Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → mono

[B][I]εισαι ομως pure evil!η franklin βεβαια με προειδοποιησε για σενα και την iristella οποτε θα κρατησω χαμηλα τους τονους προς το παρον μην την εξαγριωσω ακομα δεν ηρθα...χεχε [/I][/B]Χεχε παλι καλα που σε προειδοποιησε η Franklin γιατι αλλιως με μας τους 2 δεν θα βγαλεις ακρη!!! Εχουμε διωξει κοσμο εδω στο forum λογω παρεξηγησεων!!:nanana: Μην μας παρεις στραβα λοιπον,δεν τσακωνομαστε,απλα εχουμε παραξενο τροπο να εκφραζομαστε!!XP {ειδικα αυτη ειναι τελειως nutcase...δες τι μου γραψε στο profile μου...κατασκοπευει την καθε μου κινηση...ασε που σε περασε για αγορι!!:hahaha:} Eγω τουλαχιστον διατηρω ακομη μια μορφη λογικης,αλλα μ'αυτην εχει χαθει εδω και καιρο,αρα ναι καλυτερα να μην της πας κοντρα{και ακου την Franklin που μας ξερει!!;)} ακομη σε εκεινο το thread...μολις ηρθες και θα την εξαγριωσεις οντως!!!:nanana: {γινετε πολυ τρομακτικη αν τα παρει,πιστεψε με!!}...αλλα μολις αποκτησεις λιγο πειρα στο forum ελα για λιγο support καμια φορα γιατι δεν με βλεπω καλα..εχει βαλθει να με ταπωσει παλι:uhh:...τι εχω να περασω ο καημενος:cry5: Anw,χαρηκα για την γνωρημια λοιπον{χεχε οπως ειπε και η Franklin ηταν αναποφευκτο!!}και οτι χρειαστεις στο forum,απο links ή συμβουλες για ανιμε οποτε θες ελα σε μενα!! [αυτην μονο προσεχε γιατι αν σε πετυχει θα σε προσυλητισει στον τροπο σκεψης της και το χει να ναι πολυ αποτελεσματικη!!;)] Τα λεμε λοιπον!!^^ {οσα εγραψα πιο πανω ηταν παντα μερος της πλακας παλι,μην παρεξηγησεις!!:P}
Aug 27 2008 20:59
Photo

GkLoc → Zoro

ναι βασικα και ο γιατρος τα επαιξε, μου παιρνει στην αρχη τον πυρετο και ηταν 39,8, μετα το βραδυ το ξανακανει και ηταν 36,8 WTF?? Μετα καταλαβε απο τι ηταν και μου εδωσε κατι φαρμακα αλοιφες και εφυγα.. Ευτχως ειχα μαζι μου το DvDplayer και εβλεπα One Piece και τελειωσα το Enies Lobby,χεχε...
Aug 27 2008 20:55
Photo

Zoro → GkLoc

Ναι,ξερεις εγω δεν το χω να το αλλαζω τοσο συχνα σαν καποιους!!XD Για την ωρα μ'αρεσει το ava αυτο αρα θα το κρατησω...αλλα εσυ πριν χαθουμε Σεπτεμβρη με εξεταστικες βαλε τον Captain ρεεεε:if: Παντως κι αυτο με τον Dark Prince πολυυυυ τελειο και παλι!:kill4u: Περαστικα και απο μενα λοιπον....οι γιατροι του Drum σε θεραπευσαν??? Γιατι σαν πολυ γρηγορα βγηκες...απ τα οσα ειχες πει νομιζα ηθελες περισσοτερο:hihi2: Anw,our xcaptain is back....so let's be happy!:thatsit:
Aug 27 2008 20:48
Photo

Kon_Okami → Sparda

Από τα video configurations Toolbar----->Config----->Video----->Configure---->First choises
Aug 27 2008 20:43
Photo

Sparda → Kon_Okami

Κάτι άλλο τότε:P Πώς το βάζω να μην είναι full screen όταν μπαίνει το game?:P
Aug 27 2008 20:39
Photo

Zoro → Dark_Venus

Ειχα πει να μην σου μιλησω γιατι νομιζα σε εχασα πια και σε προσυλητισε η iri{και απο κει δεν εχει επιστροφη μεταXD}αλλα ισως προλαβαινω ακομη!!!Θα σε σωσω!!:hero: Λοιπον,για να αναλυσουμε τα οσα ειπε.... Καταρχας σε σπρωχνει προς χαζοανιμε οπως αυτα που βλεπει αυτη,για κοριτσακια που θαυμαζουν τους αντρες στην οθονη και μενουν ετσι:nbleed:,{ακριβως οπως κανει αυτη δλδ!XD} και σιγα σιγα φτανουν στο σταδιο του ero και αρχιζουν να βλεπουν τετοια οπως αυτα που ειδες στο προφιλ μου..εκεινες οι ασχημες εικονες που λεγαμε....ετσι εκανε η iri και ετσι προσπαθει να κανει και με σενα τωρα....μην πεσεις στην παγιδα ομως...προλαβαινεις ακομη,δεν σου χει κανει πληρη πλυση εγκφαλου!!! Γιατι την μια νομιζεις οτι εισαι πεισματαρα και ελεγχεις την κατασταση και την αλλη εχεις αποδεχτει πληρως την δικη της!!:hahaha:{την εχω παθει αρκετες φορες...ειναι παμπονηρη πιστεψε με!!} Αρα προσεχε μην σε κανει misa hater σιγα σιγα και σε βαλει στην ιδεολογια της για το death note!!XD Αντιστασου!:chigau: {και ξεκινα Berserk,οχι κατι χαζοανιμε οπως το Vampire Knight για κοριτσακια που droolαρουν μπροστα στην οθονη..ΧDDDD....σκεψου και μονο οτι η περιγραφη της iri για το Vampire Knight ειχε την λεξη Βerserk μεσα...αρα βλεπεις πια ειναι η σωστη σειρα να ξεκινησεις:hihi2:} [B][I]Τελος για τον Zoro Μην μασας. Αυτα τα ναζακια τα κανει παντα.Δεν τα εννοει οποτε μην δινεις σημασια.Γι αυτο σου λεω οτι ειναι πονηρος και υπουλος. Λεει οτι σεβεται την αποψη σου και αποκαλει εμενα τυραννο αλλα απο την αλλη σε εκβιαζει ψυχολογικα. XDDD[/I][/B] ειπε η iri τον Zoro κεφαλα!!!:hahaha: Αυτο ειναι αυτο που λεει οτι εγω κανω,αλλα τσεκαρε στο Death Note thread να δεις ποια επιβαλλει την αποψη της συνεχως και συνεχως σε οσους της πανε κοντρα και γραφει σεντονακια ξανα και ξανα και θα καταλαβεις πως εχει η κατασταση... [B][I]Dont worry about it... Και για τον zoro Και για το οτι εισαι καινουρια στα anime. Για πλακα το κανει./...... Να ξερες τι εχει τραβηξει απο εμενα αυτο το παιδι......... XDDDD Kαι μου μιλαει ακομη....... Και οχι μονο αυτο αλλα προκαλει και για συνεχεια των βασανων του. Οποτε μην τον λυπασαι....... [/I][/B]Και εδω επιτελους παραδεχετε ποσο πανουργα ειναι!!!:cry5: Ειδες το πε μονη της ποσα εχω τραβηξει απο αυτην και ποσα εχω ακομη να τραβηξω....εγω ενα αθωο παιδακι ημουν,λιγο πεισαμταρης και με ορεξη να γραφει πολυ και μετα ηρθε αυτη και με κατεστρεψε με την ορεξη της να ελεγχει τους παντες...δεν θα περασει....θα δει τι θα παθει!! Παμε να τις βαλουμε εικονες Μisa τωρα!![το μονο οπλο μας εναντιον της!!XD]
Aug 27 2008 20:37
Photo

Kon_Okami → Sparda

Then I don't have a clue. Out of ideas........
Aug 27 2008 20:35
Photo

Sparda → Kon_Okami

Έχω βάλει Config->Memory Cards->Και εκεί έκανα browse και έβαλα σαν επιλογές αυτά που είχε μέσα στον φάκελο memcards του ePSXe.
Aug 27 2008 20:34
Photo

Kon_Okami → Sparda

Δε θυμάμαι ρε συ να μου έβγαλε ποτέ κάτι τέτοιο εμένα. Με τα saves μια χαρά ήμουν. Είσαι σίγουρος ότι τα path είναι ρυθμισμένα σωστά?????
Aug 27 2008 20:30
Photo

GkLoc → Shanks

Xe thanks Shanks, Ναι οντως ειναι φοβεροι οι ατιμοι[λεμε τωρα]!! anyway,see ya at the forum Kami-Sama...
Aug 27 2008 20:27
Photo

Sparda → Kon_Okami

Το είχα δοκιμάσει αυτό. (Το F1 υποτίθεται ότι αυτό κάνει). Η πλάκα είναι ότι εάν πατήσω ESC όσο υπάρχει ανοιχτό το παραθυράκι του Emulator (και όχι το παραθυράκι του παιχνιδιού) μπορώ να κάνω load. Αλλά αν το κλείσω και το ξανανοίξω τίποτα. Διάβασα και [URL=http://www.epsxe.com/files/ePSXe_FAQ.txt]αυτό[/URL] αλλά το έχω αυτό που λέει. Whateva:P
Aug 27 2008 20:26
Photo

GkLoc → Zoro

Thanks for tha comments Marepico.... Μπα οχι Hitman θα το αφησω μιας και βαρεθηκα πια να το αλλαζω συνεχεια.... Εσυ??θα μεινεις στον Serpico??
Aug 27 2008 20:26
Photo

GkLoc → ichigo13

Xe Thanks Ιchi, Τωρα εγινα μια χαρα,τελικα 1 μερα εκατσα μονο ευτυχως, Τωρα κατεβαζω τα Raws να δω και την δουλεια των Cyberfreaks, thanks again..^^
Aug 27 2008 20:24
Photo

Kon_Okami → Sparda

Να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι. Πήγα να το ανοίξω τώρα άλλα κάποια ******* παίζεται με το format και δεν λειτουργεί. Σ αυτό νομίζω κάνεις κανονικά save. Δοκίμασε όμως να το κάνεις και από το toolbar πάνω. Στου GBA έτσι κάνει
Aug 27 2008 20:22
Photo

ichigo13 → GkLoc

Περαστικά ρε!
Aug 27 2008 20:17