Jump to content

Community Status Updates

Photo

N-TG → phm

Μία χαρά αγαπητέ believer εσύ;
Aug 25 2008 21:49
Photo

Scorpion → Animesuki

Ναι ,γενικα οι γυναικες στα fighting games , ειναι, λιγο...ξεπεταγμενες.Ειδικα στο mortal kombat ,ενα string φορανε ολες
Aug 25 2008 21:47
Photo

Zoro → Radagast

Χεχε nice pm..απ οσο ειδα αυτο που προωθεις πιο πολυ απ ολα ειναι το Proxy και αυτο θα δω πρωτο λοιπον οταν ερθει η ωρα και ξεφορτωθω και οσα εχω τωρα και μου προτεινες ηδη...και το Kaiba ακουσα πολυ καλο βεβαια:) Anw,αυτα θα γινουν στο μακρυνο μελλον οπως ξερεις γι αυτο και ευχομαι να μην χαθουμε,για να συζηταμε που και που...αλλα καμενος σαν εσενα αμφιβαλλω αν θα χαθει οριστηκα απο δω{αν και προσωρινα θα χαθουμε ολοι συντομα..} Anw,ty φιλε μου,τα λεμε και παλι:)
Aug 25 2008 21:43
Photo

phm → N-TG

Hi συνάδελφε ιερέα της Θεάς. Τι λέει;
Aug 25 2008 21:35
Photo

SirJim → Dark_Venus

Im back.... Τελικά δεν ήταν και πολύ δύσκολες. Ευτυχώς που μου θύμησες τι ήταν, γιατι αλλιώς θα ψαχνόμουν μέχρι τώρα. Τέσπα, όπως είδες έχουμε λίγο αυστηρούς mods σε ορισμένα θέματα όπως το spamming, το οποίο έχει φτάσει σε πολύ μεγάλα επίπεδα τον τελευταίο καιρό.. Λοιπόν αυτά από μένα, welcome στο forum (δεν θυμάμε να σε είχα ξαναδεί-είμαι και λίγο active λόγω επιστροφής στο διάβασμα τον τελευταίο καιρό...) και καλή σου επιτυχία για αύριο...
Aug 25 2008 21:33
Photo

Anyparktos → red pyramid

Not bad dude!Δεν είμαι ιδιαιτέρως metal head τον τελευταίο καιρό...Απλά ακούω ότι μου κάνει αίσθηση οποιαδήποτε στιγμή...Αν και η αλήθεια είναι ότ δεν είμαι και ιδιαίτερα φιλικός σε rap-οειδή stuff αλλά αυτό ήταν αρκετά ευχάριστο!Ούτως ή άλλως έχω βαρεθεί παλιές "metal" πρακτικές να απορρίπτω ήδη μουσικής.(Αλλά τα άλλα τα grind που λέγαμε στο BH τις άλλες μέρες....Ε νταξ,εκείνα δεν τα μπορώ!! -_- )
Aug 25 2008 21:19
Photo

Dark_Venus → Zoro

PS O Scorpion ειναι αδερφος μου
Aug 25 2008 21:08
Photo

Dark_Venus → Zoro

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα α ρε Zoro λες κατι ατακες all the money... ειδες τι μου κανανε?με στριμωξανε...που ειναι ο Scorpion να με υπερασπιστει???οεο??? ελα ρε δεν ειναι υπουλη η κοπέλα ειναι απλά πανεξυπνη.ωστε συζηταγες για μενα ε;ωστε με κουτσομπόλευες πισω απο την πλάτη μου ε????.....χμμμ.....:( σνιφ καλως (που εχω τα μυξομαντιλα?....) σιγα μη τη βρισω....απλά δεν αλλάζω άποψη.οχι τουλάχιστον πριν δώ τη σειρά.Οπως είπα και πρίν,τις ταινίες ως συνεφίλ ειναι πιθανοτερο να τις δω απ οτι να διαβασω manga...τη σειρα ειπαμε ΘΑ ΤΗ ΔΩ αν δεν ειναι καλη θα σου πω δεν εχω κολληματα εγω...ειμαι αδισταχτη μουαχαχαχαχαχαχαχαχα...γκουχ...(αυτο το κακαριστο γελιο θα με βραχνιάσει σε λίγο) οσο για το μπαμ,οπου παω αυτο γινεται ειμαι σταρ εγω παιδι μου (πλακα δεν ειμαι τοσο ψωνιο αλλα ουτε στο ελαχιστο χοντρη για να κανω μπαμ...) α συγχαρητηρια για το γκρουπ που εφτιαξες με τους LP δυο απο αυτους γνωριστηκαν ενω σπουδαζαν σχεδιο anime....το ηξερες;το δα στο mad προσφατα....:)
Aug 25 2008 20:58
Photo

Dark_Venus → iristella

χαχαχαχαχα τοοοοοσο μισος...πωπω iri μου τι να πω δεν εχω δει ολη ολη τη σειρα ισως εχεις δικιο...εγω τη βρισκω συμπαθητικουλα και οσον αφορα για διαφθορα σε καμια περιπτωση μια αντιθετη αποψη δε μπορει ευκολα να με μεταπεισει...λοιπον θα το διαβασω οσο πιο συντομα μπορω.:)
Aug 25 2008 20:50
Photo

Zoro → Dark_Venus

Βλεπω μεσα σε μερικες μονο μερες που εισαι μεσα ηδη εκανες μπαμ και σε γνωρησαν ολοι!!! {στην black hole ειδα!} Παντως οσο για τις γλιστριδεςς που λες μην το ξαναπεις...δες πρωτα τα posts της iri στο misa thread και τα δικα μου στο death note thread και θα καταλαβεις...θα σου φερω τα links σε λιγο;P Για το πεισμα που λες τωρα...κοιτα καταρχας δεν εχεις δει επι ποσα posts η {πεισματαρα} iri μου απαντουσε και απαντουσε ξανα οτι και να της εγραφα...μιλαμε για το πιο ξεροκεφαλο ατομο που υπαρχει...αν βαρεσει πετρα με το κεφαλι,θα την κανει κομματακια:kakaka: Ετσι κι εγω απο ενα σημειο και μετα αρχισα να ασπαζομαι τα επιχειρηματα της αρκετα αν και οχι εντελως και σαν gentleman που ειμαι το παραδεχτηκα δημοσια {και χαρηκε κιωλας το τερας!!}...βεβαια επαιξαν ρολο και μερικοι αλλοι παραγοντες που δεν ξερεις... Κατα τ'αλλα απ οσο βλεπω{μετα απο δικη μου προτροπη,καθως εγω της ειπα οτι εγραψες στο profil μου οτι υποστηριζες μισα και ειχες βαλει αβαταρι της}αυτη αμεσως ετρεξε {κυριολεκτικα} στο προφιλ σου να σε προσυλητισει,ακριβως οπως εκανε με μενα{ναι,τετοιο τερας ειναι:hahaha:}...αλλα εσυ μην παραδινεσαι....οτι και να σου πει...οποιο ποστ της και να σου παραθεσει,εσυ μην της δωσεις την ικανοποιηση,απαντα της πισω και βρησ την και λιγακι αν σου ρχτε ευκολο!! {πλακιτσα:nanana:...ειμαστε πολυ φιλοι και οτι κανουμε γινετε για πλακα...οπως το ολο δουλεμα που μου ριξε απο κατω σχετικα με την διαφημηση που κανω με της σειρες και με τα σεντονια μου στα threads...ετσι εχουμε κανει το γελιο της ζωης μας;)...αν και στο τελος αυτη νικησε στην υποθεση misa:uhh:} Αρα κι εσυ συνεχισε την σειρα αλλα μην τα παρατας...γιατι αυτη ξερει κι αλλα πονηρα κολπα για να αλλαξει την αποψη μου{αλλλα ευτυχως εσυ εισαι κοπελα και δεν επηρεαζεσαι απ αυταXD...kidding kidding!}...και μετα απ το DN προσο ολοταχως για το manga του death note και τις 2 ταινιες που για μενα ειναι πολυ καλες λογω του διαφορετικου τελους που ειχαν με το ανιμε..το βρηκα πιο εξυπνο και αν δεν σ'αρεσει κι εσενα το τελος του ανιμε προχωρα σιγουρα στις ταινιες,γιατι εμενα με ικανοποιησαν...{και μην ακους την iri...5 λεπτα εχει δει μονο απ τις ταινιες και μιλαει!!!:hahaha:}...πρεπει απλα να αγνωησεις τις ερμηνεις γιατι ειναι πολυ χαλια...μονο ο L ελεγε...{ναι κι εμενα μου το spoilerαραν τι γινετε..} Μετα Berserk..καψου!!!:P {καλα ολα αυτα για πλακα στα λεω παντα,αν το διαβασεις και δεν σ'αρεσει δεν εχω κανενα προβλημα αν το κανεις drop;)....μπορεις να μου το πεις αφοβα και θα το καταλαβω...} Αυτα...αντε να δω τι θα σκαρφιστει το τερας παλι για αν σε προδυλητισει...resist,just resist!!!:stubborn:
Aug 25 2008 20:47
Photo

Phantom Duck

Καλά περάσαμε και φέτος τις διακοπές. Τώρα τα κεφάλια μέσα. Θα ελέγξω τα downloads τώρα, αν δεν τα έχει διορθώσει κάποιος άλλος.
Aug 25 2008 20:47
Photo

iristella → Dark_Venus

Χμμμμ παιδακι βλεπω,,, Ανωριμη πληγωμενη κοπελα βλεπω.... Οχι τοσο κακια:terror2:??? Ιιιι οι λεξεις καλο κακο ειναι τζιζ για το DN.... Αnw επειδη βλεπω τον Zoro να τρωει ζωντανη που παω να διαφθειρω εταιρη Misa Fan μετα τον ιδιο θα σου δωσω μονο ενα [URL="http://www.anime.gr/forums/209550-post275.html"] link[/URL] oποτε εχεις χρονο, εχεις τελειωσει το DN(spoiler fest inside), και πανω απο ολα ορεξη και διαθεση για διαβασμα (μου βγηκε ελαφρως μεγαλο το Post:himitsu:) ριξε μια ματια.... ειναι η περιληψη του On line βιβλιου που θα εκδωσω καποια στιγμη με τιτλο "1000 και 5 λογοι που σιχαινομαστε την misa Αmane" φιλικη συμμετοχη zoro ως ο δικηγορος του διαβολου...:hahaha: Edit...... Ζοro δεν χρειαστηκαν περισσοτερο να δω,,, Πηραν τα 5 πιο δραματικα λεπτα της σειρας οπου το δακρυ πηγαινε κορομηλο και χτυπαγα το κεφαλι μου στον τοιχο και μου τα εκαναν κωμωδια. Μετα απο εκει τι να δω μου λες? τωρα για τα υπολοιπα θα στα σχολιασω κατ ιδιαν.... (prepares stun gun)
Aug 25 2008 20:46
Photo

Dark_Venus → karkas

χαχα καλο αυτο.παντως εγω δε μοιαζω στη Misa ουτε ειμαι ξανθια ουτε εχω τα μαλλια μου κοτσιδια.Και απο χαρακτηρα καμια σχεση...βασικα δε θελει make up...υπνο θελει ο κακομοιρης....
Aug 25 2008 20:45
Photo

karkas → Dark_Venus

κοιτα με ενα x μαλλι μοιαζω και στο light, ισως περισσοτερο απ'οτι μοιαζω στον L γιατι οπως να το κανουμε ο L θελει make-up :P
Aug 25 2008 20:42
Photo

Dark_Venus → karkas

Εμφανισιακα προτιμω τον Light,αλλα καθε ανθρωπος τοσο εξυπνος νομιζω εχει μια γοητεια.ακομα και αν κανει μια μικρη καμπουριτσα οταν περπαταει ;)
Aug 25 2008 20:38