Jump to content

Community Status Updates

Photo

Katan → Kon_Okami

Μικρόοοοοοοοοοο! που είσαι οεο?
Sep 02 2008 01:00
Photo

*sivila* → Zoro

καλώς σας βρήκα!!ναι ναι βλέπω και death note!έχω σκαλώσει άσχημα!!!:)
Sep 02 2008 00:51
Photo

Zoro → *sivila*

Βλεπω παρακολουθεις και Death Note...περνα μια απ το thread του αν εχεις ποτε καμια απορια ή οταν το τελειωσεις,ειμαι κι εγω φανατικος της σειρας...^^ Καλως Ορησες κι απο μενα!! {δεν το κανω στο thread το καλωσορισμα γιατι το παρακανα αυτες τις μερες:P}
Sep 02 2008 00:44
Photo

Zoro → iristella

iri-dono απλα προετοιμαζω το μερος γι αυτο που θα επακολουθησει,γιατι οταν κατι ενοχλει μια μεριδα της κοινωνιας δεν αλλαζεις τον τροπο αντιδρασης αναλογα με το αν αυτος που το προξενει ειναι φιλος ή οχι...αν οντως εχει εναν σκοπο το group τοτε πρεπει να την ακουσουν ολοι αυτοι που δημιουργουν το {ταχα}προβλημα και οχι μονο οσοι δεν εχουν γνωριμιες μεσα...αν γινοταν κατι τετοιο θα ηταν αυτο που αποκαλω,οπως εχω ξαναπει,υποκρισια....go figure the rest:canthelp:
Sep 02 2008 00:35
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

i know ρε συ! Ποσο πιο κατω λες και για ποια σκηνη? Διαβασα τα Manga μεχρι το 35 και ειδα μονο τη σκηνη που παει ο Zero να φιλησει την Γιουκι αλλα κολωνει (αυτη ηταν τελεια σκηνη για μενα αλλα δυστυχως ημιτελης) και ειδα και την αλλη που ο Kaname - λιγουρης της λεει να γινουν Lovers.
Sep 02 2008 00:34
Photo

GkLoc → tsintori

Aσε το PM' Ξανααρχισα Naruto,ειμαι στο 47..
Sep 02 2008 00:29
Photo

iristella → Zoro

Zoro ειδες οτι σε εκαναν Person of the day στο ΚΑΤΑ και ειπες να μην μεινω και εγω παραπονεμενη ε? Δεν ειπες κατι καινουριο αλλα δεν καταλαβαινω το πως αυτο σε βοηθησε ως επιχειρημα though.....
Sep 02 2008 00:25
Photo

iristella → Melkor

Θα τσιμπησω τι ακριβως Melkor kun? I dont appreciate being threatened ........ Για οτι ενσταση και προβλημα υπαρχει μπορεις ανα πασα στιγμη να επικοινωνησεις μαζι μου και να το συζητησουμε ηρεμα και πολιτισμενα... Και αν εχει και καποιος αλλος νομιζω οτι εχω αποδειξει οτι ειμαι πολυ συζητησιμο ατομο....
Sep 02 2008 00:18
Photo

Zoro → tsintori

Απο απλο μελος δεν περιμενω απαντηση,αλλα ξεχνας για ποια μιλας:wis:
Sep 02 2008 00:13
Photo

tsintori → Zoro

Holy c............ Είδα το τραπεζομάντηλο που έγραψες. Πραγματικά αν ανοίξεις όλα τα spoilers το μέγεθος είναι τρομακτικό. Μην μου πεις τώρα ότι περιμένεις απάντηση;;;;;;
Sep 02 2008 00:07
Photo

Melkor → Zoro

μην αγχωνεσαι και αυτη θα το τσιμπησει
Sep 01 2008 23:59
Photo

iristella → Dark_Venus

Poor thing τι τραβας κι εσυ...........
Sep 01 2008 23:55
Photo

Zoro → Melkor

Alert Alert καν το double ή triple συντομα,δεν ειδες την απαντηση της iristella που αναμενεται ακομη{και οχι μονο σε αυτο το thread}..^^
Sep 01 2008 23:55
Photo

Anyparktos → Phantom Duck

Xεχε,πάλι καλά που δεν ανοίγω spoilers αν δεν προσπαθήσω πρώτα μόνος μου να λες...
Sep 01 2008 23:50
Photo

Phantom Duck → Anyparktos

Χαμπάρι δεν είχα πάρει :oo:. Το πρόσθεσα τώρα
Sep 01 2008 23:46