Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Dark_Venus

Dont worry about it... Και για τον zoro Και για το οτι εισαι καινουρια στα anime. Για πλακα το κανει./...... Να ξερες τι εχει τραβηξει απο εμενα αυτο το παιδι......... XDDDD Kαι μου μιλαει ακομη....... Και οχι μονο αυτο αλλα προκαλει και για συνεχεια των βασανων του. Οποτε μην τον λυπασαι.......
Aug 27 2008 20:10
Photo

Zoro → Scorpion

Δεν κανει τπτ....οτι link θες γενικα,σ'εμενα!!:)
Aug 27 2008 20:05
Photo

Dark_Venus → iristella

συγγνωμη η ενασχοληση μου με τα anime ειναι κατι νεο για μενα κ ετσι δε ξερω καποια πραγματα....θα δω αν δε το αντεξω θα το σταματησω...δε ξερω αν το κανει για πλακα....:Crying2: i hope so...two unfortunate events today.....i m so depressed....:(
Aug 27 2008 19:56
Photo

Scorpion → Zoro

Ευχαριστω για τα λινκ!
Aug 27 2008 19:41
Photo

iristella → Zoro

[I][U][B]τασεις μας...δεν ειναι αναγκη να συμφωνεις μαζι μου...αρκει να διαφωνεις μαζι της [/B][/U][/I]Καλε τι του λες του παιδιου του Mono Και το τρομαζεις????? Εχεις βαλθει να με παρουσιασεις σαν την προσωποιηση ολων των κακων πανω στην γη? Ελεος... Λοιπον σταματα να με διαβαλλεις και να με κακολογεις γιατι θα το πω στον Dante. Και αναφορικα με την ατακα πιο πανω,,, Συγγνωμη εσυ ολο συμφωνω και συμφωνω δεν μου λες? Και συμφωνεις και στο κυριο μερος του συλλογισμου μου. Οποτε τι του λες του ανθρωπου να διαφωνησει? You are not making any sense. The constant pwn has fried your brain.......... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Aug 27 2008 19:40
Photo

Scorpion → Shikamaru

Πολυ σωστος!!
Aug 27 2008 19:38
Photo

iristella → Dark_Venus

Οχι η σειρα για το παρακατω ειναι το vampire knight. Οταν ειπα goes berserk εννοουσα εκφραση του στυλ τρελαθηκε απο μισος. Παντως το berserk να το αρχισεις λεει., Αλλα πρεπει να εισαι λιγο ανθεκτικη στην βια. Τελος για τον Zoro Μην μασας. Αυτα τα ναζακια τα κανει παντα.Δεν τα εννοει οποτε μην δινεις σημασια.Γι αυτο σου λεω οτι ειναι πονηρος και υπουλος. Λεει οτι σεβεται την αποψη σου και αποκαλει εμενα τυραννο αλλα απο την αλλη σε εκβιαζει ψυχολογικα. XDDD
Aug 27 2008 19:33
Photo

Dark_Venus → iristella

T E Λ Ε Ι Ο ακουγεται.....!στο berserk ολο αυτο;α θα το δω οπωσδηποτε ειχε δικιο ο zoro...:)
Aug 27 2008 19:28
Photo

iristella → Dark_Venus

Η πρωτη ειναι και η δικη μου αγαπημενη..... Pure blood vampire that goes berserk after vampire hunters kill her lover.... Finds them and kills them off steals one of their twins sons as her companion and turns the other one into a vampire himself thus condemning him to a life o constant suffering unless she manages to break his spirit. Her main goal is to take vengeance from the vampire who imprisonned her during the past using any means necessary but at the same time she develops deep affection for the twin that follows her. EEE ωραια περιγραφη για χαρακτηρα δεν βρισκεις?
Aug 27 2008 19:25
Photo

Dark_Venus → Maya-chan

ευχαριστω maya chan για τη διευκρινιση στο group!!!!!!!:)
Aug 27 2008 19:24
Photo

Dark_Venus → iristella

οι πιο ωραιες ειναι η πρωτη και η τελευταια.....
Aug 27 2008 19:21
Photo

iristella → Dark_Venus

ΑΑΑΑΑα και φυσικα Lucy απο Elfen Lied [IMG]http://i304.photobucket.com/albums/nn198/EmoShinigami666/Elfen%20Lied/elfen_lied_02.jpg[/IMG] Nαι οντως η hallibel ειναι λιγο ελαφρα ντυμενη αλλα ειναι απολυτα σοβαρη και απο τους πιο δυνατους villains στο παρον αρκ. Kαμια σχεση με την Misa δλδ.:hahaha:
Aug 27 2008 19:19
Photo

Dark_Venus → iristella

Halibel????κοιτα πως ειναι!Και μετα λενε για την καημενη misa....
Aug 27 2008 19:18
Photo

Zoro → ichigo13

Χεχε arigato pal,ασε με τις εξετασεις και τις διακοπες τα χω χασει τελειως με την σειρα...σκεψου οτι ειμαι στο 363 ακομη και δεν ξερω τι εχει παιξει απο τοτε...αλλα οταν ειδα τις εικονες που εβαλε ο MDF στο thread εμεινα κανονικα,γιατι φαινετε πολυ τελεια η μαχη με τον Oz{ανυπομονο να δω την ατακα της Robin που δεν συμμετειχε στην πυραμιδα!!XD οπως και το Zoro/Sanji Combo!!}...τελος,φυσικα θελω να δω τον Kuma σε live action...o τυπος μ'αρεσει πολυ και τα σπαει!!^^ Ty και παλι,σου ειμαι υποχρεως γιατι συνηθως εγω βοηθαω τους αλλους με links αλλα εχω χαθει τελευταια με τα τοσα που εγιναν...ολα τα επεισοδια που κυκλοφορησαν,η 9η ταινια,οπως και τα νεα fansub groups... Anw,τα λεμε λοιπον!!:):):)
Aug 27 2008 19:18
Photo

Dark_Venus → Zoro

καλα αφου δε θες να μου μιλας....δε θα σε ενοχλω αλλο.:(
Aug 27 2008 19:17