Jump to content

Community Status Updates

Photo

mono → Zoro

εισαι ομως pure evil!η franklin βεβαια με προειδοποιησε για σενα και την iristella οποτε θα κρατησω χαμηλα τους τονους προς το παρον μην την εξαγριωσω ακομα δεν ηρθα...χεχε
Aug 27 2008 19:15
Photo

iristella → Dark_Venus

Kαλα στην τηλεοραση το παιζει η Μενεγακη καλη γιατι αυτο πουλαει. Την ειχα δει σε μια συνεντευξη με τον Xατζηνικολαου πριν κατι χρονια και μου ειχε πεσει το σαγονι οταν την ακουγα να μιλαει. Χμμ εξυπνο villain γυναικειο χαρακτηρα ε? Shizuka Hiou απο vampire Knight με μια πρωτη σκεψη. Παρανοικη πανεμορφη και αδιστακτη προς τους εχθρους της αλλα οχι τελειως ακαρδη [IMG]http://i148.photobucket.com/albums/s38/itachis_love/ShizukaHiou.png[/IMG] Μετα εχουμε και λεμε Hallibel απο bleach [IMG]http://www.quizz.biz/uploads/quizz/29360/14_espadahalibel.jpg[/IMG] ΑΑΑΑΑα και μια που θα σου αρεσει [IMG]http://www.marheavenj.net/codegeass/cornelia.jpg[/IMG]
Aug 27 2008 19:15
Photo

Zoro → Dark_Venus

καλα γεια...have fun with that tyrant....:borednn9:
Aug 27 2008 19:14
Photo

ichigo13 → Zoro

Λοιπόν νομίζω ότι σου έγραψα "Μα είναι η αλήθεια, φίλε μου",χωρίς όμως να είμαι 100% σίγουρος(90% ίσως :) ) Όσον αφορά το επισόδειο με τον kuma έχει βγει subbed από cyb3rfr34ks και είναι το 367. Για να πάρεις τους υπότιλους πήγαινε [URL="http://cyb3rfr34k.myftp.org/"]εδώ[/URL] αν θές και μετά κατέβασε το RAW! Οι υπότιτλοι είναι μια χαρά!Τούς έχω δοκιμμάσει cu mate
Aug 27 2008 19:13
Photo

Franklin → mono

Ναι ρε το Comedy το ειδα χαρη σε ενα παιδι απο το forum μεταγλωττισμενο απο την anime clipse. Στιν forumιακες κοντρες ολα πανε καλα μεχρι να βρεθεις αντιμετωοη με την iri και το Zoro. Με το που συμβει αυτο ή θα φορεσεις γυαλια εντος μηνα ή αν εχεις ηδη απλως θα ανεβει αρκετους βαθμους οτο ηδη υπαρχον προβλημα. (τους λατρευω και τους δυο btw) ...Για να δουμε τι γινεται σε αυτο το τοπικ λοιπον...
Aug 27 2008 19:11
Photo

Shanks → GkLoc

ooooooooooooooooooo captain gklopp welcome back lol!! πολη γρηγορη δεν ειναι οι γιατροι εδω???????? πας το πρωι σε θεραπευουν και εφυγες!! επισης φοβερο avatar και sign respect!!!!!
Aug 27 2008 19:11
Photo

Zoro → GkLoc

Αχαχαχαααα ελεος ρε SmG,παλι avatar αλλαξες...εσπασες και το ρεκορ της εβδομαδας πια!!!!:P Παντως αν και kakarotto fan σε παραδεχομαι,ava και sig τα σπανε!!!!:) {αν και τα προηγουμενα με τα πιστολια και την μαιμου ηταν εξησου καλα:wooi2:} Αλλαξε και το motto τοτε και βαλε .:Saiyan Prince:. πια:bleh:.... Πωωωω,another personality was added to SmGlOck's body!!!XD
Aug 27 2008 19:10
Photo

iristella → Zoro

Zoro μπορεις να με θεωρεις οτι θελεις δεν θα σου επιβαλλω εγω τι Θα περναει μεσα απο το κεφαλι σου ουτως η αλλως απλετος χωρος υπαρχει μεσα εκει οποτε χωρανε καθε ειδου τρελες ιδεες. Να το προσεξεις ομως γιατι αν αρχισεις και ακους και φωνες θα εχεις σοβαρο προβλημα τοτε. Καλου κακου μην ξαναπλησιασεις τον κυριουλη που σου προσφερει καραμελιτσες. Τωρα για τις εικονες..... εχμ..... Εγω απλα ποσταρω αυτα που μου ζητας με Pm Και αλλου. Δεν φταιω σε κατι..... Και αυτο που κανεις δεν ειναι σωστο να τα ριχνεις ολα επανω μου. Αν πραγματικα σε ενοχλουν υπαρχει και το delete button δεν θα παρεξηγηθω. Αλλα για να τις κρατας σημαινει οτι σ αρεσουν..........
Aug 27 2008 19:08
Photo

Dark_Venus → Zoro

ελα λε....μη θυμωωωωνεις......:nanana:σας συμπαθω πολυ και τους δυο τι να κανω.......:hmmm: σνιφ σνιφ σνιφ....καλα...εντατσει......γεια...:Crying2::run:
Aug 27 2008 19:07
Photo

Dark_Venus → iristella

αχ ο L μου.......:blingeye2:........................<3 :lovulovu: γκουχ γκουχ γκουχ τι ηθελα να πω τωρα να δεις....α ναι... 'Η μενεγακη σε πληροφορω ειναι πανεξυπνη. Ειχα διαβασει για την επαγγελματικη πορεια της καπου και γενικα με το τι ασχολειται και ειχα μεινει αναυδη. Περα απο το ολο θεμα της τηλεορασης ειναι ασσος στην επενδυσεις ακινητων' Σοβαρά;δε το δείχνει πάντως όλο μ@@@@@ λεει..... 'Σωσω απο τα εγκληματα θες ε? χμμμ δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο να ειμαι ειλικρινης. Οι γυναικειοι χαρακτηρες στα anime ειναι λιγο παραμελημενοι δυστυχως.' αυτο μου τη σπάει αφάνταστα ρε συ....δεν ειναι δίκαιο.......θελω μια εξυπνη κακια που να μην ειναι ξε......ερμ....εννοω,ελαφρια ντυμενη.Πολλα ζητάω?
Aug 27 2008 19:05
Photo

mono → Franklin

εεελα!ειδα οτι σαρεσε και σενα το kigeki!δεν ειναι τελειο?βασικα και εγω αυτο κανω τις τελευταιες πρηζω ολους μου τους γνωστους να το δουν χεχε!τωρα βασικα εχω ανοιξει ενα μετωπο στο thread αν ειχατε ενα φονοτετραδιο τι θα κανατε και παω να ποσταρω τιποτα!ελα και εσυ να γινουμε πολλοι:p
Aug 27 2008 19:03
Photo

Zoro → Dark_Venus

[B][I]χαχαχαχα ελα την Iri τη συμπαθω δε την πειραζω αφου δε θελει τελος δε θελει και το σεβομαι...α....και μη μου το παιζεις καλος γιατι εγω αλλα μαθαινω........................................... ....................................... [/I][/B]Οχι ρε γμτ,οχιιιι:if: Ειδες που τα λεγα για το ποσo ισχυρη ειναι??? Απο κει που δεν μου χαλαγες χατηρι και ειμασταν μαζι στο κολπο,σε προσυλητισε ωστε να νομιζεις οτι αυτη ειναι καλη κι εγω κακος....μα καλα,θα θελα να ξερω,πως τα καταφερνει καθε μα καθε φορα????:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:{pwned again:uhh:} Καλα πηγαινε με αυτην τοτε...θα το θυμαμαι:unlucky:
Aug 27 2008 19:02
Photo

Zoro → ichigo13

[B][I]Sikashi honto da watashi no tomodachi wa! [/I][/B]My jap sucks ichi-niisan,care to translate??:nosey: {Btw ποια Nami,το κοριτσι λεμε ειναι η Misa σε real life version!!!xD} PS:το επεισοδιο με τον Kuma ποιο ειναι σε αριθμο γιατι τα χω χασει λιγο με το OP τελευταια...βγηκε subbed??
Aug 27 2008 19:00
Photo

Dark_Venus → Zoro

λολ αυτο το τελευταιο που ειπες μου θυμιζει εκεινη την ωραια διαφημιση..... ε φανταστικε πατερα?σλρρρρρπ!χαχαχαχα ελα την Iri τη συμπαθω δε την πειραζω αφου δε θελει τελος δε θελει και το σεβομαι...α....και μη μου το παιζεις καλος γιατι εγω αλλα μαθαινω..................................................................................
Aug 27 2008 18:58
Photo

Sparda → Kon_Okami

Να σου πω. Στο ePSXe πώς υποτίθεται ότι κάνεις Save? Σώνω κανονικά μέσα στο Game, το κλείνω, πάω να κάνω load, nothing. Πατάω F1, nothing at all. Am I doing something wrong?:P
Aug 27 2008 18:56