Community Status Updates
Umi no Ossan → Zoro
Oi Ζορο τι μου λεει η κοπελια περα απο το οτι ειναι η Μisa;;;
Ειδες παντως δεν ειναι κακο που ειναι η Misa....Το λεει κ η DV απο κατω !!!!
Aug 27 2008 17:00
Zoro → Dark_Venus
Eγω???
Εγω συμπαθω την Misa,αλλες εχουν την εμφανιση της και δεν την αποδεχονται:kakaka:
Αυτες να συνεφερεις!!!;)
Btw,το καψε το θεμα η iri,ειδε οτι δεν της απαντουσες στο thread και ηρθε να σε βρει στο profile:hehehe:...βρε κι αυτο το κοριτσι,δεν αφηνει κανεναν στην ησυχια του αν δεν τον προσηλυτισει με τις ιδεες της:kakaka:{δεν ειδες τπτ ακομη..θα σε τρελανει μεχρι να αλλαξεις αποψη!!:P}
{δεν πειραζει,γι αυτο την συμπαθουμε!XP}
PS:Μπραβο,καλα απαντας στο profile της βλεπω...κρατα γερα:head:
Aug 27 2008 16:57
Dark_Venus → iristella
μα η κοινωνια δε δινει την απαραιτητη καλλιεργεια και το ανθρωπιστικό συναισθημα,οι ανθρωποι δεν εχουν μαθει να ειναι ανθρωποι....το προβλημα πρεπει να καταπολεμηθει στις ριζες του και οχι στα αποτελεσματα του....
Aug 27 2008 16:57
Umi no Ossan → iristella
Ελα βρε Misoula !!!! Παμε μια βολτα μαζι ολοι παρεα !!! Θα περασουμε καλα !!!!
Aug 27 2008 16:54
Dark_Venus → Zoro
ελα ρε μη τη βριζεις συνεχεια.Εχω χρέως να την υπερασπιστώ αφου την έχω και για αβαταρ!Ειναι λογικό ο Zoro να θελει να παει βολτίτσα μαζί της...Hello???she is a model και ειναι πολυ πολυ γλυκουλα...νταξει ειναι λιγο χαζη,αλλα σκεψου οτι τη συγκρίναμε με τον Light και τον L που ειναι ευφυηες......τι εκανε αλλωστε η καημενη...να παρει εκδικηση για τους γονεις της ηθελε....και μετα απλα ερωτευτηκε τον Light που επισης ειναι κουκλος.....c' est bien normal mon amie....
Aug 27 2008 16:53
iristella → Dark_Venus
[I][B]Κανεις δε γεννιέται εγκληματίας.Εγκληματίας γίνεσαι.Και η ιδια η κοινωνια που σ εκανε ετσι παει να σε σκοτώσει;δεν είναι κάπως άδικο;
[/B][/I]καλημερα πως εισαι? Ελπιζω ολα καλα..... Με πανελληνιες καλα τελικα? Αnw για να μην μακρυγορω ειδα κατι στο DN thread και ηθελα να σχολιασω μια φραση. Επειδη εκει θα ηταν τελειως off topic στην γραφω με vm.
To να γινει καποιος εγκληματιας ειναι συνειδητη επιλογη του. Δεν τον αναγκασε κανεις. Ολοι στην ιδια κοινωνια ζουμε και παρολαυτα ανθρωποι με τα ιδια και αναλογα ερεθισματα πολλες φορες βαδιζουν σε εντελως αντιθετους δρομους. Πιστευω γενικα οτι η κοινωνια δεν πρεπει να σκοτωνει υπο την μορφη της θανατικης ποινης οταν καποιος εχει πιαστει και εχει εξουδετερωθει γιατι κατι τετοιο στην ουσια δεν λυνει τπτ ουτε φερνει πισω τα θυματα. Απο την αλλη ομως οταν ενα επικινδυνο μελος απειλει την ζωη ενος η και περισσοτερων λειτουργικων ειναι καθηκων των εκτελεστικων οργανων να το σταματησουν με οποιοδηποτε μεσο πριν ολοκληρωσει το εργο του. Οποτε στην ερωτηση σου θα απαντησω οχι δεν ειναι αδικο. Μπορει η κοινωνια να εδωσε το ερεθισμα αλλα το να γινεις επικινδυνος για τους συνανθρωπους σου ειναι καθαρα εσωτερικη και προσωπικη επιλογη και κρινεσαι με βαση αυτην.
ΥΓ...... Παλι για μενα μιλαει απο κατω ο zoro? Βρε μανια αυτο το παιδι....... Ναι καλο μου εσυ εισαι o Υπερτατος Misa fan μην κανεις ετσι δεν θα σου φαει κανεις τον τιτλο (αν και για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω βρει ακομα το Kira Κομματι σου,,,,,,,, Μονο το misa Και το matsuda προς το παρον)
Aug 27 2008 16:53
Umi no Ossan → Dark_Venus
Δεν κανει τιποτα !!!!!
Με το καλο να ξεκινησεις το Berserk, ειναι υπεροχο !!!!
Aug 27 2008 16:52
GkLoc → Erisadesu
yea i know its offensive,:wis:
αλλα δεν το εβαλα εγω,ηταν προσφορα απτον μεγαλο Dante-Sama,:uhh:
anyway,αυριο πιστευω θα εχει φυγει..:tensai:
Aug 27 2008 16:52
Zoro → Umi no Ossan
Ρε δουλη τι λεει η χαμενη???
Μαλλον ο GK την επηρεασε και εχει κρισεις προσωπικοτητας κι αυτη...poor Misa-chan:if:...παμε να την συνεφερουμε,μπας και καταλαβει ποια ειναι πραγματικα!!:hihi2:
Aug 27 2008 16:49
Zoro → iristella
Καμια απ τις περιπτωσεις που ειπες....ομως εχεις δικιο,εκανα λαθος....δεν ειμαι ο Kira....ειμαι ο L!!!xD
{μην ξεχνας την αδυναμια,εστω και μικρη που της ειχε:bleh:}
Αλλα ακομη δεν καταλαβαινω γιατι να πεις τον εαυτο σου φωκια ή Misaki...ή το να πας να βγαλεις ενα αγορι οτι ειναι γυναικα,ενω εσυ συγκεντρωνεις real life ολα τα χαρακτηριστηκα της:tongue2:
{OMG,has GK's personality crisis got you??:oo:,poor Misa-chan:if:}
Anw,will we go on our walk then??
[IMG]http://i260.photobucket.com/albums/ii17/kgman31/4.jpg[/IMG]
:ureshii:
Aug 27 2008 16:47
iristella → Umi no Ossan
Να πας douli να πας....... Παρτον zoro Και πηγαινετε οπου θελετε..... Εμενα μην με ανακατευετε με την χαμενη
Aug 27 2008 16:43
Zoro → Umi no Ossan
Εχεχε ΟΚ το δεχομαι τοτε!!!:ureshii:
{but only for this time!!:chigau:...btw,she's a misa fan too!!:P}
Aug 27 2008 16:42
iristella → Zoro
Το γεγονος οτι θες να πας ρομαντικη βολτουλα με την Misa αποδεικνυει εκ των πραγματων οτι δεν εισαι ο Light (αυτος θα προτιμουσε τον L - και μαλλον θα ηταν δεμενος και μαζι του)....... o Μatsuda Ισως........... Αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι η πραγματικη σου φυση ειναιη Misa οσω και να το αρνεισαι διαλεξε λοιπον........
Μisaki?
[IMG]http://otakuness.files.wordpress.com/2008/04/j5.jpg[/IMG]
or misa suits you better?
[IMG]http://farm4.static.flickr.com/3198/2316527639_2aaf0b9e5d_o.jpg[/IMG]
(i chose the ugliest picture I could find....... Σαν φωκια δεν ειναι εδω?XD)
Aug 27 2008 16:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed