Community Status Updates
Dark_Venus → Zoro
ιιιιιιιι αμαν αυτες οι φωτο!!!Σας συλαμβανω εν ονοματι της ιντερνετικης σεμνοτυφιας!
Aug 27 2008 17:31
karkas → Dark_Venus
Ε είναι κάπως το συγκεκριμένο επεισόδιο...φρόντισε να μην χάσεις ενδιαφέρον.
Aug 27 2008 17:30
Dark_Venus → iristella
κανεις ρε συ!!!απο τη συζητηση το καταλαβα με τα παλικαρια πριν χεχε αφου σε φωναζανε misa...ειμαστε ξεροκεφαλες γι αυτο σου λεω βαλε και αβαταρ να μαστε και ασορτι!!!!:P εγω δε μοιαζω με τη Misa ειμαι καστανη.....
Aug 27 2008 17:29
iristella → Dark_Venus
Χεχεεε.... Ειμαστε και οι δυο πεισματαρες. Καλο αυτο. Η συμφωνια στο οτι διαφωνουμε ειναι το πρωτο βημα XD Ειθε να υπαρξουν και τα επομενα..........
Me in a Misa avatar?????
[IMG]http://www.dkimages.com/discover/previews/928/40004570.JPG[/IMG]
That s never gonna happen:chigau:
Μητσοτακης avatar...... 7 χρονια γρουσουζιας
misa amane avatar......... 7 χρονια βλακειας
Οσο για το ποια παιδια το ειπαν οτι μοιαζω με την Misa ασε να το ξερω εγω καλυτερα και να τους αρχισω yaoi spam fest στα προφιλ τους.......:hahaha::kill4u:
Aug 27 2008 17:25
iristella → Zoro
Βασικα αυτος με τις Personality crisis εισαι εσυ...... ουτε που ξερεις τι εισαι ....... L, Light, Misa , Misaki................ Διαλεξε...........
Δεν ειπα τον εαυτο μου φωκια ουτε misaki......... Tην Misa ειπα φωκια και τον Misaki στον εβαλα σαν εναλλακτικη επιλογη που συνδυαζει και μερος του ονοματος και το σωστο φυλο για να μην νιωθεις ενοχες και να μην με κατηγορεις οπως κανεις τωρα οτι παω να βγαλω ενα αγορι γυναικα.
Οσο για τa real life χαρακτηριστικα της αν εννοεις το ξανθο μαλλι ναι εγω και 3,000,000 ελληνιδες. Οσο για την νοητικη κατασταση χμμμ εδω και τρεις μερες προσπαθεις να βρεις επιχειρηματα για να μου απαντησεις σε ενα ποστ. Στο οποιο παρεπιπτοντως συμφωνεις απο οτι λες αλλα παρολαυτα πρεπει να απαντησεις...(πως θα γινεις τοπ poster αν δεν σπαμμαρεις και λιγο ε? XD)
και για να μην ξεχνιομαστε
[IMG]http://i95.photobucket.com/albums/l159/Alc_Fluteo/Couples/For_Chirusea3_by_Umitsu.jpg[/IMG]
οριστε και η εικονα που μου ζητησες..........
Aug 27 2008 17:20
Dark_Venus → iristella
ιιιιιι!!!!!!!!!!ΙΡΙ μοιαζεις στη Misa Misa απ οτι καταλαβα οπως λενε τα παιδια....!!!να βαλεις αβαταρ να μαστε και ασορτι!!!!!!!!!:P :P :P
Aug 27 2008 17:18
ichigo13 → iristella
Anata wa MMisa janai desu yo!
Daizobu yo!Demo omae wa Nami-swan desu!
Nami-san ichiban desu
Aug 27 2008 17:18
Dark_Venus → iristella
λοιπον λοιπον........εξακολουθω να μη συμφωνω...μα θα σεβαστω την αποψη σου...οσο για μενα ειναι απιθανο ν αλλαξω οποτε μη το παλευεις...:P Απλα θα πρεπει να συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε.:)
Aug 27 2008 17:13
iristella → ichigo13
Να πω........ εχει πεσει καποιου ειδους συρμα και μιλατε ολοι για την Misa στο Profil μου????? Τεσπα με αυτο που λες ichi εν μερει συμφωνω........ Μια φορα ομως εγω με το βλημα καμια σχεση να το ξεκαθαρρισουμε αυτο ε?
Ζoro αγορινα μου γιατι κανεις τοσες προσπαθειες να απαρνηθεις την πραγματικη σου φυση? αφου και το marimo ξανθο που επεσε σε πισινα ειναι...........:hahaha::hahaha:
Aug 27 2008 17:12
Zoro → ichigo13
Oi don't say such things about Misa-chan again:chigau:
{especially since iri=Misa:P}
Aug 27 2008 17:12
iristella → Dark_Venus
Η κοινωνια ειμαστε εμεις οι ιδιοι. Δεν ειναι μια αμορφη οντοτητα η μια γενικη εννοια. Αποτελειται απο φυσικα προσωπα. Οι ανθρωποι εχουν μαθει πολυ καλα να ειναι ανθρωποι. Και τα καλα και τα κακα στοιχεια της ανθρωπινης φυσης ειναι και οχι κατι εξω απο αυτην. Αν ισχυε οντως αυτο που λες η κοινωνια στο συνολο της θα ειχε αυτοκαταστραφει και αυτοδιαλυθει. Για να συνεχισει να υπαρχει σημαινει οτι η πλειοψηφια διαθετει και την καλλιεργεια και το ανθρωπιστικο συναισθημα για να συνυπαρχει αρμονικα. Βλεπουμε λοιπον οτι ειναι θεμα συνειδητης επιλογης για το τι θα αναπτυξουμε γιατι τα ερεθισματα τα οποια παιρνουμε ειναι πολλα και διαφορετικα. Το να εχεις μεγαλωσει σε ενα ασχημο περιβαλλον δεν αποτελει δικαιολογια. Απο την στιγμη που μπορει κανεις να κανει την βασικη διακριση του τι θεωρειται επιτρεπτο και τι οχι ειναι επιλογη του αν θα συμμορφωθει σε αυτο και αν οχι. Και απο εκει και περα οι αλλοι διαμορφωνουν την σταση τους με βαση τις πραξεις του παραβατη.
Το προβλημα πρεπει να καταπολεμηθει στο συνολο του. Και στο σημειο εκκινησης και στα αποτελεσματα τα οποια προκαλουνται. Αν αφησει κανεις κατι και δεν το αντιμετωπισει το προβλημα θα ξαναδημιουργηθει γιατι ειναι φαυλος κυκλος. Δεν μπορεις να διακρινεις ποιο ειναι η πηγη και το ποιο το αποτελεσμα γιατι πολλες φορες ειναι το ιδιο πραγμα.
Aug 27 2008 17:09
ichigo13 → iristella
H Μisa είναι ένα από τα μεγαλύτερα πουτα***κια που έχουν βγάλει ποτέ τα anime!
To αν αυτό ειναι καλό ή όχι είναι άλλο θέμα!Αλλά ότι η Misa είναι πουτ**νακι είναι όπως και να το κάνουμε iri-chan!Πιστεύω θα συμφωνείς :)
Aug 27 2008 17:05
Zoro → Umi no Ossan
Ναι αυτο της λεω κι εγω,δεν ειναι κακο να εισαι η Misa,3 ατομα ειμαστε και της το λεμε αλλα δεν καταλαβαινει η ξεροκεφαλιτσα...:cry5:
Που θα παει,στο τελος θα το παραδεχτει και θα βαλει και avatar της:kakaka:
Aug 27 2008 17:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed