Community Status Updates
Raven Princess → Hikari-sama
ΟΚ ευχαριστω για την υποστηριξη αλλα οι ελπιδες να εχω την τυχη της Ahiru ειναι λιγες εως μηδαμινες.Ομως εχεις δικιο καποια στιγμη θα αποκαληφθει το ταλεντο μου!!!!(ελπιζω να γινει αυτο πριν αποφασισω να αυτοκτονησω!!!!!) Πλακα κανω!!!!Η ζωη ειναι ωραια και δεν θα τη θυσιαζα για τιποτα στον κοσμο!!!!Χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι σαν και σενα Σοφακι μου που μου δινουν κουραγιο ακομα κι αν δεν τους εχω συναντησει ποτε!!!!!
Aug 29 2008 09:13
MoRmEnGiL → zade
Sure, o moore einai 8eos gia mena, h megalyterh morfh sta mh asiatika comics :P (me frank miller kai neil gaiman meta meta3y allwn)
Aug 29 2008 05:25
iristella → mono
ΠΙστεψε με δεν εχεις δει τπτ απο την πρωην λατρεια του zoro για την Misa .... Αν σου δειξω pms που παιξανε παραλληλα θα φριξεις.........XD
Για οτι αλλο θες μην διστασεις να ρωτησεις OK?
Aug 29 2008 03:26
mono → iristella
thanx για το χρονο σου!το φοτομπακετ το ξερα,σε ποια κωδικοποιηση να διαλεξω το χασα λιγο...πολυ κατατοπιστικη!ασχετο.ακομα δεν εχω κραξει τη μισα :p διασκεδαζω με τις ατερμονες εκδηλωσεις λατρειας του zoro:hahaha:
Aug 29 2008 03:19
iristella → mono
Καλησπερα.... Εξαρταται απο το που βρισκεται η φωτογραφια αυτη. Εαν βρισκεται στον υπολογιστη σου την ανεβαζεις on line ειτε στο album που θα δημιουργησεις εδω και πατας δεξι κλικ και κανεις copy paste ειτε πας σε ενα απο τα παρακατω.....
[url=http://www.photobucket.com]Image hosting, free photo sharing & video sharing at Photobucket[/url]
[url=http://www.imageshack.com]ImageShack.com - Your Photo and Imaging Portal [imageshack.com][/url]
κανεις acount ακολουθεις τις οδηγιες και ανεβαζεις την photo απο το pc σου και μετα αντιγραφεις το Link που λεει [U][B]IMG Code - [/B]Forums & Bulletin Boards[/U] Και κανεις paste εκει που θες να βαλεις την εικονα
Για οποιαδηποτε αλλη εικονα On line κανεις απλα copy paste.
Aug 29 2008 03:11
mono → iristella
iristella μιας και εισαι εδω να ρωτησω κατι?δεν τοχω πολυ με την τεχνολογια αμα μπορεις να βοηθησεις ευχαριστω αμα βαριεσαι δεν υπαρχει θεμα...πως ποσταρω φωτογραφια?
Aug 29 2008 03:04
GkLoc → Zoro
At this moment...The situation is like this...
Zoro::burningbe3:
Me::bleh:
After you read this
Zoro::erk:
Me::kakaka:
Aug 28 2008 23:01
Seven → Pindrops
Με ειρωνεύεσαι... αλλά δεν γνωρίζεις ότι την συγκεκριμένη σύγκριση την υποστήριξε ο κύριος Κωνσταντίνος Ζουράρις... Σε τάπωσα τώρα... Τι να πεις; Μιλάμε για τον γνωστό Πολιτειολόγο που έχει μπερδέψει την κοινωνία με την ταζμανία. Είναι τοπ ο άνθρωπος. Πολύ σωστός. Διαβάζει λέει Κωσμά Αιτωλό για'αυτό είναι τόσο μορφωμένος.
Aug 28 2008 22:48
zade → MoRmEnGiL
Οντως το χω ακούσει και εγώ αυτό που είπε ο Μουρ για το killing joke . Εν μέρει έχει δίκιο ,υπάρχουν και άλλες πολύ καλύτερες ιστορίες του Τζόκερ (όπως το arkham asylum που αναφέρεις) και το The man who laugs του Brubaker αλλά εμένα αυτός ο μονόλογος του τζόκερ που τελειώνει με τη φράση "there is no sanity clause" είναι από τους αγαπημένους μου . Ολο το κόμικ έιναι καλό (αν και σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα) αλλά αυτό το σημείο είναι η αποθέωση της τρέλας . Οπως και να χει ,εμένα μου άρεσε πολύ . Γενικά ότι έχει κάνει ο Alan moore τη δεκαετία του 80΄μ αρέσει .
Aug 28 2008 22:28
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
ax το μαναρι μου την ειχα αυτη την πικ δεν μου ξεφευγουν αυτα ^^
Aug 28 2008 22:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed