Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dark_Venus → iristella

βασικα iri μου το εβαλα για να σε πειράξω λιγάκι,αλλα να σου πω την αλήθεια,το χαρηκα πολυ περισσότερο που σου άρεσε :)
Aug 28 2008 20:02
Photo

Dark_Venus → Zoro

τελειωσα σημερα την σειρά....:) ε είπα μια που ημουν και στη σελίδα να δώ την ταινια....με το που ξεκινησε μαπα μου φάνηκε...κανανε τη Misa μελαγχρινη χεχε....παντως ναι,μονο ο L ισως βλεποτανε....θα τις δω καποια στιγμη αλλα με ξενερωσαν βασικά υπερβολικά και μου τη σπάει η φάτσα του Light...με πιανει μια ταση να τον χαστουκίσω εχει ενα βλακωδες χαμογελο Ε Λ Ε Ο Σ!
Aug 28 2008 20:00
Photo

zade → Adventurer

Μαρτύρα ρε περιπετειάρη συνάδελφε ,σε ποιά φωτο απεικονίζεσαι από αυτές του μπιτς πάρτυ ; Για να σε προσθέσω στη hit list μου .:congrats:
Aug 28 2008 19:57
Photo

Melkor → ichigo13

ε ειπα να ειμαστε σιγουροι και εγω και εσυ χεχε
Aug 28 2008 19:34
Photo

ichigo13 → Melkor

Mάστορα ξέρεις πως να βοηθάς!Αν και η εικόνα δεν χρειαζόταν :)
Aug 28 2008 19:27
Photo

Scorpion → GkLoc

Μου αρεσει πολυ η αγαπη του για την δικαιοσυνη!
Aug 28 2008 17:55
Photo

Pindrops → Seven

Σωστά τα λες πρωτοπαλίκαρο.
Aug 28 2008 17:25
Photo

Glastenen → somnium

man r u all right? O__o
Aug 28 2008 17:09
Photo

Zoro → Dark_Venus

Χαχαχαααα εκανε λαθος η iri,πολυ χαιρομαι:hehehe: Αυτο δεν ειναι το τραγουδι του τελους τελους που βλεπει το κενο...ειναι της περιοδου που ο Light παρακολουθουνταν....:bleh:
Aug 28 2008 17:01
Photo

GkLoc → Scorpion

Oi Temmeeeeeeee... Εξαιτιας αυτουνου του Baka εγιναν ολα,δεν λεω φοβερος χαρακτηρας αλλα Bakaaaa.... Δεν τον συγχορω με τπτ....
Aug 28 2008 17:00
Photo

iristella → Dark_Venus

Πλακα πλακα αυτο το τραγουδι μου αρεσε πολυ.........Ηταν ωραιο γενικα αλλα μονο και μονο για το φιναλε του το λατρεψα........ Ξερεις.....Αυτο που η Misa στεκεται εξω απο τα καγκελα και ενατενιζει το κενο και μετα.......... :kill4u: Οποτε thanks για την υπενθυμιση του τελους της συγκεκριμενης ..... Πραγματικα μου εφτιαξες την ημερα.......:bath::wis: Εdit......... Οντως εκανα λαθος....... Τι να κανουμε..... Ευσεβεις ποθοι ειναι αυτοι..... Αλλα και παλι ωραιο τραγουδακι.
Aug 28 2008 16:57
Photo

Zoro → mono

[I][B]Xαααχα..... ο Zoro δεν κοιμηθηκε καθολου. Περιμενε να πεσω πρωτα για να τις ποσταρει για να μην μπορω να του απαντησω αμεσως....... Πονηρο πλασμα. [/B][/I]Χεχε οτι ειμαι το εμαθα απ αυτην,αρα παλι 2ος ερχομαιXP Ναι απ οσο ειδα διαφερουν καπως τα γουστα μας αρα δεν επιμενω,αν ποτε αποφασισεις να τις δεις{γιατι για μενα λενε πολυ σαν σειρες!} ελα σε μενα!!XD Καλη Συνεχεια με τις σειρες!!^^
Aug 28 2008 16:56
Photo

Zoro → Dark_Venus

Ναι οπως ξαναπα στις ταινιες εχουν χαλια εμφανισεις και ερμηνειες,μονο ο L λεει για μενα.... Ομως αν αντεξεις να τις δεις και το 2 ως το τελος,αγνωοντας αυτα και παρατηρωντας μονο τις αλλαγες στην πλοκη συγκριτικα με το ανιμε να δεις που μπορει να σ'αρεσουν μερικες αλλαγες ισαξια ή και περισσοτερο...εμενα βεβαια το ανιμε μου αρεσε πιο πολυ σαν συνολο,απλα μερικες αλλαγες τις βρηκα πολυ καλες για τα δεδομενα του χρονου που ειχαν... Το τελος της 2ης ταινιας ειδικα με ικανοποιησε πιο πολυ απ αυτο του ανιμε,που με ειχε ψιλοαπογοητευσει..το βρηκα πιο εξυπνο....αν γινει και σε σενα αυτο δες εγγυημενα τις ταινιες{και οπως ειπα αγνωησε ερμηνειες!!} Αλλα πως και την ειδες??? Τελειωσες το ανιμε?? Την ειδες ολη την 1η ταινια δλδ??:hmmm:
Aug 28 2008 16:51
Photo

Scorpion → GkLoc

Χ-Kira ftw!
Aug 28 2008 16:49
Photo

iristellamono

Xαααχα..... ο Zoro δεν κοιμηθηκε καθολου. Περιμενε να πεσω πρωτα για να τις ποσταρει για να μην μπορω να του απαντησω αμεσως....... Πονηρο πλασμα. Οσο για τα τεστακια τι να πω...... Εμενα ολα Yagami Light Με βγαζουν εκτος απο ενα με ποσοστα που με εβγαλε πρωτα Rem kαι δευτερο Light αλλα με 2% διαφορα... Μαλλον εγω τον χρειαζομαι τον ψυχιατρο πιο πολυ απο εσενα γιατι τουλαχιστον ουτε ο Near ουτε η Rem ειναι επικινδυνοι. Εγω ενα alter ego εβγαλα Και ειναι ενας μεγαλομανης παρανοικος με αυταπατες μεγαλειου serial killer (ο οποιος ομως τουλαχιστον ειναι Utterly adorable)
Aug 28 2008 16:48