Community Status Updates
hyuga → Anelis
κι ε΄γω το ίδιο!!!!!είναι σπανιο να βρίσκεις άτομα με τόσα κοινά ενδιαφέροντᴨ) [COLOR=red]εμένα μικρή μάρεσε πολύ ο κ.παλαμάς...τώρα εκτος από τον ''τάφο'' ΔΕΝ μπορώ να διαβάσω τίποτα δικό του..εγώ γράφψ κιόλας ποίηση..στο σχολείο έπαιρνα πάντα πρώτο βραβείο στην ποίηση..μαρέσει να γράφω αλλά όχι τόσο να διαβάζω...θα τον ψάξω..τώρα που μου είπες τον τίτλο κάτι μου θυμιζει...χμμ..αλήθεια πόσο χρονών είσαι?20?από οτι ειδα στο προφιλ σου...[/COLOR]
Aug 25 2008 18:08
Anelis → hyuga
o salinger εχει γραψει το πραγματικα υπεροχο the catcher in the rye διαβασε το οπωσδηποτε!!!
η ποιηση καθεαυτη δεν μου αρεσει τοσο, απλως οι συγκεκριμενοι με πορωνουν!
θα την τσεκαρω
καλα δεν το περιμενα οτι θα βρω τοσα ατομα με κοινα ενδιαφεροντα περα απο ανιμε σε αυτο το φορουμ! ειμαι πολυ χαρουμενη! :wooi2:
Aug 25 2008 18:02
hyuga → Anelis
Οχι δεν τον ξέρω..Κατερινα Γωγου..respect!eiναι θεά!!!εμενα μαρεσει ο καβαφης,ο καρυωτακης,πολυδούρη,ναι ουτε εμενα μαρεσει ο ελυτης εκτος απο ''μαρινα των βραχων''που το μελοποιησε ενα αγαπημενο συγκροτημα ''ωχρα σπειροχαιτη''αυτος κ ο σεφερης ειναι υπερτιμημενοι..επισης ωραιος ειναι ο ουρανης,(θα πεθανω ενα πενθιμο του φθινοποωρου δειλι)μαβιλης,καββαδιας εννοειται,..
αν σου αρεσει η τοσο θλιμμενη ποιηση,διαβασε καραπανου..δεν ειναι ποιηση αλλα τα βιβλια της ειναι πιο πολυ ποιητικα παρα λογοτεχνικα
Aug 25 2008 17:55
Dark_Venus → Zoro
Α....με παρεξηγησες....δεν ειμαι φαν της Μισα βασικά τη θεωρώ πιο χαζη και απο χορτο.Απλά είναι η μόνη όμορφη κοπέλα σ ενα anime γεματο μαντραχαλους.Αν υπηρχε καποια δυναμική κοπελιτσα να βάλω θα την έβαζα...αλλα κ αυτη παροτι λιγο βλαμμενη ειναι αξιαγάπητη μωρε.....ασε που τη λυπηθηκα μετα κιωλας....αμα βρω κατι καλυτερο θα την αλλαξω αμεσως....
Οσο για την Iri,εχει επιχειρηματα η κοπέλα και φυσικά το ξέρω οτι δε τσακώνεστε στ αληθεια.Οπως και να χει δε με αφορα αλλα και συ τόσο ευκολα αλλάζεις απόψεις;(στο θέμα με τη Μισα εννοω...) εγω ειμαι πολυ πεισματάρα...πρέπει να παλέψει πολύ ο άλλος για να μου αλλάξει γνώμη...Οχ λες να με αντιπαθησει λογω αβαταρ?!ελπίζω οχι χιχι.....Ακομα δεν ηρθα στο φορουμ και να με αντιπαθησει καποιος δε λεει.....(αργοτερα τι θα κανουμε;:P)
ανυπομονω να ξεκινησω αυτο που μου ειπες....μ εχει απορροφησει το death note γι αυτο δε τα βλέπω παράλληλα......καθε φορα που λεω θα δω ενα επεισοδιάκι τσακ σκέφτομαι να συνεχίσω παρακατω με το dn....μηπως πορώνομαι ευκολα;Dε θα μου τη γλυτωσει ομως θα το δω...Ωστε με θεωρεις θυμα ε......καλα.....καλα......:(...και 13 κιωλας....μαλλον σημερα σε κουρασα..........(μη το πεις πουθενα αλλα εφαγα γλυστριδες το μεσημερι σσστ...)
bb καλα να περνας ^_^:byejg9:
Aug 25 2008 17:52
Kon_Okami
→
Zauk-Lain-
Lain sine sine sine.
Now come if you feel like it:try:
Άντε κι όταν έρθεις κάνε κάνα τηλέφωνο να πάμε για κάνα καφεδάκι. Θέλω να ακούσω τις κατακτήσεις του φονικού ντουέτου πιπινοκυνηγών:hahaha:
Aug 25 2008 17:50
Neochaos → blackripper
Στειλε μου τα στoιχεια σου για την αλυσιδα Japanese/Mythology Collection Vlume 1
Aug 25 2008 17:49
Zauk-Lain-
→
Kon_Okami
ρε κανονισε σε 4 μερες ανεβαινω αθηνα και δεν μου ειναι δυσκολο να σε βρω πουλακι μου...
Aug 25 2008 17:46
Anelis → hyuga
ναι συμφωνω γι αυτο κ δεν διαβαζω ποτε μεταφρασμενη ποιηση 9εκτος απο κατι χαικου που ακομα και μεταφρασμενα ηταν πολυ ομορφα και δυνατα)
ασε και θελω να διαβασω τα ποιηματα του πατερα του Ταρκοφσκυ και δε μπορω κ εχω σκυλιασει!
απο ελληνες οι αγαπημενοι μου ειναι καβαφης,πολυδουρη-καρυωττακης, σαχτουρης , σουρης, καβαδιας και πραγματικα απεχθανομαι τον ελυτη (εκτος απο το θαλλασινο τριφυλι) και η τρομερη κατερινα γωγου που ειναι respect!
thanx για την προταση θα τον ψαξω
σ αρεσει ο j.d.salinger? (τον θυμηθηκα απο τους nerdfighters)
Aug 25 2008 17:43
clampman17 → Loke
Ναι, ειναι απο το Last order. Και το εξωφυλλο του Vol.9 ειναι και αυτο περιεργο...
Aug 25 2008 17:42
ichigo13 → Hellraider
Μα νόμιζα οτι το manga είχε τελειώσει!Δηλαδή τελικά συνεχίζεται?
Sorry ρε αλλά έχω μπερδευτεί
Aug 25 2008 17:39
hyuga → Anelis
και ο ποε μου αρέσει πολύ ''στις τρομακτικές ιστορίες'' πιο πολύ//και το κορακι ..κάποια του δεν ειναι κ τοσο ωραία...μπωντλαιρ δεν μπορω να πω οτι με συναρπαζει..γενικά ποιηση προτιμώ του έλληνες..χάνει πολύ η ποίηση στη μετάφραση...αστα...οσο για το hell is other people..ναι οκ..πολλοί το λένε χωρίς και να καταλαβαίνουν τι σημαινει..κ εμένα μου τη σπαέι αυτό...
Ένας αλλος πολύ καλός ειναι ο jonathan coe..διάβασε το σπίτι του ύπνου..ειναι ολα τα λέφτα...
Aug 25 2008 17:38
Hellraider → ichigo13
Το school rumble με διαφορετικη ονομασια...Τιποτα απλα απο οτι ξερω στο τελος του σκουλ ραμπλ τελειωνει η 2α λυκειου και το Ζ ειναι η συνεχεια.Καμια διαφορα^^
Aug 25 2008 17:36
Kon_Okami → Tamaki
[url=http://www.youtube.com/watch?v=ncL2uDD862I]YouTube - Somedays Dreamers - opening[/url]
Aug 25 2008 17:30
Kon_Okami
→
Zauk-Lain-
Σε παρακαλώ. Εγώ χωρίς j-song???? Απαπαπαπα.
Αλλά ρε συ πως σκ@τ@ κάνει μπαμ όταν βαριέσαι??? Ασύστολο spamming. LOL
Oh και μην ακούς ούτε την από κάτω. We hate lain too >.<
Aug 25 2008 17:26
Anelis → hyuga
εκανες λαθος που διαβασες τοσο μικρη joyce ομως, κ εγω καπου εκει το διαβασα και αλλιως το καταλαβα τοτε αλλιως τωρα
shakespeare πηρα τα απαντα οταν ημουνα 12 κ απο τοτε δεν ξεκολαω!
τον Sartre τον αρχισα προπερσυ με πρωτο το κεκλεισμενων των θυρων αλλα μου τη σπαει αυτη η φραση γιατι την εχουν κανει καραμελα βγαζοντας την απ το context της (ετσι δεν λεγεται; )
α και ξεχασα και τον Baudelaire, εχω παρει τα ανθη του κακου 3-4 χρονια τωρα και ακομα δεν τα εχω τελειωσει γιατι εχω τη μανια να τα διαβαζω στα γαλλικα και με δυσκολευει
και τον Poe τον οποιο επισης λατρευω και διαβαζω απο τα 12 μου
αλλα ξερεις ειναι απο τους συγγραφεις/ποιητες που μπορω να διαβαζω και να ξαναδιαβαζω over and over again!
Aug 25 2008 17:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed