Jump to content

Community Status Updates

Photo

Seraphimon-T.K. → Dante80

Dante-sama,εχεις 1000 ευχαριστω απο την Σοφια :) ΥΓ:ναι μεταφέρω και μηνύματα τωρα ΧΡ
Aug 25 2008 00:51
Photo

Zoro → Ioanna-chan

Οντως και ευτυχως με μενα δεν ισχυει αυτο εφ οσων προκειται για πλακα{οποιουδηποτε ειδους} και οχι ανοιχτη προσβολη...χαιρομαι που το βλεπεις κι εσυ ετσι λοιπον;)
Aug 25 2008 00:49
Photo

GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™

Yattaaaaaaaa, Το Scouting Eye μου[οπως λενε και αλοι] επιασε εσενα να λες οτι σαρεσει o Zoro-Kun... αυτο ισουτει Zoro=One Piece Character=You Like One Piece,,,YAYYYY!!xDDD Πως σου φαινεται η σειρα??? Ποσα επεισοδια εχεις δει???[MONO KAI ΠΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 20..xDD]!!
Aug 25 2008 00:49
Photo

Ioanna-chan → cheery girl!

αχχχχχχχχχ πεταω αρχισα το special A!!!einai teleiooooooooo!!!!einai ongoing serie kai ta spaei!epitelous ta shoujo ksanagirisan fetos!!!
Aug 25 2008 00:48
Photo

Ioanna-chan → Zoro

το κακο ειναι οτι ολοι σε αυτο το site παρεξηγιουνται ευκολα πραγμα που καμια φορα το βρισκω κουραστικο και ανοητο....
Aug 25 2008 00:46
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Σου αρέσει βλέπω το one piece
Aug 25 2008 00:41
Photo

red pyramid → Kenny

Και μέχρι το 6.666 περιμένω. Με την ησυχία σου μαν, δε σε βιάζει κανείς :) υ.γ. τις images όμως πές μου που τις βρήκες, φανταστηκέ μοδεράτορα *σλουπ*
Photo

Zoro → Ioanna-chan

Χεχε χαιρομαι που δεν προσβληθηκες τοτε γιατι ξερω αλλες που θιγονται οταν τις λεω ετσι:P {βεβαια για πλακα το πα εγω;)απλα αυτην μου θυμισες με βαση τα οσα εγραψες στο post!} Να ναι καλα κι αυτος ο Light και το fanservice του,κανει θαυματα:ureshii:
Photo

psofia → tsintori

Aσ'τα να πάνε. Και αυτός ο καταραμένος ο υπολογιστής είναι εξάρτηση. Φεύγω ελαφρά τη καρδία.
Aug 25 2008 00:40
Photo

tsintori → psofia

Bye bye Sophia. Να υποθέσω ότι έχεις πέσει και εσύ στο λούκι της Γ λυκείου;
Aug 25 2008 00:38
Photo

QueenofHearts → Dante80

Χαίρομαι! Δεν είμαι πολύ καλή στo να κρίνω fem ecchi και δεν ήξερα αν θα σ'άρεσε!
Aug 25 2008 00:37
Photo

Kenny → red pyramid

Διάθεση έχω, stock images έχω (ναι, κι ας μην έχω δει τη σειρά :P), χρόνο δεν έχω καθόλου. Αν θες να περιμένεις μέχρι τον Οκτώβρη... :/
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ετσσιιιιι!!! Δεν ξερεις ποσο χαιρομαι με αυτα που μου ειπες:wooi2: Και που να τον δεις πιο κει,γινετε ταυτοχρονα και πιο γκαφατζης απ οσο φαινετε τωρα που ειναι σοβαρος και πιο cool ομως,θα μεινεις με μερικες κινησεις του;) {και ευχομαι να μην προτιμησεις Sanji γιατι αυτον προτιμανε πολλες,αλλα ευτυχως η iri παραμεινε Zoro fan:ureshii:} Οσο για τους χαρακτηρες που αναφερεις ναι ειναι γεγονος οτι εχουν πολλα κοινα μεταξυ τους και ο Luffy δεν αποτελει εξαιρεση βεβαια!:P {αν και οπως θα παρατηξρησεις πιθανον,Baka Baka αλλα στις πολυ κρισιμες στιγμες βρισκει φοβερες ατακες να πει και μενω με το στομα ανοιχτο καθε φορα...ξεπερναει και τον Goku και τον Naruto εκει για μενα...μετα κατα τ'αλλα,περαν αυτου,ιδιος βλακακος ειναι κι αυτοςXD} Αρα μπορουμε να πουμε οτι την ξεκινησες κανονικα την σειρα τωρα πια??Θα συνεχισεις να βλεπεις επεισοδια κανονικα δλδ?? {ευχομαι ναι:ureshii:}
Photo

GkLoc → tsintori

ΑΝΑΙΣΘΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Zoro προσωπικα δεν μαρεσε καθολου,ουτε και Nami μου εκανε εντυπωση,Chopper FTW!! Αντε τωρα φτανεις στο καταπληκτικο Arabasta Arc,που ειναι ΦΟΒΕΡΟΟΟΟο
Aug 25 2008 00:36
Photo

tsintori → GkLoc

Κοίτα ήτανλίγο συγκηνητικό αλλά μέχρι εκεί (αναίσθητο γουρούνι mode off). Εμένα μέχρι στιγμής αυτές που μου άρεσαν ήταν του Zoro και της Nami.
Aug 25 2008 00:34