Community Status Updates

amaya3 → LucyBR
hai hai,i know~~but i wanted to emphasize what a beauty she is,if u get my point ;)
Takahashi-sensei was soo right(and so are u XD);the recipe nun x boxer worked like a charm~~και ξαφνικά άρχισα να νιώθα μια ακατανίκητη επιθυμία να ξαναδώ αυτό το lovely dorama<3(it will be the 3rd time if i do so..)

Zoro → Scorpion
Ετσι,τετοια να ακουω^^
Βασικα για την Robin μην σου spoilerαρω καλυτερα τπτ,θα πω μονο οτι δεν εχει καμια σχεση με αυτην που βλεπεις τωρα...πιο κει θα καταλαβεις!!
{παντως ειναι τελεια οπως και να την δεις:kawaii:}
Τα λεμε,καλη πορωση!:)

Nthar → jimmare
sig ithela :D m tin ekane o kon_okami :D mpaa den tin thelw tin photo thx pandos :D esi tha eisai sto cofix?

Erebos → °•πίΟu-πίΟu•°™
Πώς "με 'χεις" δλδ? Να με ξεκάνεις θες, όπως η Misa τον L?? :hihi2:
Πάντως, αν ξέρεις και άλλα παιδιά από δω μέσα, που μένουν κοντά, ας κανονίσουμε καμια φορά για κανα καφεδάκι, ne?
:ureshii:

1oneiromono → Lilia20
*clean his blood quickly, fearing Lilia will bite him..
at least can i be a vampire too
then end up with all my blood sucked up and dead? xD

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Erebos
Υοroshiku onegaishimashu!
Ναι ναι, ενα 201 σε εχω xD και επειδη μενω προς βουλιαγμενη, σε εχω και ενα Β4! χιχιχι!

Scorpion → Zoro
Στο one piece ειμαι στο 108,οσο πιο πολυ προχωραω τη σειρα τοσο πιο πολυ με πορωνει.
ΥΓ η Robin εξακολουθει να μου φενεται κακια ,εχει σκοτωσει και τοσο κοσμο

iristella → tsintori
Από την άποψη του ότι σαν χαρακτήρες αν και πολύ διαφορετικοί σε πολλά σημεια ήταν πολύ ταιριαστοί η προσωπικότητα του ενός συμπληρωνε τελεια αυτήν του άλλου και το ότι ο ενας θαυμαζε και σεβοταν πολυ των αλλων παρα τις μεταξύ τους διαφορές.

tsintori → iristella
"Αλλα απο μια αποψη πιο ταιριαστοι ηταν αυτοι οι δυο παρα ο Light Μετην Misa."
Και από ποια άποψη δηλαδή;;;;;

Erebos → °•πίΟu-πίΟu•°™
Yoroshiku! :nod2:
:)
EDIT: Είσαι και γειτόνισσα, πίΟu-πίΟu-chan! :congrats:

iristella → tsintori
Το 20κατι επεισοδια εχει καθιερωθει πλεον ως ατακα:hahaha::hahaha: Εχει μεινει και επανεμφανιζεται σε ανυποπτο χρονο. Οσο για το Gifaci εδω εμενα μου πεταχτηκαν τα ματια εξω..... Αλλα απο μια αποψη πιο ταιριαστοι ηταν αυτοι οι δυο παρα ο Light Μετην Misa.:hahaha:

LucyBR → amaya3
u bet we could! :pp
yeah, i know X333
(*coughcough* και μεταξυ μας πολυ αργησε να το παρατησει κιολας αλλα anywayz :hahaha:)
well, she was an orphan remember? for her it was a natural development to be a nun (ασε που και η Rumiko Takahashi πρεπει να θεωρησε πιο εφετζιδικο και inspiring το pairing καλογρια-boxer -και με τα δικια της, says i XDD-)