Jump to content

Community Status Updates

Photo

Scorpion → Zoro

Στο One piece ειμαι στο 62, ανυπομονω να δω τη Robin.
Sep 01 2008 22:37
Photo

mono → Zoro

οχι που θα τους αφηνε μπουχαχαχαχα
Sep 01 2008 22:35
Photo

Scorpion → GkLoc

Ναι ξαναεβαλα το παλιο.Btw ο Urahara ειναι ο αγαπημενος μου ηρωας:wooi2:
Sep 01 2008 22:26
Photo

jimmare → Hikari-sama

Μολις κοιταξα την ηλικια σου...Επιτελους,να και καποιος που εχει την ιδια ηλικια με εμενα(απο τους λιγους επειδη δεν εισαι μονο εσυ...:kakaka: )
Sep 01 2008 22:23
Photo

GkLoc → Scorpion

Yo Φοβερη η φωτο ρε συ, τα εσπαγε και το bounty ηταν τεραστιο.... Ειδα ξαναβαλες το παλιο avatari,Nice
Sep 01 2008 22:18
Photo

Scorpion → GkLoc

Κοιτα μια εικονα bleach [B][I][U]αλλα [/U][/I][/B]One piece [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/6773/deadoralive9uw.jpg[/IMG] εεεεεεεεεεεεεεε;;;
Sep 01 2008 22:14
Photo

Shikamaru → HAL 9000

που εισαι ρε χαμενο κορμι
Sep 01 2008 22:07
Photo

ichigo13 → M.D.F.

Οκ ρε ευχαριστώ πολλύ!
Sep 01 2008 21:55
Photo

ichigo13 → tsintori

Γενικά λίγες μάχες στο one piece είναι καλές!Θα πρέπει να έχεις συνηθήσει από το naruto που έχει καλύτερες.Μάλλον γι'αυτό το λές!Πάντως το σφυρί του Usopp δεν ήταν τόσο βαρύ όσο φαινόταν.Ψέυτικο ήταν!
Sep 01 2008 21:54
Photo

M.D.F. → ichigo13

Δεν βρισκω πουθενα......μαλλον θα φτιαξω ενα μεθαυριο.....XD Μπορεις να περιμενεις? ^_^ Ι am the Man Who Is Gonna See One Piece Till the End! XD XD XD
Sep 01 2008 21:53
Photo

Zoro → mono

Χμμ εχουμε ξανακανει συζητησεις και συζητησεις στο θεμα και ειναι εμφανες οτι εγω και "αυτη"{XD}το βλεπουμε διαφορετικα απ τους υπολοιπους...κανεις δεν ειπε οτι ειναι μονο για μας να τα διαβασουμε,γιατι νομιζεις και εμεις δεν κουραζομαστε να το κανουμε? Απλα ειναι για οσους αντεχουν να τα διαβασουν,μετα ολοι ευπροσδεκτοι....το θεμα ειναι οτι αν εχουμε τοσα πραγματα να πουμε,να μην τα πουμε?? Ξερω οτι ο τροπος γραφης μας ειναι καπως ιδιατερος[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hahaha.gif[/IMG] αλλα δυστυχως καθε συζητηση που ανοιγουμε ετσι καταληγει,ειναι η 4η φορα αυτη που συμβαινει...we just can't get along:canthelp: So,don't get in our way:chigau: [σοβαρα μιλωντας βεβαια δεν νομιζω οτι γινετε αλλιως και θα σου εξηγησω γιατι γραφουμε πολυ και οι 2 και δημιουργουμε τοσο ντωρο...δεν υπαρχουμε,ειμαστε και οι 2 bots!!XDDD] Αρα αν αντεχεις καλως,αλλιως απλα αγνωησε τα,υπαρχουν αλλα τοσα ατομα εκει να συζητησεις που πιστευω εμεις οι 2 περναμε και απαρατηρητοι{λεμε τωρα!!}... Οσο για τον uwe ναι οντως,ηδη ειμαι αργος να δω μια ταινια γενικως...αν πεσω στις κομματαρες του παει,δεν εχει γυρισμο[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/deadga6.gif[/IMG].. Παρ ολα αυτα,αν και οχι ολα μαζι,καποια στιγμη θελω να δω τουλαχιστον μια να χω να λεω οτι την ειδα... {θεωρειτε και μαγκια πια:P:P}
Sep 01 2008 21:41
Photo

jimmare → Kenny

Δεν λεω οτι δεν ξερω το Tengen Toppa Gurren Lagan ή οτι δεν το εχω δει...Απλα εννοω οτι θελω λινκ για να κατεβασω μερικα eps ακομα!
Sep 01 2008 21:39
Photo

GkLoc → tsintori

Ρε Tsi-Kun στα 40 επεισοδια που ειδα Naruto,ηταν πολυ πιο gtp καταστασεις απο αυτες που λες εσυ, Οσο για τον Usopp ειχε Μοτιβο και δεν επεφτε κατω,την ατακα που πεταξε δεν την θυμασε??? Απορω που σε ενοχλησε αυτο και οχι που ο Zoro δεν κοπηκε στην μεση απο Mr.1,Αυτο δειχνει ποιους προτιμας...
Sep 01 2008 21:38
Photo

ichigo13 → M.D.F.

Τhanks
Sep 01 2008 21:36
Photo

M.D.F. → ichigo13

Καπου ειχα βρει ενα αλλα το εχασα...θα ψαξω και θα το εχεις ή σημερα ή αυριο... οκ?
Sep 01 2008 21:31