Jump to content

Community Status Updates

Photo

tsintori → iristella

Hi Iri-swannnnnnnnnnnnnn. Τι κάνεις;;;; Να δω αυτό το 20κάτι επεισόδια για πόσο θα το κρατήσετε:hahaha:. Tι ήταν αυτό με τον Light και τον L; Κόντεψα να :puke:.....
Sep 28 2008 21:07
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Πες στον Gk loc να σε κανει Invite, δωστου το username σου. Ποσα lvl εισαι? Εγω εχω παρατησει τα ladder games ετσι δεν ανεβαινω lvl αλλα εχω ξεκλειδωσει tayuya, rock lee shippuuden και jiroubou.. Ξεκλειδωσα και τον Naruto ship στο ακυρο-χωρις να το επιδιωκω!
Sep 28 2008 20:58
Photo

tsintori → Zoro

Unfortunately έχω μείνει κάπου στο 150. Δεν έχω καθόλου χρόνο man διαβάζω μόνο naruto manga και βλέπω ένα ep μία στο τόσο...... Ρε συ συνέχισε naruto να δεις τον Kami!!!!!!!!!!!!1
Sep 28 2008 20:46
Photo

anime-dono → louna22

ολα οκ με το Code Geass μολις κατεβασα και το 25 ep.
Sep 28 2008 20:44
Photo

jimmare → Nthar

Nα σου κανω μια ερωτηση?Ειπες οτι εψαχνες για username ή sig?(signature) Βρηκα μια εικονα DBZ και λεω να σου τη δειξω μηπως και τι θες... [img]http://srv0110-05.oak1.imeem.com/g/p/2d3ebf9f65f4eb91e231011280a16b6f_web.gif[/img]
Sep 28 2008 20:39
Photo

jimmare → iristella

You helped me and i do this to you? What a stubborn kid i am...:bahhh: Ειναι επειδη εχω γριπη... (ειμαι αρρωστος αλλα δεν αφηνω το pc με τπτ:hahaha:)
Sep 28 2008 20:22
Photo

jimmare → Nthar

Ιt can't be helped ya know...
Sep 28 2008 20:19
Photo

jimmare → °•πίΟu-πίΟu•°™

Πορτιερης?Μπα... Προτιμουσα τον Sponi οταν με ελεγε mod-admin...
Sep 28 2008 20:12
Photo

iristella → jimmare

Lol ρε συ....... Εγω ειπα να σε στηριξω και την πληρωσα και απο πανω....XDDD
Sep 28 2008 20:00
Photo

Kenny → ATANASHIOSU

Ερώτηση: Πώς θα μεταφράζαμε στα ιαπωνικά το anime distribution netrwork; Μήπως アニメ流通のネットワーク, ή κάνω λάθος; Υπόψην ότι εδώ το distribution δεν έχει την έννοια της διανομής από μία πηγή, αλλά της διάδοσης από άτομο σε άτομο.
Sep 28 2008 19:50
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ευχαριστω πιου πιου σαν. Εχω ηδη κανει το account και εχω διαβασει τους κανονισμους. Σε κλαν πως μπαινω να μην ειμαι ασχετη μονη Kunoichi Και με φανε λαχανο οι akatsuki?
Sep 28 2008 19:32
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

ΤΙ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ? καλα κανεις. εγω τα βρισκω απο dv. art εχει κατι καλα κομματια xD Α επισης δεν ειναι καθολου δυσκολο το naruto arena. πηγαινε naruto-arena.com φτιαξε account και δοκιμασε ενα quick game. Θα καταλαβεις αμεσως, φτιαξε την ομαδ των 3 που θες, κι οταν αρχισει η μαχη, πατας το εικνιδιο της επιθεσης που θες να κανεις και μετα πανω σε ποιον θες να το κανεις. αν ειναι αμυνα αυτο που θα κανεις κι οχι επιθεση, πατα πανω στον παιχτη σου. Οτι δεν καταλαβαινεις, εδω ειμαι.
Sep 28 2008 19:30
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Έλα μου ντε και εγώ αυτό ψάχνω να βρώ. Ρε συ μπας και είχε και καμιά τέτοια σκηνή και δεν την θυμόμαστε επειδή μας έμεινε τραυματική η εμπειρία? Από Photobucket το βρήκα πάντως...... Αν έχει άλλα τέτοια δεν ξέρω, αλλά θα κοιτάξω...
Sep 28 2008 19:14
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kamui-da

Δεν ξερω περι τινος προκειται το if i see u in my dreams αλλα ξερω οτι ενα πολυ καλο romance το οποιο θα λατρεψεις ειναι το full moon wo sagashite.. Σε καποιους δεν αρεσε το πως ξεκιναει αλλα οσοι το συνεχισαν το λατρεψαν. Εγω το λατρεψα απο το πρωτο επεισοδειο και ιδου το στορυ: Η πρωταγωνιστρια ειναι η Μιτσουκι, μια κοπελα που λατρευει το τραγουδι αλλα εχει καρκινο του φαρυγγα (η κατι τετοιο ενα καρκινο στο λαιμο παντως XD). Καπου εκει λοιπον, εμφανιζονται 2 shinigami (η Μεροκο και ο Τακουτο) τους οποιους μονο εκεινη μπορει να δει και να ακουσει (και εκεινοι δεν το ξερουν) και τους ακουει αθελα της να λενε οτι της απομενει ενας χρονος ζωης.. Φευγει λοιπον η Μιτσουκι και πηγαινει να λαβει μερος σε μια οντισιον για τραγουδιστες αλλα ειναι μονο 12 και δεν εχει ελπιδες. Καπου στο δρομο την προλαβαινει ο shinigami takuto και της μεταμορφωνει σε μια Μιτσουκι 4 χρονια μεγαλυτερη, χωρις καρκινο και χαρη σε αυτον καταφερνει να κανει καριερα, και να ερθει πιο κοντα στο μεγαλο ερωτα της ζωης της, τον Eichi, που τωρα ζει αμερικη.. Τεσπα δε σου λεω κατι παραπανω μην σε σποιλεριασω αλλα πιστεψε με ΠΡΕΠΕΙ να το δεις αν σου αρεσουν τα romance. Και να εχεις μαζι σου πολλα χαρτομαντηλα xD Τωρα, αυτο το if i see u in my dreams, τι ειναι? ανιμε η μονο μανγκα? Μπορεις να μου πεις περιπου με τι εχει να κανει?? Arigatou =)
Sep 28 2008 19:04
Photo

jimmare → the goblin

Whenever you need me,i will help ya!
Sep 28 2008 18:51