Jump to content

Community Status Updates

Photo

tsintori → Zoro

Yo Marimo!!!!!!!!!! Ακολουθεί post από δύο πράγματα που μου την έσπασαν πάρα πολύ σε αυτά τα επεισόδια. [COLOR=White]Καλά είδα την μάχη του Usopp/chopper με Mr4 και μου την έσπασε πααααααααααααααρα πολύ. Δεν λέω ωραία ήταν αλλά όταν βλέπω τον Usopp να τον χτυπάει ένα ρόπαλο 4 τόννων στο κεφάλι και μετά να μπορεί να σσηκωθεί και να πολεμήσει ε είπαμε πια. Και ο Luffy τον κάρφωσε με εκείνων τον γάτζο ο Crocodile τον καταπίνει μια κινούμενη άμμος και ζει ε είναι λίγο λαλακία. Ρε mangaka εντάξει το έχουμε καταλάβει ότι δεν θες να σκοτώνεις τους χαρακτήρες σου αλλά είπαμε. [COLOR=Black]Ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα........... Ελπίζω τουλάχιστον σε επόμενες μάχες να μην είναι τόσο ψεύτικο.. Bye,bye [/COLOR][/COLOR]
Sep 01 2008 20:53
Photo

Zoro → LucyBR

Αυτη η ταινια μου θυμιζει πολυ Bergman..αλλα αν και πεθανα στο ψαξιμο τελικα τπτ...επειδη πρεπει να φυγω οπου να ναι και το χα περιεργεια αν εψαξα καλα,δεν πετας και ενα μικρρροοοο hintaki???:himitsu: Ειναι Bergman ή οχι?? Αν μου πεις ναι δεν θα ψαξω την ταινια και την αφηνω στους αλλους...
Sep 01 2008 20:53
Photo

Yeti → red pyramid

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=sO_QntXc-c4"]YouTube - Drowning Pool - Bodies (Let The Bodies Hit The Floor)[/URL] :knock-knock::burningbe3::deadga6:
Sep 01 2008 20:50
Photo

LucyBR → Anelis

woops! thanx for reminding me! ^^;; done! :3
Sep 01 2008 20:42
Photo

Zoro → Dark_Venus

Οhayo my trusty slave...eee,I meant follower:nanana: Καταρχας μην αλλαξεις avatar,Misa is the only suitable for you,that's an order:chigau: But if you did me a sad face:blingeye2::cry: and had to change my mind I'd say...no L! Too many girls have chosen him and you wouldn't be special as my servant... As for Tekken,Christie Monteiro is my fave but you can choose freely anyone you want in general;) [although Misa-chan is always my fave!] If you continue the series let me know then...^^ And finally,all this wine and bows made me sleepy...go prepeare my bed..now! {and don't get any funny ideas in your mind...I'm sleeping alone!!XDD} Don't make me wait too much...:smokingg: PS:[I]Dewa mata suguni ne senseii..... [/I]Ur Jap is improving day by day my student...so,tell me,what does that mean??:hahaha:
Sep 01 2008 20:39
Photo

red pyramid → mono

Επειδή έτυχε να δώ αυτό που λές ότι θές να κάνεις τόπικ για τον αγαπημένο σου σκηνοθέτη, να σε ενημερώσω ότι υπάρχει ήδη :P Όπως βλέπεις πολύς κόσμος μοιράζεται τα ίδια συναισθηματά για τον αγαπητό Uwe :P [URL]http://www.anime.gr/forums/tv-%CA%E9%ED%E7%EC%E1%F4%EF%E3%F1%DC%F6%EF%F2/4125-uwe-boll.html[/URL]
Sep 01 2008 20:38
Photo

papous → Putin

Οκ [URL="http://www.anime.gr/forums/erisabetsu.html"]Erisabetsu[/URL] βγαλε το κεφαλι σου απο το κολο σου και δες τα πραγματα και απο μια αλλη πλευρα...πολυ σοβαρα το πηρες, και αν δεν σου αρεσει η σιγκ η σε προσβαλει μην την κοιτας επισης την σιγκ την εκανα εγω αν εχεις καποιο προμπ πες το σε μενα. Στη τελικη αν σε ενοχλει τοσο γινε μπατσινα κ πιασε ολους τους παιδεραστες και μην μας ζαλιζεις τα @@ για μια σιγκ με ενα αρκουδο σε ενα φορουμ..
Sep 01 2008 20:14
Photo

SirJim → karkas

Ρε συ, παίζεις καθόλου dota? Γιατί ήταν ένας μέσα με το name σου...
Sep 01 2008 20:06
Photo

Anelis → LucyBR

hey! οποτε ευκαιρησεις βαλε εικονα στο [I]Movie Pictures Trivia![/I]
Sep 01 2008 19:50
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Βασικά αυτό που φοβάμαι για το λύκειο είναι οι πανελλήνιες. Αλλιώδεν πολυσκάω. Θυμάμαι στο δημοτικό μας έλγαν πόσο τρομερά δύσκολο αίναι το γυμνάσιο, και πως θα τα βρούμε σκούρα αν δεν διαβάζουμε κι άλλα τέτοια. Και σιγά το δύσκολο που είναι το γυμνάσιο (αν εξερέσεις φυσικοχημείες, μπλιαχ !!!). Εγώ μένω Παλαιό Φάληρο και π'αω στο 3ο Γυμνάσιο Παλαιού Φαλήρου !!
Sep 01 2008 19:36
Photo

Zoro → iristella

Posting machine take it easy!!!:oo: Χθες ειχες μονο 1009 posts,chill out girl:hahaha:...can you tell me what time is it?? [IMG]http://i206.photobucket.com/albums/bb24/Black_Death_Eve/Anime/5603326.jpg[/IMG]
Sep 01 2008 19:04
Photo

Dante80 → Erisadesu

Το ξέρω ρε Eri, τι να κάνω....ο καθένας με την τρέλα του....:sadist:
Sep 01 2008 19:00
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Αστα!!!Παντως μην το φοβασαι το λυκειο.και εγω στην αρχη ημουν τρομοκρατημενη!!!Το σημαντικοτερο ειναι να μη επηρεαζεσαι απο αυτα που σου λενε οι αλλοι γιατι τελικα αδικα θα προβληματιστεις(στο λεω εκ πειρας γιατι μου ελεγαν διαφορα για το λυκειο και τις εξετασεις και τιποτα δεν ηταν αληθεια!!!) Αληθεια σε ποιο σχολειο πας??Εγω στο Λυκειο Σπατων το ενα και μοναδικο γιατι ΄'αυτο το χωριο δεν αξιοθηκαν οι Αρβανιτες να φτιαξουν αλλο ενα λυκειο!!!
Sep 01 2008 18:27
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Παρακαλώ καλή μου !! Γιατί, νομίζεις χαίρεται κανείς που θα ανοίξουν τα σχολεία :P ? Δεν θέλω να τελειώσουν οι διακοπές, αν και το καλοκαίρι σαν εποχή δεν μ'αρέσει (προτιμώ τον κρύο χειμώνα), είναι η εποχή που΄περνάω πιο ωραία με τις φίλες μου, βλέπω περισσότερα ανιμέ, διαβάζω περισσότερα mang κτλ. Εσύ πας και λύκειο, εγώ φέτος τελειώνω γυμνάσιο. Ουφ, δεν θέλω να πάω πίσω στο σχολείο, ούτε και να πάω λύκειο !!!
Sep 01 2008 18:11
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Arigatou gosaimasu Σοφια-chan!!!!Τι κανεις???Αντε σε λιγες μερες ξεκινουν τα σχολεια!!!Πως νιωθεις???Εγω παντως εχω αναγουλες καθε φορα που το σκεφτομαι!!!Δεν θελω να τελειωσουν οι διακοπες!!!! :(
Sep 01 2008 18:05