Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dark_Venus → Zoro

So much?but but but....ooo ok.It s not my business.....but snif.I m gonna miss you senseii :(:(:(:(:( omg!!!yeah now its my fault ha?next time be explicit then.:( glad you liked it master {bow} :) as for one pieceI ll think about it....i dont think so.... Goodnight {bow}
Sep 01 2008 23:34
Photo

Anyparktos → Phantom Duck

Duck,στο δευτερο mindfuck φαινεται και το περιγραμμα ενος ανθρώπου σαν φαντασμα στα δεξια του τυπά στο βαθος btw...Δεν ξερω αν το παρατηρησες!
Sep 01 2008 23:31
Photo

Zoro → Dark_Venus

As my loyal misa wishes then,I'll call you servant!!!XDDD I'm glad for your avatar choice,because master is gonna be missing for the next three weeks probably:(..at least I can still see you as misa... I'm glad for the bed,even though you were a bit late..faster next time!! {but kudos for the atmosphere..it's awesome!!} As for the funny ideas part,all I meant was that I didn't want to look over me while I sleep...now,if your mind thought sthg else I'm not responsible:himitsu: And finally,me & your bro want you to start One Piece...will you give it a shot someday for zoro-sensei???:blingeye2:...I promise it's a really awesome serie and you'll love it,no matter the length!! That's all for master sensei..I'm going out before I sleep,keep the house tidy and...rest!! You earned it!!:P Cya my trusty follower!!^^ {all these bows make me so happy:wooi2:...glad you don't have any arrowsXDD}
Sep 01 2008 23:25
Photo

Scorpion → Zoro

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααα!!!!!!!!!!!!Βοηθησε με Zorro!:congrats::congrats:Oi oi oi.Ειμαι μακαριτης:rip:
Sep 01 2008 23:23
Photo

Scorpion → Zoro

Της λεω συνεχεια"Δεν ξερεις τι χανεις "Αυτη τιποτα. Δεν ξερω τι να κανω για να την πεισω:nanana::kawaii:
Sep 01 2008 23:19
Photo

Zoro → Scorpion

{μολις εσκαψες τον λακκο σου στο misa thread,το βλεπει η iristella:hahaha:...τρεξε να κρυφτεις ετσι και απαντησει!!XD}
Sep 01 2008 23:15
Photo

Zoro → Scorpion

Πωπω και εισαι και ο αδερφος της και τπτ παλι ε??Φαντασου δλδ... {χαχα ελεος μεχρι και να της τραγουδησεις,κορυφη!!} Καλα,εγω που ειμαι ο sensei της θα κανω μια προσπαθεια ακομη τοτε:wis: Βλεπω απαντας και στο misa thread,αντε να δω τι θα ακουσουμε παλιXD
Sep 01 2008 23:13
Photo

SirJim → karkas

Απλά στο λέω γιατί ήταν μέσα ένας με το όνομά σου, και του στέλνω pm για να δω αν είσαι εσύ, και αυτός άρχισε να με βρίζει, και μετά έβαλε ένα niko1014 ή κάτι τέτοιο να με βρίζει, και μπήκαν μέσα και 2 φίλοι μου και τον έβριζαν, και έγινε ψιλοχαμός... Δηλαδή ότι να'ναι....
Sep 01 2008 23:10
Photo

Dark_Venus → Zoro

Hello,master.{bow} I would appreciate it if you didn't call me slave. I won't change avatar i promise....(for this week at least) I really am sorry for causing you boredom...here's your bed sir..... [IMG]http://www.canadachalet.ca/images/chalets/interior/19/19_chambre_lit.jpg[/IMG] and as for the 'funny ideas' I am unable to recall when exactly I had said I wanted to sleep with you or something....... the phrase means, see you soon teacher. (i think) {bow}....
Sep 01 2008 23:09
Photo

tsintori → ichigo13

Ναι το ξέρω ότι ήταν ψεύτικο το σφυρί. Με αυτά που έπαθε ο Usopp μου φανήκανε πολύ άκυρα.
Sep 01 2008 23:05
Photo

tsintori → GkLoc

Temme μην με σποιλεριάζεις. Ρε συ δύο στιγμές μου φάνηκαν πολύ άκυρες αυτό είναι όλο.... Ούτε πρόκειται να σταματήσω να το βλέπω για αυτό το λόγο. Απλώς μου φάνηκε ο τρόπος πολύ gtp..... Περιμένω pm να μου πεις για ποιες σκηνές εννοείς.
Sep 01 2008 23:03
Photo

Scorpion → Zoro

Προσπαθω συνεχεια....αλλα τι να κανω δεν θελει...Μια της λεω ποσο Cool ειναι η Nami ...Μια της λεω ποσο ευχαριστη ειναι η σειρα...Μια της λεω να δουμε καμια ταινια one piece...Αφου να φανταστεις μεχρι και το opening της σειρας τις τραγουδαω(εχω ωραια φωνη ο ατιμος..:smokingg:γκουχ..γκουχ).Τι αλλο να κανω ο καψερος:nanana::bahhh:
Sep 01 2008 22:53
Photo

Zoro → mono

[χεχε και οπως ειπα δεν εχεις δει τπτ ακομη:hehehe:]
Sep 01 2008 22:46
Photo

Zoro → Scorpion

Χεχε καηκες κανονικοτατα με την σειρα βλεπω ε?? Ετσι ετσι,τετοια να ακουω παντα:wooi2: {ψησε και λιγο την αδερφη σου ρε,της ειπα για την σειρα αλλα τπτ...δοκιμασε να την βαλεις κι αυτη μεσα!} Οσο για την Robin δεν πρεπει να θες πολυ μεχρι να την δειξουν...αν και δεν θα μπει αμεσως στο πληρωμα...πες μου εντυπωσεις μολις την δεις..^^ Αυτα,την κανω κι εγω,τα λεμε φιλε μου Σκορπιε:)
Sep 01 2008 22:44
Photo

jimmare → ayzolone

Kανεις ωραια σχεδια και μ'αρεσει ειδικα αυτο με τη καρδια...Αλλα αυτο με τον sasuke...ειναι λιγο ασχημο.Αλλα μην ανυσηχεις γτ ολα τα υπολοιπα σχεδια ειναι ωραια!!!
Sep 01 2008 22:37