Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dark_Venus → Zoro

για εκεινην....το ρε Z ηταν επειδη την συγχησες...........:P ρε συ ειναι κακασχημοι ολοι στην ταινια!!!!
Aug 28 2008 16:45
Photo

monoiristella

ρε συυυυυυυυυ!ημαρτον δηλαδη δεν αντεχω αλλο!το πρωτο με εβγαλε remu λεει ειμαι ευαισθητη μπλα μπλα και το τριτο λεει near αναισθητη μπλα μπλα...χριστε μου λες να καταφεραν αυτα τα τεστακια οτι δεν καταφεραν τοσοι γιατροι τοσα χρονια????????ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα???????
Aug 28 2008 16:42
Photo

Zoro → Dark_Venus

Να σου πω,το τελευταιο post σου που εβαλες στο προφιλ της προοριζοταν για μενα ή γι αυτην?:hmmm: Tο λεω γιατι εγραψες "ρε Ζ"!!!XXPP [παντως χαιρομαι για την επιλογη του τραγουδιου,θα φριξει με το που θα το δει στο προφιλ της...arigato!!!:P]
Aug 28 2008 16:41
Photo

Dark_Venus → SirJim

ειχα παρει βιολογια....χεχε.....καλη δυναμη...το μονο που καταλαβα απο τη γενικη παιδεια...ειναι η στατιστικη....
Aug 28 2008 16:40
Photo

SirJim → Dark_Venus

Καλά εγώ θα κάνω και γενικής γιατί θα το δώσω πανελλήνιες...
Aug 28 2008 16:38
Photo

Dark_Venus → iristella

αμα ρε Z της εσπασες τα νευρα της κοπελας....dont worry θα σου βαλω εγω ενα τραγουδακι να σε χαλαρωσει....[url=http://www.youtube.com/watch?v=HFRqSdlZpYs]δες![/url]
Aug 28 2008 16:30
Photo

mono → Zoro

dark knight :nod: .κοιτα τωρα να σου πω για πειρατικα δεν πολυψηνομαι(μετα τον captain harlock το χαος)και ουτε οι σφαγες και οι αιματοχυσιες με συγκινουν ιδιαιτερα αλλα θα τα τσεκαρω μιας και τα προτεινεις και που ξερεις?μπορει να μου αρεσουν:wooi2:
Aug 28 2008 16:29
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ο πρωτος ειναι αγορι με πολυ ιδιατερη ιστορια γιατι δεν ειναι ακριβως ανθρωπος,αλλα ειναι spoiler τα υπολοιπα,θα δεις:P Η 2η ειναι γυναικα,ειναι Η Robin και ειναι ο αγαπημενος μου γυναικειος χαρακτηρας της σειρας αλλα και γενικως!{τετοια με αυτην χαθηκε να μου βαλει η iri στο προφιλ μου:sigh2:} Και για μενα εχει το πιο συγκινηητικο παρελθον..απο την στιγμη που εμφανιζεται στο πληρωμα ειχα την συνεχη περιεργεια να δω την ιστορια της και ο πονηρος mangaka την εβαλε 100 επεισοδια μετα,αλλα αξιζε την αναμονη..πραγματικα τελεια,πολυ συγκινηση! Οταν την δεις,προς επεισοδια 280 και μετα την εχει απ οσο θυμαμαι,θα με θυμηθεις...αλλα εχεις δρομο ακομη!XD
Aug 28 2008 16:29
Photo

Dark_Venus → SirJim

Κοιτα ολα ειναι μια αποφαση..μπορείς να ξυπνησεις νωρίς ενα πρωι και να τις κάνεις....δε θα καταλάβεις ποσο γρηγορα θα τελειώσουν :) εγω μισω τα μαθηματικα....φετος,ουτε μια φορά δεν εκανα ασκησεις στα γενικης παιδείας....χεχεχε
Aug 28 2008 16:24
Photo

Zoro → mono

[B][I]ασχετο αλλα πες μου οτι σηκωθηκε απο τα αγρια χαραματα για να σε γεμισει με ποστερς μισα[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hahaha.gif[/IMG] η δεν κοιμηθηκε καθολου? [/I][/B]To 2o....:wis:[B][/B]Aλλα δεν ειμαι μονο εγω...και οι 2 εχουμε ιστορικο αυπνιων..ρωτα την αν δεν πιστευεις!!XDD Απλως ειχα τοσα πολλα να κανω στο forum που δεν προλαβα να τις βαλω τις εικονες και το κανα τελευταιο τα χαραματα....οχι που θα την αφηνα να μου γεμισει το προφιλ με yaoi οπως αυτα που βλεπει αυτη!!:yellowcard: {ειδες τι μου βαλε στο προφιλ το τερας ε???μην λεμε μονο εμενα μετα!!!}
Aug 28 2008 16:24
Photo

monoiristella

αααα!thanx για τα links παω να τα δω τωρα να αποκαταστησω το ονομα μου:run:
Aug 28 2008 16:22
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

αααα ποιοι ειναι αυτοι? Δεν τους ξερω γαμωτο!!! Οκ ομως θα τους θυμαμαι για να ξερω ποτε θα συγκινηθω LoL
Aug 28 2008 16:21
Photo

monoiristella

μα kira βρε συ?εγωωωωω?:Crying2: μα θα σκασω!καλα η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι και ο πιο ευκολος ανθρωπος-πεισματαρα του κερατα-αλλα ολα και ολα τις αποψεις μου για το DN τις εχω κανει δημοσιως γνωστες!ασχετο αλλα πες μου οτι σηκωθηκε απο τα αγρια χαραματα για να σε γεμισει με ποστερς μισα:hahaha: η δεν κοιμηθηκε καθολου?
Aug 28 2008 16:20
Photo

SirJim → Dark_Venus

Thx :) Το προηγούμενο με αγρίευε λίγο και αποφάσισα να βάλω κάτι πιο χαλαρωτικό!! Χαίρομαι που σ' αρέσει!! BTW, μου έμειναν 25 ασκήσεις μαθ.κατ. και το ΑΟΔΕ για την Δευτέρα, αλλά βαριέμαι σαν τρελός να τα κάνω... :(
Aug 28 2008 16:19
Photo

Zoro → mono

[oi temeeee:burningbe3:μην πεταγεσαι στις συζητησεις μου damn woman:madtodeath:...ειδες?αφορμες ψαχνει παλι να μαλωσουμε!!!xD} Για τις σειρες που λες κι εγω τα ιδια,ημουν καμενος cinemaniac πριν αλλα τωρα βλεπω πολυ λιγες ταινιες γιατι θελω να τελειωσω καποια ανιμε που εχω στο μυαλο μου πρωτα αρα οι ταινιες παιρνουν διαλειμμα αυτη την περιοδο,εκτος απο μερικες εξαιρεσεις{πχ The Dark Knight}...οι σειρες που ειπες με ενδιαφερουν κι εμενα να τις δω,αλλα μελλοντικα... Αν ηταν να σε συμβουλεψω 2 απ τις αγαπημενες μου σειρες θα ηταν One Piece{πειρατικο endless shounen με πολυ γελιο,δραση,φαντασια και συγκινηση} και Berserk{epic story,στον μεσαιωνα τοποθετημενη με πολυ βια/μαχες/αιματα αλλα και με πολλα ωραια νοηματα που εγω προσωπικα βρηκα}...ειδικα το 2ο ειναι απ τα τοπ ανιμε/manga μου αυτη την στιγμη{το ανιμε σταματησε σε μονο 25 episodes και αξιζει μονο για να μπεις στο κλιμα να δεις αν σ'αρεσει,που αν σ'αρεσει περνας μετα αναγκαστηκα στο μανγκα να δεις την συνεχεια}... Αν θελησεις ποτε links σφυρα:wis: ^^
Aug 28 2008 16:17