Community Status Updates
Dark_Venus → Melkor
αχα....μαλιστα....σας ευχαριστω πολυ για την διευκρύνηση αγαπητε μου.:)
Aug 25 2008 20:29
Melkor → Dark_Venus
αγαπητη μου, ποτε , και κανενας αντρας δνε σκεφτεται με τα ματια του
Aug 25 2008 20:28
Dark_Venus → iristella
ελα μωρε ειναι απλά παιδάκι....ουσιαστικα ειναι μια ανωριμη,πληγωμενη κοπελα απελπισμένη να βρεί λιγη τρυφεροτητα....α δεν εχω προβλημα και να θες να σπαμαρεις feel free lol...οπως και να χει νταξει δεν την θεωρω τοσο κακια....
Aug 25 2008 20:07
iristella → Dark_Venus
Ααχ με βαζεις σε πειρασμο τωρα μιλωντας για την ακατονομαστη και δεν θελω να spammarw στο προφιλ σου.... Τεσπα προσωπικα τα κουκλακια ειναι το μονο πραγμα που μου αρεσε επανω της. Τα ειχα βρει απιστευτα για να ειμαι ειλικρινης,,,, Τωρα το γλυκια και ολα τα υπολοιπα θεωρω οτι δεν αναιρουν καποια αλλα πραγματα και σιγουρα οχι το οτι στην ουσια ηταν το χειροτερο ειδος ανθρωπου για μενα. Μιλαω ειλικρινα και λεω οτι πιο πολυ ενιωσα συμπαθεια για τον Light (που τον σιχαινομαι ουσιαστικα) παρα για την συγκεκριμενη. Anw hope to see u soon και καλη συνεχεια.....
Aug 25 2008 20:03
Dark_Venus → iristella
Σιγα ρε συ που πεταγεσαι,ισα ισα χαρηκα πολυ που μου αφησες visitor message.
αιματηρη;οχ....θα ριξω μια ματια γιατι οχι....βασικα φαινεται να του αρεσει πολυ οποτε λογικο να την προωθει...αλλα για να επιμενει ετσι πρεπει να ναι καλο οποτε γιατι να μη ριξω μια ματια ;) αλλωστε τον εμπιστευομαι.
σ ευχαριστω πολυ για τις προτάσεις σου για το DN θα δοκιμασω να δω και τις ταινιες αφου πρωτα ολοκληρώσω τη σειρά...οσο για το manga why not?;)
ναι και μενα μ αρεσε η συζητηση την βρηκα πολυ επικοδομητικη και το τοπικ ειναι πραγματικά τρομερό.
α οσο για το αβαταρ μου,οπως ειπα και πριν ο μονος λογος που εβαλα την Misa δεν ειναι γιατι θαυμαζω το βαθυστοχαστο πνευμα της.....(λεεεμε τωρα :P) απλα επειδη τη βρισκω γλυκουλα και την μόνη ομορφη κοπελιτσα στο DN...σα χαρακτηρας θυμιζει λιγο τη μενεγακη ενω τα κουκλάκια στο δωματιο της ειναι χαλια.....μουαχαχαχα μια ζωη κακιασμενη ειμαι...
΄
λοιπον....αυτα απο μενα...ελπιζω να τα πουμε συντομα,καλη συνέχεια!^_^
Aug 25 2008 19:44
tsintori → iristella
Αrigato:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:.
δεν θα υπάρχει παράπτωμα άλλη φορά......
Aug 25 2008 19:38
iristella → tsintori
Χμμμ I ll let it pass this time tsintori kuun.......... But only this once...... Μετα απο αυτο θα υπαρξουν συνεπειες......
Aug 25 2008 19:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed