Community Status Updates
mono → Zoro
ας δωθουν οσες απαντησεις θελουν:wis: δεν υπαρχει περιπτωση να υποκυψω στο κεντημα:hahaha: τωρα λιγο πιο σοβαρα,ρε μην τα γραφετε για να διαβαζετε μονοι σας,δεν ειναι αυτο το νοημα του φορουμ(κατα την ταπεινη μου αποψη)...τεσπα ρε παιδια jesus δηλαδη τι ανησυχια πλακωσε μηπως αρχισω να σπαμαρω? θα κανα σερτς πριν dont worry :p κοιτα εγω τουλαχιστον αποπειρα αυτοκτονιας θα το ελεγα, γιατι να θες να κανεις κατι τετοιο?δεν βλεπεις καλυτερα μονοκοπανιας τρια je t'aime και ειδησεις του star?:deadga6:
Sep 01 2008 21:30
ichigo13 → M.D.F.
Ρε μήπως έχεις κανα link με μαζεμένες τις ερωτήσεις sbs και τις απαντήσεις για να τις διαβάσω?
Sep 01 2008 21:27
karkas → SirJim
χμμ παιζει να ηταν ο ξαδερφος μου, νομιζω παιζει που και που! thnx for noticing :)
Sep 01 2008 21:26
Zoro → mono
[I][B]μερικοι βλεπω ακομα συνεχιζουν ακαθεκτοι...nice nice...ρε συ zoro αυτα που εγραψες μου θυμισαν ενα γαμο που πηγα το καλοκαιρι στην Κρητη με 1500 καλεσμενους(βασικα τα τραπεζομαντηλα που χρησιμοποιηθηκαν στο τραπεζι μετα το γαμο[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hahaha.gif[/IMG])
[/B][/I]και ενα πουλακι μου πε θα δωθουν απαντησεις σε ολα,ακομη και στο δικο σου,get ready:hahaha:
Οσο για τον uwe btw κι εγω ηθελα να στο πω αλλα ξεχαστηκα,δεν εχω δει καμια ταινια του αλλα ολο ακουω γι αυτον..θα θελα μια νυχτα να δω μονομιας House of the Dead,Alone in the Dark και Bloodrayne να καταλαβω κι εγω...can that be called suicide??XDD
Sep 01 2008 21:22
momO → karkas
ναι δεν καταδεχόσουν να κάνεις ένα request οπότε έριξα την περηφάνια μ και σ κανα εγώ
:tongue:
Sep 01 2008 21:16
mono → red pyramid
ειπα μιας και πεφτει πολυς χαβαλες στο φορουμ οτι ηταν ενα θεμα εξαντλησης κακιας με ευκαιριες για μεγαλειωδεις ατακες...και εγω μη φανταστεις περισσοτερο πλακα κανουμε με τις φιλες μου και ξεσκιζομαστε στο θαψιμο παρα στελνω κυματα μισους...
Sep 01 2008 21:11
Shikamaru → Sacrous
μπορεις να μου πεις τιποτα για τον πρωταγωνιστη ξερεις στοχους-χαρακρηρα και ετσι
Sep 01 2008 21:08
LucyBR → Zoro
fast answer is fast XD
ναι ειπα να μη φαω παλι βρισιμο, οποτε ξεθαψα ενα dvd... :deadga6:
Sep 01 2008 21:07
Zoro → LucyBR
AAA,sunday is lightspeed:hahaha:
fk it,doesn't matter anymore...:)
PS:Καλα που σημερα δεν εβαλες ασιατικη γιατι θα ψαχνομασταν ακομηXD
EDIT:Τελικα τον πετυχα δλδ...παλι καλα:wooi2:
Sep 01 2008 21:05
red pyramid → mono
Βρήκες και εσύ σκηνοθέτη....αγγελόπουλο....βάλε εκεί κανένα Κουροσάβα να χαρείς :P Ντάξει μωρέ, τι άλλο να λέγαμε. Να οργανώναμε εκδρομή στη Γερμανία να κάναμε σαμποτάζ στα γυρίσματα καμιάς νέας του ταινίας? Θα τον πληγώναμε και δεν είναι σωστό :( :P
Sep 01 2008 21:03
Zoro → LucyBR
Το ξερα οτι θα το λεγες:P,αλλα αν μου πεις οτι ειναι Bergman ειπα δεν θα την ψαξω και θα την αφησω στους αλλους..ειναι απλα για να ξερω αν το ενστικτο μου πετυχε ή απετυχε...
{ουτος η αλλος μην ανυσηχεις,δεν ψαχνω αλλο προς Bergman και να μην μου λεγες..:deadga6:}
Αρα θεωρω οτι δεν ειναι breaking the rule,ειναι απλα bendingXPP
Αλλα αν δεν θες np μην ανυσηχεις,το καταλαβαινω:P
Sep 01 2008 21:02
mono → red pyramid
εμπνευσμενο το shit στα tags...αν και εγω περιμενα ενα site με τοσους gamers να εχει εξαπολυσει πολυ περισσοτερο μισος απο 15 replies...μαλλον οι υπολοιποι δεν ειχαν τη χαρα να απολαυσουν τα επη του...εγω δεν παιζω παιχνιδια η αληθεια ειναι αλλα καταφερα και ειδα μισες κανα δυο ταινιες του για εγκυκλοπαιδικους καθαρα λογους και μετα εκανα μαραθωνιο αγγελοπουλο για ναρθω στα ισα μου...
Sep 01 2008 21:00
Zoro → tsintori
Αυτη με τον Sanji so so,αυτη με τον Zoro φοβερη,απ τις καλυτερες για μενα και του Luffy επισης...της Nami κι αυτη so so,αλλα οντως αυτη με τον Usopp/Chopper ηταν τελειως gtp και γενικα δεν πηγαινα τους Mr.4 και Miss MerryChristmass..τετοιους χαρακτηρες δεν μπορω να τους παρω σοβαρα κι εγω...αρα μην ανυσηχεις εχει και καλυτερα πιο κει...βεβαια εχει κι ακομη 1-2 σαν αυτην την μαχη πιο κει στην ιστορια αλλα τι να γινει:canthelp:
Οσο για τον Luffy,ε αμα ειναι να σε σωσει τετοια θεα ας με καρφωναν κι εμενα:himitsu:
{λεμε τωρα,don't mess with unpsofableXDD}
Τα λεμε,εγω την κανω σε λιγο...^^
Sep 01 2008 20:58
red pyramid → Yeti
Da answa to ya hoomie, I win andt rule ja battlez of uss
[url=http://www.youtube.com/watch?v=JOMTiaORuCk]YouTube - MIMS - This Is Why I Rock(Rock Version)[/url]
Sep 01 2008 20:56
LucyBR → Zoro
already?? oO
δεν εχω προβλημα να σου πω αλλα wouldn't that be unfair for everyone else?:emptyonexg1:
edit: lol, sunday got there first anyway.. :p
yeap, it was Bergman!
Sep 01 2008 20:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed