Community Status Updates
iristella → Melkor
Eννοω τις Pics Και την υποθεση που εχουν "διαρρευσει" αποσπασματικα πριν ανεβουν ολοκληρα τα κεφαλαια στο OneManga Και αλλου. Πολλα παιδια αυτα δεν τα διαβαζουν και περιμενουν το κεφαλαιο κατευθειαν ολοκληρο..... Αυτο εννοουσα.
Aug 28 2008 21:52
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
here s a little present.........
[IMG]http://i132.photobucket.com/albums/q40/animegirl_13/Gaara83.jpg[/IMG]
Aug 28 2008 21:49
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
ναι μου αρεσει πολυ η φωνουλα του :D
Τεσπα!! αντε τα λεμε μετα byez!
Aug 28 2008 21:43
zade → Adventurer
Ρε φίλε αν σου πω ότι θα στοιχημάτιζα και το βρακί μου ότι εσύ είσαι αυτός θα με πίστευες ; Μιλάμε είναι εντελώς κουφό . Με το που σε είδα ,λέω αυτός είναι . Υποθέτω υπάρχει μια ιδιαίτερη άισθηση ανάμεσα στους wannabe μαθηματικούς. Ασχετο, αλλά δε μου λες την friendship request που σου στειλά γιατί δεν την αποδέχτηκες ;
Aug 28 2008 21:42
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ναι,Chopper λεγεται:P και ειναι αξιαγαπητος και αθωος,λογικα θα σ'αρεσει πολυ!!
Anw,θα λειψω μερικες ωρες,τα λεμε αργοτερα αν ειναι...keep watching one piece^^
Aug 28 2008 21:41
Zoro → Scorpion
Και τους 2 γυρω στο 70-85 αν θυμαμαι καλα,αλλα ο ενας μπαινει πιο γρηγορα στο πληρωμα ενω η αλλη αργει λιγακι...μικροσποιλερ αυτο αλλα ουτος η αλλος ηδη κατι ηξερες βλεπω για τους χαρακτηρες....
Ειδικα η Robin ειναι η τελειωτητα της σειρας^^
Καλη Συνεχεια λοιπον,εγω θα λειψω για μερικες ωρες...τα λεμε!:)
Aug 28 2008 21:33
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Πιου πιου san στο Naruto latest chapter thread αν θες κανε ενα μικρο edit... εκει που μιλας για τα spoilers του Seraphimon και τι λεει μεσα γιατι μπορει καποιος να μην θελει να τα δει πριν ανεβει ολο το chapter.......
Aug 28 2008 21:31
Zoro → Dark_Venus
Χμ κανεις την σωστη επιλογη κι ομως...το ανιμε δεν εχει πολυ βια{μην σε μπερδεψει το 1ο επεισοδιο,απο το 2ο και μετα ημεμει...καπως!!} και απο την αλλη αν σ'αρεσει η ιστορια πιστευω αναγκαστηκα θα προχωρησεις και στο manga για να δεις την συνεχεια γιατι το ανιμε τελειωνει λιγο αποτομα και αν σ'αρεσε θα σου αφησει πολλες αποριες...τεσπα θα δεις τοτε και θα αποφασισεις...
Πες μου εντυπωσεις οταν αρχισεις^^
Aug 28 2008 21:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed