Jump to content

Community Status Updates

Photo

Melkor → Erisadesu

[URL="http://konachan.com/post/show/38609/bicolored_eyes-desu-rozen_maiden-suiseiseki"]Suiseiseki[/URL]
Aug 25 2008 18:45
Photo

hyuga → Anelis

κοιτα μετα τα 20 περναει πολύ γρήγορα ο καιρος!!!χαχαχαχαχα σιλένα ωραίο ονομα..απο αθηνα εισαι?αλλά οκ δε μου φαινεται οτι ειμαι 26.ειμαι πολύ αδύνατη και μικροσωμη..μολις 39 κιλα!!!!χαχαχαχαχαχαχα αθηνα μενει η αδερφη μου...διδυμη αδερφη μου... οχι δεν εχω αυτο το fm..τις μουσικες μου προτιμησεις τις ποσταρα στο thread περι μουσικης..κατσε να ριξω μια ματια στα δικα σου...εγω τελειωσα ελληνικη φιλολογια και τωρα δουλευω σε γραμματειακη υποστηριξη σε ενα κτηματομεσιτικο γραφειο κ μου σπαει τα τετοια καθε μερα το αφεντικο μου
Aug 25 2008 18:44
Photo

Luffy D.Monkey

kanali einai australeziko
Aug 25 2008 18:43
Photo

Anelis → hyuga

τι λες μωρε! μου θυμιζεις την κολλητη μου που εκλαιγε επιδη μεγαλωσε (ειναι 21....) τελεια! περιμενω! αληθεια εισαι απο κυπρο; χμμ απο μουσικη ακουω διαφορα καλυτερα δες εδω [url=http://www.last.fm/user/anelis_]Anelis_’s Music Profile – Users at Last.fm[/url] εσυ εχεις last fm? εμενα με ενε Σιλενα, χαρηκα που σε γνωρισα!:joyful:
Aug 25 2008 18:40
Photo

Kenny → An!M@niaCCC

Ρε, στον phm το έλεγα το gtfo, όχι εσένα! :hahaha:
Aug 25 2008 18:35
Photo

hyuga → Anelis

Εγώ είμαι γριέτζο¨)))χχαχαχα 26 είμαι τα έκλεισα τον απρίλιο...και μένα μαρεσει να ζωγραφίζω παρά πολύ!!!και βέβαια δε με πιεράζει να διαβάσεις ποιήματα μου,..έχω λίγα μαζί μου τα άλλα (26 τετράδια περιπου γράφω απο τα 13 ) τα΄εχω στην κύπρο...θα σου ποστάρω με την πρώτη ευκαιρια... από μουσική τι ακους?αληθεια πως σε λενε?εμένα γεωργια
Aug 25 2008 18:31
Photo

Anelis → hyuga

ναι οντως ειναι σπανιο (και τωρα να σου αρεσει και wolvie, και barbucci..ε αυτο ειναι θαυμα!!! ) εγω παλιοτερα εγραφα αλλα τωρα πλεον μονο ζωγραφιζω θα ηθελα πολυ να διαβασω τα ποιηματα σου! (αν δεν εχεις προβλημα, γιατι πολλοι ειναι ντροπαλοι με αυτο το θεμα) θα κλεισω τα 20 τον οκτωβρη! εσυ ποσο χρονων εισαι;
Aug 25 2008 18:25
Photo

Zoro → iristella

[B][I] Α και Zoro αυτος ο οποιος δεν μαθαινει ποτε εισαι εσυ......... [/I][/B]Μιλαει και απο πανω η ξ[B]ero[/B]κεφαλητσα!!!!xD Θα δεις woman..σε λιγο απανταω....:P
Aug 25 2008 18:22
Photo

Zoro → tsintori

[B][I]Λεω που πηγες και ειπες στον Zoro οτι θελω πολεμο...... Το ειδα το vm που του αφησες.... Αναβεις φωτιες για να εχω εγω μετα να γραφω ε? Καλααααα [/I][/B]Tsi-kun παντα ετσι!!!:wooi2: Κουρασε την οσο πιο πολυ μπορεις...ειναι priceless φαση!!!:awww: {ναι iri λες και δεν θα το βλεπα αλλιως!!!χεχε ελεος τωρα εμπλεξες tsi,θα αφηνουμε μυνηματα στο προφιλ σου για τον καυγα μαςXD}
Aug 25 2008 18:18
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

ναι ρε καλο ειναι.. αλλα καμια σχεση με το ναρουτο κι απο το bleach αν και το Bleach το πλησιαζει επικινδυνα... το ναρουτο ειναι ακομα ετη φωτος μακρια του!
Aug 25 2008 18:16
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

20 νταν εχω δει... την γλυτωνω για σημερα? muahahahha! Τεσπα! Ναι ρε συ μου αρεσει η σειρα, λεει! Αλλα σαφως και δεν την προτειμω απο Naruto! και το bleach τωρα που το σκεφτομαι ειναι λιγο καλυτερο.. απο αυτο δεν μπορουσα να ξεκολλησω με τιποτα. βρε το scouting eye....lolol!
Aug 25 2008 18:14
Photo

QueenofHearts → Hajime_Saito

Ναιιιιι!!!!!!! χιχιιχ
Aug 25 2008 18:14
Photo

QueenofHearts → Tomodachi2

:blurah5:Νομίζω πως μόλις έκαψα κάποιο εγκεφαλικό κύκλωμα γιατί ήθελα να απαντήσω σ'όλα τα cosplay thread ταυτόχρονα.. λολ..
Aug 25 2008 18:12
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

aaaman! Τι παθατε καλε ολοι σας... Ναι το ξεκινησα κανονικα ειμαι στο 21 τωρα.. Ποιος ειναι ο Σεντζι? Και σε ποιο επεισοδειο εμφανιζεται περιπου να σου πω.. μαρεσει που λες ο ζορο γιατι εχει **** τις αντιδρασεις σε καποιες φασεις και γιατι γενικα ειναι πολυ αναισθητος :P το γελοιο ξερω γω στο επεισοδειο στο νησι των θησαυρων ο κοσμος καιγεται αυτοσ πεφτει να κοιμηθει.. εκτοξευονται παλουκια παντου και καρφωνονται παντου γυρω του αυτοσ χααααμπαρι! μετα ξυπναει χαλαρα, παει παιρνει την κουπα απο τα χερια του usopp καθεται, σηκωνει το βλεμμα, βλεπει τον ανθρωπο θαμνο και αντιδραει ... ΟΛΑ τα λεφτα η σκηνη καραφλιασα xD
Aug 25 2008 18:11
Photo

endless_inspiration → GkLoc

ολα τα μαθαινω εγω.....:tensai: παντως πολυ σπασιμο το spoil... ο αδελφος μου(οχι αυτος που ξερεις) εμπαινε σε ενα site γαι naruto και μου εκανε spoil πριν καν δω ολα τα επ. ....:erk: (ηξερα και για το manga πριν το διαβασω....:cry5:)
Aug 25 2008 18:08