Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Scorpion

Δεν ξανασυναντιουνται μετα την πρωτη φορα και ολοι αυτο αναμενουν,αν και πιστευω οτι θα γινει στο τελος τελος η μαχη αυτη... Παντως για μενα θα νικησει ο Zoro φυσικα,αλλα πιστευω ολο και καποια θυσια,προσωπικη ή μη,θα χρειαστει να κανει...τεσπα,θα δουμε λοιπον!!^^ Χαιρομαι που σ'αρεσει τοσο πολυ η σειρα παντως...another fan added!!:wooi2:
Aug 28 2008 20:58
Photo

Dark_Venus → Zoro

βασικα δε σκοπευω να διαβασω manga...μαλλον μονο το anime θα δω..κοιτα αμα εχει υπερβολικη βια δε ξερω αν θα το αντεξει η αθωα παιδικη μου ψυχοσυνθεση και θα παθω σοβαρες βλαβες........:P
Aug 28 2008 20:57
Photo

Adventurer → zade

Τσκ τσκ... περιμενα να με αναγνωρισεις αμεσως απο τις f(x) στα ματια μου... ειμαι αυτος που στην 4η φωτο ερχεται σαν νιντζα να κλεψει το Death Note της Teachan ;)
Aug 28 2008 20:49
Photo

Melkor → zade

hell yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 28 2008 20:44
Photo

Scorpion → Zoro

O Mihawk ειναι πολυ δυνατος αναρωτιεμαι αν ο Zoro(οχι εσυ ο αλλος ο συνονοματος )θα τον νικησει στο τελος!
Aug 28 2008 20:41
Photo

Zoro → Dark_Venus

Χεχε δεν υπονοησα τπτ...αλλη εχει εμφανιση και λιγο προσωπικοτητα Misa στο forum{συγγνωμη συγγνωμη δεν αντισταθηκα:nanana:} Berserk χαιρομαι τρομερα που σκεφτεσαι να το ξεκινησεις,αρα δεν με πειραζει αν δεν θα γινει σημερα....αρκει να γινει αυριο!!! Αν το ξεκινησεις τελικα,καταρχας προετοιμασου για την πρωτη εικονα που σου πα ειναι καπως δυνατη,μετα διαβασε τον πρωτο τομο αν ειναι και πες μου εντυπωσεις... Αν παλι ξεκινησεις απ το ανιμε που δνε εχει τοσο πολυ βια,δες τουλαχιστον τα πρωτα 3-4 επεισοδια για να παρεις μια γευση^^ Τα λεμε λοιπον:P
Aug 28 2008 20:40
Photo

zade → Melkor

Πάρε αδερφέ . Το λινκ για το κόμικ . Δες και θα καταλάβεις . [url]http://www.anime.gr/forums/fan-art-fan-fic/5484-z%E7%F4%E5%DF%F4%E1%E9-%F3%EA%E9%F4%F3%EF%E3%F1%DC%F6%EF%F2.html[/url]
Aug 28 2008 20:37
Photo

zade → Anyparktos

Θρεντ έτοιμο αδερφέ . Κοίτα και θα καταλάβεις [url]http://www.anime.gr/forums/fan-art-fan-fic/5484-z%E7%F4%E5%DF%F4%E1%E9-%F3%EA%E9%F4%F3%EF%E3%F1%DC%F6%EF%F2.html[/url]
Aug 28 2008 20:35
Photo

Dark_Venus → Zoro

hello??Μπορει να εχω αβαταρ τη Misa αλλα δε σημαινει οτι εχω και το ιδιο I Q μαυτην ε...τωρα να σου πω θελω να παω να ξεκινησω berserk αλλα βαριεμαι αποψε...
Aug 28 2008 20:32
Photo

Zoro → Dark_Venus

Χεχε τροπος του λεγειν ηταν αλλα arigato,οταν τις δεις πες το^^
Aug 28 2008 20:29
Photo

Dark_Venus → Zoro

ναι βρε θα στην κανω τη χαρη :)
Aug 28 2008 20:28
Photo

Zoro → Dark_Venus

A μπραβο,κι εγω τα ιδια ηθελα...μ'αρεσαν και οι 2,αλλα ο L παντα λιγο παραπανω απο Light... Οι 2 ταινιες λυνουν την υποθεση μονο με τον L και οχι Near/Mello...βεβαια δεν σου λεω αν παθαινει κατι ή ποιος νικαει απ τους 2,εσυ απλα να ξερεις οτι το τελος ειναι πολυ διαφορετικο απ του ανιμε και εγω το βρηκα πιο εξυπνο γιατι βασιστηκε στους κανονες του DN κατα πολυ...αρα κανε μου την χαρη να τις δεις καποτε!!:awww:
Aug 28 2008 20:27
Photo

Dark_Venus → Zoro

Βασικά,τελικά αποδείχτηκε οτι ο L εγινε η συμπαθεια μου...δεν ηθελα να πεθανει,:( οσο για τον Mello sorry κιωλας αλλα οταν τον πρωτοειδα μου φανηκε λιγο ερμ....'χαροπουλης.' Ο near ηταν εξυπνος αλλα βαρεθηκα να τον βλέπω να παιζει....με το που πεθανε ο L απογοητευτηκα εντελως...ασε που πιστευω οτι η σειρα επρεπε να μας δωσει κ αλλα γι αυτον....για τη ζωή του,το παρελθόν του.......εμενα σαν προσωπικοτητα μου κινησε το ενδιαφερον απιστευτα πολυ.Επισης,για εκεινο το ορφανοτροφειο.....τι γινοταν και τα παιδια βγαιναν τοσο εξυπνα.....
Aug 28 2008 20:17
Photo

Anyparktos → ATANASHIOSU

Α επειδή μπερδεύτηκα και δεν έγραψα ποιος είμαι,εγώ σου στειλα εκείνο το email με την "περίεργη" ερώτηση.Να σε ρωτήσω και εδώ λοιπόν,μήπως ξέρεις κανα Γιώργο Πρεβεζιάνο?(ο αδερφός μου είναι) EDIT:Άκυρο και το mail και η ερώτηση.Με συγχωρείς κιόλας αλλά ήταν πολλές οι συμπτώσεις!C ya!:byejg9:
Aug 28 2008 20:12
Photo

Zoro → Dark_Venus

Ναι συμφωνω μαζι σου αλλα εμπιστεψου με,αν τις δεις με ανοιχτο μυαλο και αγνωησεις τις ερμηνειες μπορει να παρατηρησεις μερικα θετικα στις αλλαγες...οπως εκανα εγω...επισης αν αντεξεις μεχρι το τελος της 2ης ταινιας μπορει να σ'αρεσει περισσοτερο απ του ανιμε,οπως εμενα... Anw,σου φχωμαι να το κανεις καποτε και να μου πεις εντυπωσεις...:) Βtw το 2ο κομματι της σειρας,με Near/Mello και το τελος σ'αρεσαν??? Εμενα το τελος δεν με αφησε τελειως ανικανοποιητο αλλα το ολο 2ο κομματι ναι...ηθελα να τελειωσει με τον L,δεν μου αρεσε πολυ ο Near/Mikami κλπ...εσενα?
Aug 28 2008 20:11