Community Status Updates
N-TG → phm
Ευχαριστούμε για την υποστήριξη... (Θα προσπαθήσω να μπω στο irc αν είναι)
Aug 25 2008 22:21
phm → N-TG
Καλά... Σήμερα πέφτει hyper burning sto irc :P Btw γράφτηκα και στο site σας.
Aug 25 2008 22:08
Dark_Venus → SirJim
καλα ειναι μωρε τωρα που τελειωσα.....αλλα θα μου λειψει το γελιο που ριχναμε στην ταξη....
Aug 25 2008 22:06
Dark_Venus → Scorpion
αχ το one piece δε το θελω....θα δω για το Bleach δεν ειμαι σιγουρη...;)
Aug 25 2008 22:05
SirJim → Dark_Venus
Απλά να προσέχεις λίγο τον αριθμό των posts σου σε κάθε thread και θα είσαι gg. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε ζηλεύω που μόλις τέλειωσες...Θέλω και γω...:nanana:
Αν χρειαστώ κάτι, you will be the first to know :)
Aug 25 2008 22:00
Melkor → luffyssb
αρχικα καλωσηλθες!
δευτερον, κανε μου μαα μεγαλη χαρη κα ιπερνα λιγο απο τους κανονες του φορουμ. θα δεις οτι απαγορευονται τα greeklish. πες το ιδιοτροπια μας, αλλα ειναι ο κανονας. μια αποφαση ειναι κα ιαυτο και δεν ειναι δυσκολο
τριτον, εξαρταται τι θελεις να πεις. δλδ
θα πας στα φορουμς, θα δεις τις κατηγοριες, και αναλογα με το θεμα που θελεις να ανοιξεις , θα το ενταξεις και στην αναλογη κατηγορια. αν μολις τα κανεις ολα αυτα ακοαμ δεν εχεις βρει το κολπο, πες μου και πολυ ευχαριστως να σε βοηθησω.
καλη αρχη κα ικαλη διασκεδαση!
Aug 25 2008 21:57
Dark_Venus → SirJim
ναι το προσεξα...καλα κανουν και ειναι αυστηροι απλα δυσκολευομαι να καταλαβω γιατι γυρησε και τα εβαλε με μενα ενω ολο το φορουμ ηταν μεσα εκεινη την στιγμη...:( δεν ειχα σκοπο να χαλασω κατι....:( χαιρομαι πολυ που βοηθησα.Οτι θελεις ευχαριστως να σε ξαναβοηθησω.Ευχαριστω για την ευχη σου και στην ανταποδιδω....μακαρι να περασεις στη σχολη που θες....:)
Aug 25 2008 21:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed