dante80

Πάλι καλά, γιατί με έβλεπα να κάνω παρέλαση διαμαρτυρίας έξω απο το σπίτι σου και να παίζει το soundtrack της σειράς για ύμνος :P κάτω το σύστημα οιμε
Aug 25 2008 00:09
Photo

Dante80 → red pyramid

νταξ, στο ξανα έβαλα στο παλιό, αμαρτία ήτανε...XD
Aug 25 2008 00:08
Photo

Dante80 → tsintori

νταξ, στο ξανα έβαλα στο παλιό, αμαρτία ήτανε...XD
Aug 25 2008 00:07
Photo

tsintori → Zoro

Τώρα νίκησαν τον Wapol και πήρανε τον chopper..... Ναι φυσικά και μου αρέσει, αλλά ακόμα νιώθω ότι δεν μου έχει δείξει αρκετά....... Ρε συ συνέχισε το, μην το αφήνεις πάνω στο καλό!!!!!!!!!
Aug 25 2008 00:07
Photo

Zoro → psofia

Glad you see it that way..
Aug 25 2008 00:06
Photo

red pyramid → Dante80

Θα βάλω τα κλάμματα με αυτό το νικνέιμ:nanana: goin' on with the joke ofcourse
Aug 25 2008 00:05
Photo

psofia → Seraphimon-T.K.

σκάσε ρε βλαμμένε! :hahaha:
Photo

tsintori → Dante80

Χαχαχαχα το ήξερα ότι θα μου έβαζες κάτι περίεργο. Για μια βδομάδα όμως ε!!!!! Επίσης για να μπορώ να μπω θα βάζω το παλιό username ή αυτό το σιδηρόδρομο;;;;;
Photo

psofia → Zoro

Βασικά η συζήτηση όντως δεν καταλήγει πουθενά. Δεν νομίζω να αλλάξει κανείς από τους 2 μας γνώμη. Συνέχισε τα σεντόνια, συνεχίζω να τα αγνοώ. :P
Aug 25 2008 00:04
Photo

Zoro → GkLoc

That's our proud {x}captain and recruiter for ya:bleh: {30 eps/day...καψιμοοοο:oo:}
Aug 25 2008 00:03
Photo

psofia → N-TG

Προφανώς, καλέ μου...
Aug 24 2008 23:59
Photo

GkLoc → Zoro

Yep i am that awesome... btw τρελη πορωση το παιδι.. Σημερα κιολας ειδε 31 επεισοδια,ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑ Τα επαιξα οταν το ακουσα
Aug 24 2008 23:59
Photo

Seraphimon-T.K. → psofia

Εσυ κοπελια προκαλεις τωρα τελευταια ΧΡ για προσεξε την γλωσσα σου νεαρη :LOL:
Aug 24 2008 23:58
Photo

Zoro → GkLoc

BAKEMONO!!!:oo:
Aug 24 2008 23:56
Photo

Zoro → tsintori

Καταλαβαινω το προβλημα σου {και χαιρομαι που συχνα τα διαβαζεις}...η αληθεια ειναι οτι μερικα σαν το τελευταιο που εκανα διαβαζονται πολυ δυσκολα απο 3ους περα απο την iri...αλλα δες το κι αλλιως,αν δεν θες να το διαβασεις γιατι βαριεσαι μπορεις ειτε να πας σε αλλο thread να μιλησεις για κατι αλλο,ειτε να ανοιξεις αλλο θεμα στο ιδιο thread ειτε να μιλησεις μονο για οσα καταφερες να διαβασεις....ολα γινονται κατα καποιον τροπο... Αν μετα θες να το διαβασεις ολο και να απαντησεις be my guest:P {ε μην ανησυχεις δεν γραφω συχνα τετοια!!} [B][I]Btw Naruto που είσαι; Εγώ είμαι στο 89.........[/I][/B] Α κι εγω που νομιζα οτι ειχες δει ολο το Νaruto:hahaha: {πλακα κανω:nanana:} Ακομη στο 40 ειμαι γμτ:uhh:...μπορει να φτιαχτηκε το πισι αλλα ακομη προσπαθω να απαντησω σε οσα αλλα παρελειψα αυτες τις μερες στο φορουμ και επισης βλεπω και οσα επεισοδια εχασα απο One Piece αυτη την περιοδο...συντομα θα προχωρησω ξανα σε Naruto;) Εσυ σε ποιο γεγονος εισαι δλδ? Η σειρα τι λεει,σ'αρεσει μεχρι τωρα???
Aug 24 2008 23:55