Community Status Updates
Raven Princess → Neuro
ευχαριστω παρα πολυ γιατι το ψαχνω τοσο καιρο και δεν εχω βρει ακρη!!!!
Aug 25 2008 11:07
zade → himawarinosekai
Να σου εξηγήσω λίγο πως έχουν τα πράγματα.
ΔΕΝ προσβλήθηκα χτες από αυτά που μου είπες .Ο κάθε άνθρωπος έχει την άποψή του και είναι ελεύθερος να την εκφράζει ανεξάρτητα από το εάν είναι σωστή ή οχι.
Ωστόσο μου την δίνει η πολιτική ορθότητα του κόσομου στον οποίο ζόυμε. Δεν μπορούμε να πούμε τον άλλο [B]μαύρο [/B]γιατί δήθεν το λέμε με ρατσιστική χροιά. Εμένα αυτό μου την δίνει και το θεωρώ άκρως υποκριτικό . Οτι άλλο πιστεύω, το έχω γράψει στην υπογραφή μου .
Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως πως γίνεται και δεν ενοχλήθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ απο τους admins ή τους mods αλλά μερικά μέλη . Περίεργο δεν είναι ; Μήπως είμαστε ποιό καθολικοί και από τον πάπα ;
Ο λόγος για το οποίο άλλαξ την υπογραφή μου δεν είναι επειδή μου είπες αυτά που μου είπες . Ηταν επειδή η [B]himawarinosekai [/B]μου το ζήτησε . Δεν θα το έκανα για κανένα άλλο και γενικά δεν κάνω υποχωρήσεις σε τέτοια θέματα .Αλλά επειδή σε σέβομαι -συγκεκριμένα εσένα- το έκανα . Επειδή πιστεύω ότι είσαι από τα λίγα άτομα που όντως μπορώ να μιλήσω μαζί τους σοβαρά. Δεν σου ζητάω ούτε να το εκτιμήσεις ούτε να έχεις την ίδια άποψή για εμένα . Στο λέω για να ξέρεις τι πιστεύω για 'σένα .
[I]Έτσι παει ο κόσμος. Δράση - αντίδραση [/I].
Αυτή τη δήλωση την θεωρώ άκρως λαθεμένη και επιθετική . Ο κόσμος δεν πάει έτσι ! Εάν πήγαινε έτσι θα είχαμε ήδη καταστραφεί . Αυτό που λές είναι εντελώς λάθος .
Aug 25 2008 09:09
zade → Kenny
To Gintama το κατεβάζω 1-24 από Σίνσεν και μετά (25-71) από Ρούμπελ ?
Aug 25 2008 08:56
Erisadesu → Dante80
u can't see me because i dont use it any more, i dont have ne in my house and i dont use it form my work, what the helle happened to your name?
Aug 25 2008 08:49
hyuga → Anelis
Ναι ο wolvie τα σπάει...μαρέσει ιδιαίτερα στα νέα xmen κομικ που είναι πολύ τυπάς και μοντέρνος και δεν τον νοιάζει τίποτα ..ιδιαίτερα μαρέσει όταν την μπαίνει στον ξενέρωτο τον cyclops..χαχα έχει πολύ γέλιο..κ αυτή η πάλη μέσα του μεταξύ του καλού και του κακού μαρέσει πάρα πολύ ...τον κάνει πολύ γοητευτικό¨)
Aug 25 2008 08:32
QueenofHearts → himawarinosekai
Gintama fun!!
[url=http://www.youtube.com/watch?v=zlV4aXdM3L0&feature=related]YouTube - ι€ι*‚-ε®γƒ…ラζ*ε‡ε›£η‰©θ-[/url]
Aug 25 2008 01:59
GkLoc → Dante80
Ρε εισαι Geniouuuuuuus*Bows*
HAha,φοβερο το ονομα.....
btw,ποσο ακομα θα το εχω,,[Μην μου πεταξεις για παντα pleaseeeee]xD
Aug 25 2008 01:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed