Community Status Updates
Zoro → mono
Ναι κι εγω το ιδιο....μακρυγορω ανελεητα αν εχω κατι να πω,αρα μην συγκρατιεσαι...express yourself!!!
Ειδικα σε εκεινο το thread,η iristella μας εχει pwnarei αγρια λογω των παραπανω νομικων/ιστορικων γνωσεων που εχει και δυσκολα της την λεει κανεις...μιας και βλεπω εισαι κατα της χρησης του DN κι εσυ,ελα για λιγο support με κανα σεντονι αν μπορεις γιατι ειναι η 3η φορα που με pwnarei η ατιμη και στο συγκεκριμενο θεμα δεν εχω τοσες γνωσεις οσο αυτη{σπουδαζω φαρμακευτικη βλεπεις:P}....απαντα σε κανενα σεντονακι της γιατι ειμαστε τοσοι που τις παμε κοντρα και και παλι μας εχει{το τερας!!}...αν κανουμε μαζικη επιθεση που θα παει,θα την ριξουμε!!:hehehe:
Μην σε τρομαζω,ειμαστε παρα πολυ φιλοι με την κοπελα:nanana:...ετσι γνωρηστικαμε,μεσω Death Note συζητησης και την εχουμε χιλιοαναλυσει την σειρα,σε ολους τους τομεις...το κακος ειναι οτι οσο ξεροκεφαλος νομιζα οτι ημουν εγω,αλλο τοσο και παραπανω ειναι αυτη και απανταει σε οτι και να τις πω...γενικα τα βγαζω περα μονος μου αλλα στο συγκεκριμενο thread/θεμα εχει παραπανο γνωσεις γμτ:nanteee: και μας pwnarei ολους!!!
Αρα Ι request some support!!!!:nanana:...διαβασε τι γραψαμε και οι 2 στις προηγουμενες 2 σελιδες και θα καταλαβεις τις στασεις μας...δεν ειναι αναγκη να συμφωνεις μαζι μου...αρκει να διαφωνεις μαζι της:hehehe:....[evil mode on:kill4u:]
PS:Οσα λεω για πλακα τα κανουμε...ετσι διασκεδαζουμε εδω στο forum εμεις,αν και στο θεμα απανταμε σοβαρα βεβαια....αν δεν εχεις χρονο να ασχοληθεις κανενα προβλημα:ureshii:
Τα λεμε^^
Aug 27 2008 18:53
Franklin → mono
Nα σαι καλα ρε! Θα περασεις καλα εδω :) Και θα σου λυθουν ολες οι αποριες! Βλεπω επικοινωνησες και με τον Zoro-kun! (οχι που δε θα επικοινωνουσατε :P ) Οποτε εισαι σε καλο δρομο :)
Aug 27 2008 18:53
Zoro → iristella
[IMG]http://i211.photobucket.com/albums/bb249/got_liz/moving/21789644_m.gif[/IMG]
:wooi2:
Aug 27 2008 18:45
Zoro → iristella
Καταρχας Misa-chan γιατι συνεχιζεις να βαζεις yaoi spam zoro/sanji pics στο προφιλ μου??:nosey:
Αν σ'αρεσουν τοσο πολυ μπορεις να τις δεις prive στο σπιτι σου,δεν ειναι ντροπη αυτο...οτι αρεσει στον καθενα....εγω ακομη δεν εχω ασχοληθει με αυτα τα ειδη ανιμε αλλα αφου καποιες αλλες εχουν,δεν βλεπω γιατι πας ακομη και σε αυτον τον τομεα να με προσυλητισεις παλι{dammit νομιζεις εχεις την απολυτη εξουσια πανω μου???:burningbe3:απατασαι woman:chigau:}....αν ειναι να ξεκινησω αυτα τα ανιμε θα γινει καποια στιγμη απο μονο του,δεν ειναι αναγκη να το κανεις με τετοιο τροπο,spam hime του forum!!!
Καθε φορα που σπαμαρεις μοιαζεις ολο και πιο πολυ στην....[IMG]http://i280.photobucket.com/albums/kk186/MisaMisachan/Fav%20Characters/misa_amane.jpg[/IMG]:kakaka:
Μετα,εχουμε και λεμε...
Κανενα personality crisis misa-chan...εγω ειπα οτι ειμαι ο L{για τον Light απλα μπερδευτηκα} και εσυ πηγες να με βγαλεις Misa και Μisaki,δεν τα πα εγω αυτα:hahaha:
Οσο για την προσωπικοτητα σου πρεπει να ναι οντως διαταραγμενη μιας και τοσα ατομα συνεχιζουν να σου λενε ποια εισαι{+της μοιαζεις real life!!} και ομως εσυ συνεχιζεις να το αρνεισαι{ξεροκεφαλιτσα!!}
Εγω δεν κρυβω το ενδιαφερον μου για τον χαρακτηρα σου,ως γνησιος L,εσυ ομως ολο το αρνεισαι...poor Misa-chan:if:...what did GK do to you???:(
Trust the opinion of the ones around you...they know better who you are and look like!!:thatsit:
And that's who you are....
[IMG]http://i236.photobucket.com/albums/ff94/RenoLuva/LandMisa2.jpg[/IMG]
Straight Left!!:bleh:
Οριστε,εχω και μαρτυρα!!
[B][I]
ιιιιιι!!!!!!!!!!ΙΡΙ μοιαζεις στη Misa Misa απ οτι καταλαβα οπως λενε τα παιδια....!!!να βαλεις αβαταρ να μαστε και ασορτι!!!!!!!!! [/I][/B]
Plzzzz hear to what the others say...she's the 10th one that says so....cmon,we want to see a Misa avatar!!!:blingeye2:
Οσο για το "χαμενη" δεν μπορει να παει σε μενα γιατι ειμαι αγορι και δεν το εννοουσα κυριολεκτικα:hahaha:...οπου πηγα και το τι εκανα δεν εγιναν κατα λαθος,εγιναν γιατι το ηθελα:P....
...αρα μαλλον εσυ εισαι η χαμενη,poor misa-chan!!!:nanteee:
Τελος,μετα απο τα τοσα που ειδα αρχιζω να πιστευω οτι και νοητικα μοιαζεις με την Misa-chan...εχετε το ιδιο τρελοστυλ fangirl mode που παρατηρησα σε σενα στο φορουμ...η μονη διαφορα ειναι τα {ταχα} επιχειρηματα σεντονια που εσυ εχεις σε μερικα threads αλλα μην ανυσηχεις,θα παρεις απαντηση κι εκει συντομα;)
{οσο για το τοπ ποστερ,κανω λαθος ή αλλη θελει παγκοσμια φορουμιακη κυριαρχια,να ελεγχει τους παντες και pwnαρει οποιον της την λεει γενικα??xD}
Παρα 1-2-3 μικροδιαφορες ειναι επισημο πια....U R Misa!!!!
[IMG]http://i55.photobucket.com/albums/g148/salsa101/Death%20Note/Misa%20Amane/Misa3.png[/IMG]xD
Aug 27 2008 18:40
GkLoc
→
Luffy D.Monkey
Yo,Please πες μου ποιος νομιζεις οτι ειμαι εγω???
Και πες που με ξαναειδες...
Aug 27 2008 18:37
iristella → Zoro
[IMG]http://i33.photobucket.com/albums/d74/OnigiriY3K/Couples/Yaoi/1183125524578.gif[/IMG]
Aug 27 2008 18:27
Shikamaru → Scorpion
παντα english sub τα γουσταρω πολυ τα ιαπωνεζικα και επισης η δουλεια που κανουν σε επεισοδια που εχω δει με english dub ποτε δε μ'αρεσε
Aug 27 2008 18:25
mono → Zoro
εεεεε με παρεξηγησες:p τα περι σεντονιου δεν ηταν μομφη αλλα μαλλον το πα για να το ακουσω εγω που εχω μια ταση να μακρυγορω ανελεητα...γουσταρω τρελα που εχετε επιχειρηματολογια και την αναλυετε(αν ειδες νομικη σπουδαζω οποτε καταλαβαινεις...χεχε)στανταρ θα τα ξαναπουμε στο συγκεκριμενο thread γιατι ολο αυτο το θα σκοτωνα τον ενα και θα σκοτωνα τον αλλο εχει αρχισει να μου τη βαραει αγρια!σου κανω και friend req να τα λεμε...
Aug 27 2008 18:21
Zoro → Dark_Venus
Ααχχαχα :hahaha: αμαν αυτες οι photos που βαζει η iri με τις γατες,με κανουν και λιωνω στα γελια καθε φορα...
Λοιπον οπως ειδες και ειπες και εσυ....η iri μοιαζει στην Misa και στην πραγματικη ζωη!!!
Κυριως εμφανισιακα,ειναι κι αυτη ξανθια,μικρη και φαινομενικα αθωα{αλλα και εσωτερικα λιγο...εχει το ιδιο τρελοκοριτσο στυλ,κι ας μην το παραδεχετε:P:P}και ολοι το χουν αντιληφθει στο forum,μονο αυτην εμεινε να πεισουμε πια:kill4u:
Και εδω ακριβως ερχεσε εσυ Venus-chan...ο δουρειος ιππος μας!!:hehehe:
Μιας και πιασατε παρειτσα βλεπω και ειστε και οι 2 ξεροκεφαλιτσες{αν και αυτη παραμενει η υπερτατη σεντονοποστρια και πεισματαρα του site:wooi2:}και εσυ εχεις μια συμπαθεια για την Misa τετοια ωστε να φτασεις να την βαλεις για avatar{και δεν εισαι καν ξανθια:oo:}...φαντασου ποσο θα της πηγενε αυτηνης ενα τετοιο avatar μιας και της μοιαζει κιωλας στηηνπραγματικη ζωη!!:hihi2:
Αρα,καταρχας καλα εκανες και δεν την αφησες να σε πεισει,ετσι να μην τους προσυλητιζει ολους με τα σεντονια της{μονο μερικα αιωνια κοροιδα σαν κι εμενα:nosey:I'm her favorite target:uhh:} το αφηνω σε σενα να την πεισεις να αποδεχτει τηv Misula...ξεκινα φωναζοντας την ετσι στο profile της {βαλε και καμια εικονα που και πουXD}...
Θα το κανεις αυτο για τον Ζοro-kun,το ατομο που τοσο συμφωνεις,εχεις κοινο τροπο σκεψης και σε βοηθησε τοσο με τα links/σειρες???:blingeye2:
Aug 27 2008 18:21
iristella → Zoro
[IMG]http://i61.photobucket.com/albums/h73/Ermu/One%20Piece/indicios3ix0.jpg[/IMG]
Aug 27 2008 18:17
Scorpion → Shikamaru
Οντως εχω,εγω βλεπω τα επεισοδεξια με english sub εσυ τι προτιμας dub ή sub ;
Aug 27 2008 18:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed