Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
iristella → 4rtemis
Ναι μια χαρα ειναι τωρα ^^ (κριμα ηταν να παει χαμενη η ψηφος στον L)... Kαι δεν τους ειχα τσεκαρει καλα τους χαρακτηρες και οταν ειδα οτι εβαλες Zero Kiryuu για μια στιγμη χαρηκα.... Και μετα θυμηθηκα οτι ηταν ολες κοπελες (φρικη) XDD
Σεπ 27 2008 23:58
amaya3 → LucyBR
nothing at all!and i think we could keep blabbering about its greatness forever!^^
[I]"ναι κι εγω αν ημουν η Sister Angela θα το παρατουσα το μοναστηρι"
[/I]χωρίς δεύτερη σκέψη!("i wanna see my faith through and blah,blah"<--these thoughts magically disappear when Kousaku appears!XDD)
Eγώ πάλι αν ήμουν η Sister(in Meisa's body of course) μάλλον δε θα ήμουν σε μοναστήρι in the first place![I]:hahaha:[/I](contradiction?)
dou itashimashite;it's the fangirl way to say thank u for the first picspam:wooi2:
Σεπ 27 2008 23:51
iristella → 4rtemis
4rtemis san στο Heal Hurt κανε edit εκει που λεει για τον Νεο χαρακτηρα γιατι δεν επιλεγουμε εμεις ποιον θελουμε αλλα εχουν βαλει υποψηφιους στην προηγουμενη σελιδα και διαλεγουμε απο αυτους η αλλιως λεμε ΔΞ ΔΑ .... Αν δεν το διορθωσεις η ψηφος πιανεται ακυρη....
Σεπ 27 2008 23:50
iristella → Zoro
1) Kαι καλα αστειο το λεμε τωρα..... οταν τα παραδεχεσαι ομως δεν το αναφερεις....... Μονο οταν σε στριμωχνουν τοτε γινεται βολικα αστειο.......
2) Αν δεν υπηρχε το unpsoffable ο Zoro Θα ειχε αποδημησει ηδη απο τον 1o κυκλο οποτε δεν ξερω κατα ποσο πρεπει να χερεσαι για τα plot no jutsu του Oda
3) Δεν εχω καμια μανια με τα Yaoi. Moνος σου τα αναφερεις συνεχεια για ολους τους χαρακτηρες και για ολες τις σειρες... Θα αρχισω να πιστευω οτι στην πραγματικοτητα βλεπεις Περισσοτερα απο μενα με την μανια που σε εχει πιασει.......
4) ναι δεν αντιλεγω πολυ σημαντικο ζητημα αλλα μου φαινεται καπως κουλο μια σειρα να συνεχιζεται για τοσο καιρο και να μην εχει εξεταστει αυτο το ενδεχομενο.... Δεν ειναι και καπως νορμαλ πως να το πω......
Α και οσο για την εικονα ΒUSTED!!!!!!!! Σε εκεινη την φαση αυτο που λεει ο L στην Misa ειναι "Be serious about this or I ll Kick you"............. Αν βλεπεις μια σειρα βλεπε την σωστα τουλαχιστον (lol):tensai::hahaha:
Σεπ 27 2008 23:17
sakura_^^92 → iristella
HI ^^ How are you ? What is it 12 kindons i don't now it ^^''' today i bought a beautif manga named monochrome factor ^^
Σεπ 27 2008 23:11
Zoro → iristella
[I][B]Επιτελους το παραδεχτηκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κατι ηξερα που εχει μαλλιασει η γλωσσα μου τοσο καιρο!!!! Και μην ξανακουσω κιχ για τον Itachi sama απο εδω και περα Zoro kun......Πλεον το λες και μονος σου.........[/B][/I]
1)Οπως ξαναπα και αγνωησες,ηταν αστειο:canthelp:
2) Εχει μελλον ακομη η σειρα,οπως και ο Zoro,πολλα μπορουν να αλλαξουν:bahhh:
{αλλοι αποδημησαν οριστικα ενωXP}
3)This is One Piece,οχι μια απο τις γνωστες σειρουλες που βλεπεις εσυ:orly:...αμαν πια,τετοια μανια με τα yaoi σου ψησε τον εγκεφαλο και τα θες παντου?:yawn2:
4)Και να μην δουμε τπτ απο romance η σειρα στεκει μια χαρα κι ετσι...ωραια και αυτα αν τα δειξει δεν αντιλεγω{ειμαι Zoro x Robin fan μην ξεχνας!} αλλα και η φιλια ειναι ενα αρκετα σημαντικο ζητημα και μου αρκει....:bahhh:
Επισης....ειπες κατι με την εικονα??:hehehe:
[I][B][IMG]http://i307.photobucket.com/albums/nn293/ino_nicole/LandMIsa.jpg[/IMG]
[/B][/I][B] Don't make me go L on ya,little Misa!!^^[/B]
Σεπ 27 2008 23:00
Scorpion → GkLoc
Αμα ξαναβρω καποια παρομοια(που να συνδιαζει δυο ανιμε) θα στη διξω αμεσως.
Σεπ 27 2008 22:14
Zoro → Dark_Venus
Master is not disappointed but.....ok Vampire Knight,ok Death Note,but Devil May Cry instead of Berserk??:hahaha:
{pity tho,if you had seen Berserk up to episode 10 eg I think you could have liked it..}
Anw,I respect your decision:ureshii:
Have a nice drooling with vampire knight then....master salutes!!^^
{glad you keep bowing tho:awww:...keep considering monster for an excellent anime :orly:}
Σεπ 27 2008 22:12
Scorpion → endless_inspiration
Οντως ειναι φοβερη ,και 'γω τη πλακα μου επαθα οταν την ειδα.
Σεπ 27 2008 22:12
himawarinosekai → Dante80
Μα τι στο καλό είναι η ΣΑΛΑΓΑΤΑ; :nosey: Κάθε φορά που διαβάζω τίτλο σου, μου πέφτουν και λίγα απ'τα μαλλάκια μου:hahaha::hahaha::deadga6:
Σεπ 27 2008 21:45
zanat0s → Darth21
hey man.
here is stefanos form shibuya. i rea dyour post about a private tracker. woudl you be kind enough to inivte me?
cheers
Σεπ 27 2008 21:22
iristella → ichigo13
xexe ολοκληρη εκστρατεια καναμε για χαρη του...... Χτες μονο +7 τον πηγαμε ^^ οι φανς....
Μπορει να υπηρξαν διαμαρτυριες και απειλες απο την πλευρα της Rei αλλα εμεις δεν μασαμε....
Σεπ 27 2008 20:39
ichigo13 → iristella
Tελικά σώθηκε ο L.Δεν το περίμενα, νόμιζα ότι ήταν χαμένος!
Thanks ρε Iri που μου το θύμησες χθές ^_^
Σεπ 27 2008 20:36

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται