Jump to content

Community Status Updates

Photo

monoiristella

iristella san give him a break του παιδιου!ναι με τη franklin γνωριζομαστε απο πολυ παλια αλλα εχω να τη δω χρονια και βρεθηκαμε απο myspace και μου συστησε το site και εκτοτε καιιιιιιιιιιγομαι ανηλεως!!!!death note rulez και οτι και να λενε για τον Light εγω στενοχωρηθηκα στο τελος...σνιφ σνιφ
Aug 27 2008 21:50
Photo

iristella → Franklin

Koυραγιο franklin swaaaaaan............. Ουτε και εγω μπορω. Εχω λαλησει......... παλι καλα που ειναι εδω ο Zoro και τον πειραζω και ξεχνιεμαι λιγο απο την μιζερια μου..... του εχω γεμισει το profil με One piece yaoi pics με zoro & sanji και εχει φρικαρειXDDDDDDDDDDDDDDD
Aug 27 2008 21:49
Photo

iristella → Zoro

[IMG]http://i87.photobucket.com/albums/k141/demon2010/zs_34.jpg[/IMG]
Aug 27 2008 21:47
Photo

Franklin → iristella

Iri μουυυυυυ! Δεν αντεχω αλλο διαβασμα :(
Aug 27 2008 21:45
Photo

neeTHREE → SouLSLayeR

Γεια! Σ'αυτο το [url=http://www.anime.gr/forums/224741-post52.html]Post[/url] θα ήτανε καλο να έβαζες τιτλο στο spoiler tag: Episode 300+ για να μην φανε κι'αλλοι σποιλερ σαν εμενα...
Aug 27 2008 21:44
Photo

mono → Zoro

χαχαχαχαχαχαχα!respect!μα δε σου ειπα βρε οτι αμα θες support call me?απλα ως διπλωματικος ανθρωπος προσπαθω να τα χω καλα και με τους δυο που btw πιστευω you're made 4 each other χαχαχαχαχα
Aug 27 2008 21:43
Photo

Zoro → mono

[B][I]γεια σου iristella!καταρχας ειμαι κοριτσακι χιχι και κατα δευτερον μην ανησυχεις και δεν θα υποκυψω στις επιταγες του απολυτου κακου(βλ.zoro)...θα τα πουμε τριγυρω...οπως ειπα και στον zoro γουσταρω πολυ τα σεντονια σας!!!!!! [/I][/B]Ετσι ε??? Σημερα γνωρησαμε εσενα και μια αλλη κοπελα,την Dark_Venus και παρ οτι εγω επιασα πρωτος συζητηση μαζι σας και μετα η iri,και εσυ και η Dark_Venus εμενα βγαλατε για κακο και αυτην για καλη.,...παρα τις ολες προσπαθειες μου να την πειραξω και λιγο{γιατι καθημερινα αυτο μου κανει αυτη!!!:uhh:μια φορα ηθελα κι εγω μια ευκαιρια για μαζικη επιθεση κι εγω...να την πειραξω λιγο:cry5:} πηγατε και οι 2 με το μερος της...πως τα καταφερνει η ατιμη και παροτι δεν συμφωνειτε μαζι της στην Death Note συζητηση και ειναι αυτη το απολυτο κακο,στο τελος εμενα παρουσιαζει ετσι και τους καταφερνει ολους...αυτο ακομη δεν εχω καταλαβει πως το κανει{και παλι pwn εφαγα και σημερα απ αυτην:nosey:}....καλααααα..δεν σας εχω αναγκη λοιπον....θα την κανονισω μονος μου!! Thanx for todays gift...have fun with that little misa-looking tyrant!!! {who calls me evil,but she is!!she tricked you all.....I'm a calm guy,but she's the total nutcase!!:ill2:}
Aug 27 2008 21:37
Photo

moonheart → Anyparktos

yay (>o<)y -----------> [URL]http://www.imageshack.gr/files/w6qbk769inxd1twkpwcu.jpg[/URL]
Aug 27 2008 21:33
Photo

iristella → Zoro

[IMG]http://i137.photobucket.com/albums/q229/alai5/yaoi/One%20Piece/SanjiandZoro40.jpg[/IMG]
Aug 27 2008 21:28
Photo

Zoro → GkLoc

Απο 39 σε 36 σε μια μερα????!!!:oo: Μηπως ειχες μαζι σου κανα απο τα μαγικα φασολια του kakarotto και σε εσωσε??:hihi2: Αnw αν και αρρωστουλης,με το DVD player δεν περασες κι ασχημα απ οσο ειδα...το enies lobby ειναι και απο τα καλυτερα αρκ της σειρας{robiinnn-chwaaaannn:nbleed:} αρα καθαρη την εβγαλες... Τα λεμε γενικως και εκει που ξερεις επισης,τωρα που εγινες καλα!! BB,Prince Vegita!!^^
Aug 27 2008 21:27
Photo

iristellamono

Οh gomenasai........... Μy mistake.... Χαρηκα πολυ για την γνωριμια mono san!!! (stops for a moment looks down*):terror2: OMG τι γραφει το τερας για μενα? mono san Οπως τα ειπες . Η ενσαρκωση του απολυτου κακου ειναι αυτο το παιδι. Δεν μπορει να τα βγαλει περα μονος του και αρχισε και τις επιστρατευσεις..... Και η πλακα ειναι οτι στο κυριο μερος του συλλογισμου μου συμφωνει!!!:hahaha::hahaha::hahaha: Ελεος.....:hahaha: Anw μην τον ακους εγω δεν εχω διωξει κανεναν απο το forum. Ειμαι πολυ ηρεμος ανθρωπος και δεν εχω κακομιλησει ποτε (η σχεδον ποτε, μια φορα ενας τυπας τα χρειαζοτανε αλλα εκει ειχα και Mod με το μερος μου να φανταστεις)... Και φιλη της franklin san:wooi2: e? Χαιρομαι!!! Θα τα παμε μια χαρουλα.:congrats:
Aug 27 2008 21:26
Photo

mono → Zoro

χαχαχα!!!!!μου φαινεται και εσυ την τρελα σου την εχεις λιγο!τι να παρεξηγησω μωρε...σιγαααα...αμα δεν διαφωνησεις και λιγο δεν περναει η ωρα!οποτε θες support call me αλλα αμα με πεισει δεν θα φταιω εγω...
Aug 27 2008 21:25
Photo

monoiristella

γεια σου iristella!καταρχας ειμαι κοριτσακι χιχι και κατα δευτερον μην ανησυχεις και δεν θα υποκυψω στις επιταγες του απολυτου κακου(βλ.zoro)...θα τα πουμε τριγυρω...οπως ειπα και στον zoro γουσταρω πολυ τα σεντονια σας!!!!!!
Aug 27 2008 21:18
Photo

iristella → Zoro

[IMG]http://i174.photobucket.com/albums/w98/Mrs_Uryuu_Ishida/Yaoi/Zosanji_63.jpg[/IMG]
Aug 27 2008 21:11
Photo

iristella → Dark_Venus

Αγαπητη dark venus san συγγνωμη για το Post στο προφιλ σου αλλα ο "κυριος" απο κατω με προκαλει. Επειδη δεν μπορει να νικησει σε συζητηση με επιχειρηματα και ολο λεει συμφωνω χρησιμοποιει υπουλα μεσα τωρα. οφειλω λοιπον να αμυνθω. [U][B] Καταρχας σε σπρωχνει προς χαζοανιμε οπως αυτα που βλεπει αυτη,για κοριτσακια που θαυμαζουν τους αντρες στην οθονη και μενουν ετσι [/B][/U]Τhus said ο ανθρωπος που ακουει το ονομα nico robin or misa amane και μετα τρεχει το laptop για επισκευη απο ποτηρια νερο που του επεσαν να το πω... massive nosebleed να το πω....τι αλλο να το πω δεν ξερω. [U][B]και σιγα σιγα φτανουν στο σταδιο του ero και αρχιζουν να βλεπουν τετοια οπως αυτα που ειδες στο προφιλ μου[/B][/U] εχει δικιο εδω. Θα επρεπε να ακολουθησω το παραδειγμα που εδωσε ενα παιδι στο ταξιδι του στο Amsterdam:hahaha:......αλλα αλιμονο εγω περιοριζομαι μονο σε αστεια και να βλεπω anime. [U][B]και ξεκινα Berserk,οχι κατι χαζοανιμε οπως το Vampire Knight για κοριτσακια που droolαρουν μπροστα στην οθονη[/B][/U] Τα κοριτσακια που αναφερει τοσο περιφρονητικα ο κυριος εχουν δει πολυ περισσοτερα και σοβαροτερα anime απο τον περι ου ο λογος. Απλα το να σου προτεινω με την μια Akira, NGE και Ergo Proxy μου φανηκε λιγο υπερβολη. Και τελευταια φορα που κοιταξα δεν θυμαμαι το One Piece να ειχε καμια φιλοσοφικη ενατενιση πανω στην εννοια του δικαιου και της κοινωνιας κατα τον Smith τον Χιουμ η τον Λοκ. [U][B]στο Death Note thread να δεις ποια επιβαλλει την αποψη της συνεχως και συνεχως σε οσους της πανε κοντρα και γραφει σεντονακια ξανα και ξανα και θα καταλαβεις πως εχει η κατασταση..[/B][/U] Αν με quotaroun Και αναφερονται στα δικα μου ποστς δεν μπορω παρα να απαντησω. Και δεν επιβαλλω την αποψη μου παραθετω επιχειρηματα. Τωρα αν σε καποιες περιπτωσεις ειναι πιο πειστικα δεν φταιω εγω γι αυτο. Και στο κατω κατω εγω διαφωνω και Postarw ο zoro ολο συμφωνω συμφωνω μου λεει και γραφει σεντονια. [U][B]Ειδες το πε μονη της ποσα εχω τραβηξει απο αυτην και ποσα εχω ακομη να τραβηξω...[/B][/U] Δεν ειμαι εγω κακια. ο Zoro ειναι Μisa:hahaha::hahaha::hahaha: He is just too easy, defenseless in reality, And utterly kawai when teased and frustrated......:wooi2::hero: Γι αυτο σου λεω μην κολλας. Πειραζε τον μεχρι τελικης πτωσεως....... Θα κανεις καινουριο συκωτι απο το γελιο......:hahaha::hahaha::hahaha:
Aug 27 2008 21:06