Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Dark_Venus

(πεταγομαι Mode active) Ρε Zoro καλο μου ελεος:hahaha:! και εδω διαφημιση για Berserk Και Op??? Ημαρτον!!! Σε πληρωνουνε ηθελα να ξερα:hihi2::hihi2:? Anyway Dark Venus san... Μην ανησυχεις λογω avatar δεν αντιπαθησα ποτε κανεναν αν και θα σου προτεινα να περασεις μια βολτουλα απο το Misa thread για να δεις οτι η προηγουμενη μαχη μεταξυ μας ηταν αρκετα αιματηρη...... Anw καλη συνεχεια ευχομαι με το Death Note Και Θα σου ελεγα κιολας μετα την ολοκληρωση της σειρας να ριξεις μια ματια και στο Manga Και αν εχεις υπομονη και αντοχες στις 2 live action movies οι οποιες αν και εχουν πολλες αδυναμιες σε σχεση με την σειρα προσφερουν εντουτοις ενα πιο ικανοποιητικο φιναλε για καποια μεριδα του κοινου (εγω ψηφιζω το original βεβαια αλλα καλο ειναι να ξερει κανεις ολες τις προοπτικες) (stealing zoros line mode active:hahaha::hahaha:)... Η εναλλακτικα αν βαριεσαι να δεις τις ταινιες γιατι ειναι λιγο lame (εγω προσωπικα δεν αντεξα τις βρηκα πολυ απαισιες:hahaha:) διαβασε τα σεντονια των zoro Και Kenny στο Dn thread και θα ειναι σαν να τις εχεις δει και μαλιστα και σε Neon Genesis Evangelion εκδοχη...... Αυτα απο μενα... Ηθελα απλα να σου πω οτι μου αρεσε η συζητηση μας στο "τι θα κανατε εαν ειχα ενα DN" thread και να σου ευχηθω καλη συνεχεια με την σειρα...:congrats:
Aug 25 2008 19:33
Photo

tsintori → Zoro

Self defence ka!!!! θα δείξει......
Aug 25 2008 19:21
Photo

Zoro → tsintori

[B][I] Και εσύ marimo δεν ντρέπεσε να βασανίζεις την iri-chan. Go and sleep for a couple of days. [/I][/B]Νop,teasing her is just priceless:hehehe: {she's worst than me,believe me:nanana:...it's self-defense!!}
Aug 25 2008 19:19
Photo

d.neko-angel → Adventurer

Γιάννη thanks για το ενδιαφέρον! όσο για το Τούτου για την επισκευή κάτι για 2500-3000 euro μας είπανε :frozen: Τι να πω, καλά να είμαστε να δουλέψουμε να πάρουμε κάποιο άλλο και ας είναι και μεταχειρισμένο. A! χθες ήρθαν και 2 παλικάρια της σήμανσης και μας πείραν και αποτυπώματα, και κατέληξα στην σήμανση έπρεπε να έχω κάνει καριέρα και εγώ :nbleed: Τα καλύτερα παιδιά :P :P
Aug 25 2008 19:18
Photo

tsintori → iristella

Gomen Iri-chan. Δεν ήξερα ότι θα πάρει τέτοιες διαστάσεις:emptyonexg1:. Θα με συγχωρέσεις ποτέ:blingeye2:; Και εσύ marimo δεν ντρέπεσε να βασανίζεις την iri-chan. Go and sleep for a couple of days.
Aug 25 2008 19:17
Photo

ichigo13 → Hellraider

Οκ thanks!
Aug 25 2008 19:05
Photo

Hellraider → ichigo13

Ολοι νομιζαμε οτι τελειωσε αλλα τελικα συνεχιζει κανονικα.Μπορεις να διαβασεις και το 1ο τσαπτερ στο Onemanga
Aug 25 2008 19:04
Photo

Anelis → hyuga

ασε δεν το ειπανε καν και ειχα ξενερωσει! κουραγιο με τον πρηξ@ρχιδη...καλο house hunting!!
Aug 25 2008 19:00
Photo

hyuga → Anelis

δεν πηγα μια γνωστη μου πηγε και της αρεσαν πολυ..εινα ικαι αυτη φανατικη...μαρεσουν παρα πολυ...ιδιαιτερα αυτο το πολυ γνωστο not for sale..ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΕΣ!!!!!
Aug 25 2008 18:55
Photo

hyuga → Anelis

ναι ασε...τα νευρα μου!!!αν μπορουσα να κάνω came hame του σογκογκου να τον διαολοστείλω!!!!ασε...καλά κάνεις κ θες να σπουδάσεις αυτό που θες...κ εγω ήθελα να γινω φιλολογος κ έγινα τελειωσα σε 4 χρονια..και των καλων τεχνών βεβαια δε θα με χαλαγε αλλα ειναι δύσκολο να μπεις ...μακαρι να τα καταφέρεις!!!!φιλη μου σελινα..πρεπει να φύγω σχολανω σε 5 λεπτα και έχω κατι τρεχαματα ψάχνω αλλου για σπιτι κ θα παω τωρα να δω ενα με 2 συγκατοικους!!!!!τα λεμε αυριο!!
Aug 25 2008 18:54
Photo

Anelis → hyuga

λατρεια οχι αστεια! πηγες cocorosie φετος; ηταν τελεια αλλα επαιξαν πολυ λιγο δυστυχως!
Aug 25 2008 18:51
Photo

ichigo13 → moutzah3d1n

Τιποτα!
Aug 25 2008 18:51
Photo

Anelis → hyuga

μολις 39 κιλα! *faints* :hahaha: εγω το αντιθετο ακριβως, ειμαι ψηλη και παρα πολυ εμ..παχουλη ευχαριστω! ναι απο αθηνα, ειμαι στη φιλοσοφικη στο φ.π.ψ. αλλα το εχω παρατησει και δινω για καλων τεχνων 1η φορα φετος! (λεω 1η γιατι σιγουρα θα ακολουθησει και 2η) πω μ@λ@κ@ς αφεντικος πρεπει να ειναι πολυ σπασιμο νευρων!
Aug 25 2008 18:49
Photo

hyuga → Anelis

απο ότι βλέπω σαρεσει η regina spektor kai coco rosie...respect!!!!!
Aug 25 2008 18:48
Photo

moutzah3d1n → ichigo13

thanks για request!!! Nice To Meet Ya!!!
Aug 25 2008 18:46