Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Zoro

[IMG]http://i186.photobucket.com/albums/x290/haine_sapphire/Forbidden/onepiece01.jpg[/IMG]
Aug 27 2008 18:11
Photo

GkLoc → Scorpion

XeXe thanks Scorpion, Την εβγαλα την μαιμου,και εβαλα μια αλλη αλλα πιο φοβερη Prince Vegeta,πρεπει να τον δεις, Ειναι η προσοποιηση τον Badass χαρακτηρων,αυτος ειναι ο Original και ολοι οι αλλοι ειναι Copies,Must see...^^
Aug 27 2008 17:58
Photo

Shikamaru → Scorpion

εχεις ακομη να φας μεγαλη πορωση
Aug 27 2008 17:58
Photo

iristella → Dark_Venus

Η μενεγακη σε πληροφορω ειναι πανεξυπνη. Ειχα διαβασει για την επαγγελματικη πορεια της καπου και γενικα με το τι ασχολειται και ειχα μεινει αναυδη. Περα απο το ολο θεμα της τηλεορασης ειναι ασσος στην επενδυσεις ακινητων. Σωσω απο τα εγκληματα θες ε? χμμμ δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο να ειμαι ειλικρινης. Οι γυναικειοι χαρακτηρες στα anime ειναι λιγο παραμελημενοι δυστυχως.
Aug 27 2008 17:56
Photo

Dante80 → BarbasSs

Μπα μην νομίζεις man, δεν είδα και πολλούς το ΣΚ που ανέβηκα...^^
Aug 27 2008 17:54
Photo

iristella → ichigo13

την λατρευω την Nami....... Ειναι παρα πολυ καλη απο οσο εχω δει. Και οσον αφορα την μανια της με τα χρηματα την δικαιολογω πληρως. Εως το Alrong arc ειχε λογο και απο εκει και περα κοριτσι ειναι να μην εχει να αγορασει τα accesoir του?
Aug 27 2008 17:49
Photo

GkLoc → endless_inspiration

Thanks Endless-Chan... Ε ειχα πυρετο αλλα τωρα ειμαι μια χαρα μου περασε,απλως ειμαι πρησμενος ακομα.... anyway,ευτχως βγηκα πιο νωρις απο'τι περιμενα[thank god]! τωρα μονο περιμενω να ξαναπαρω πισω το παλι μου ονομα και βλεπουμε... one Piece που εισαι btw???[Μην πεις κατω απο 20..xDD]
Aug 27 2008 17:47
Photo

Dark_Venus → iristella

χαχαχαχαχαχα ελα ρε αφου ανεκδοτα για ξανθιες λεγανε και πριν τη Misa.....:P αν και τωρα που το σκεφτομαι υπαρχουν και χειροτερς απο τη Misa...μενεγακη πχ....αχ πρεπει να βρω μια ηρωιδα να μου ταιριαζει περισσότερο....η σωσω απο τα εγκληματα εχει βγει σε anime?:P
Aug 27 2008 17:46
Photo

iristella → Dark_Venus

Arigato gozaimasu για το request...... Για το Misa avatar εξακολουθω να πιστευω οτι πρωτα θα παγωσει το MU και μετα θα γινει αυτο το οποιο λες...... XDDD Eγω ειμαι ξανθια και γι αυτο εκνευριζομαι γιατι μας δινει ασχημο ονομα... Δλδ αν ενας Otaku Θελει να πει ανεκδοτα με ξανθιες την Misa θα χρησιμοποιησει ως ηρωιδα (κατι σαν τον τοτο)......
Aug 27 2008 17:43
Photo

iristella → Zoro

[U][B]Ρε δουλη τι λεει η χαμενη? [/B][/U]Και οταν λες χαμενη ποια εννοεις ακριβως μικρε φυκιοκεφαλε? Γιατι εγω αλλον ξερω οτι εχει προβλημα με κατευθυνσεις και χανεται συνεχεια..... Ξερεις....χανει πλοια..... μπαινει "κατα λαθος" σε περιεργα μαγαζια και μερη στο Amsterdam...... Κατι σαν το op alter ego του ενα πραγμα.... Και απο οτι ειδα χτες εχει και την αναλογη λατρεια στον Sanji,,,,,,,ΧD
Aug 27 2008 17:40
Photo

BarbasSs → Dante80

hey Dante τι λεει ολα καλα?? ειμαι κολοπαιδι ηρθες θεσ/νικη και μιλισαμε πολυ λιγο....
Aug 27 2008 17:38
Photo

BarbasSs → Melkor

τι Σ.Α.Χ σου λεει η αλλη ρε ειναι σοβαρη???
Aug 27 2008 17:36
Photo

ichigo13 → iristella

Aν σου αρέσει η Nami, φυσικά και είναι κοπλιμέντο.Για μένα η Nami είναι το πρότυπο νεαρής κοπελιάς σε anime!(Aν εξαιρέσεις την μανία με τα χρήματα)
Aug 27 2008 17:35
Photo

Dark_Venus → karkas

ειναι τοσο κριμα ρε γμτ.......:( ξενερωσα λιγο αλλα θα το συνεχισω...
Aug 27 2008 17:32
Photo

iristella → ichigo13

Απο οτι μπορεσα να διακρινω (με τα λιγα ιαπωνικα που ξερω) για κοπλιμεντο μου φανηκε...... Arigato ichi niisan λοιπον!!!:wooi2: ΥΓ........ Misa Haters ολου του κοσμου ενωθειτε!!!!!!:oo:
Aug 27 2008 17:31