Jump to content

Community Status Updates

Photo

the goblin → endless_inspiration

:nod2:thanks[και συγνωμη μπερδευτικα]
Sep 28 2008 18:10
Photo

endless_inspiration → the goblin

οτι το διαβαζω σε [B]anime[/B];;; ε;;;;; σε manga το διαβαζω στο[url=http://www.onemanga.com/Naruto/]Naruto Manga - Read Naruto manga scans online | One Manga[/url]
Sep 28 2008 18:08
Photo

ναι για το naruto λεω και κατι ακομα της προαλες μου ειχες πει οτι το shippuden το διαβαζεις σε anime[απο που το αγοραζεις;]:wis:
Sep 28 2008 18:05
Photo

γαι το naruto λες ε; thanksssssss
Sep 28 2008 17:59
Photo

:tensai:επισεις εχεις ενα πολλη tzamato album
Sep 28 2008 17:57
Photo

δεν τα βλεπω online αλλα τα κατεβαζω απο animebreaker.com
Sep 28 2008 17:55
Photo

εσυ σε ποια site βλεπεις anime & manga:sleepy:
Sep 28 2008 17:51
Photo

the goblin → jimmare

ξερεις πως γεμιζει αυτο το progress που ειναι στα profile:wis:
Sep 28 2008 17:47
Photo

Zoro → tsintori

tsi-kun δες στο προφιλ της iri,τα εξηγησα ολα εκει,κι αυτη ετσι το παρεξηγησε{ή μαλλον σκοπιμα με πειραξε:hahaha:..ξερεις οτι οποτε γινονται τετοια αυτη ειναι απο πισω:P}... Ειμαι ακομη Zoro x Robin fan,απλως αστειο ηταν,πηγαινε σε μια εικονα μου που σχολιασε μια αλλη κοπελα!! Βεβαια και Sanji x Zoro ειναι αχτυπητο διδυμο δεν μπορεις να πεις:orly: Οσο για το Naruto ναι,καλα τα λεει η ετερη απο κατω,σταματησα στο 40,αλλα οχι επειδη το παρατησα,απλως ξεκινησα Monster και πορωθηκα λιγακι με αυτο αυτη την περιοδο...οποτε μπορεσω θα το συνεχισω ομως εννοειται,οπως ειπα ξανα η ιστορια μ'αρεσε πολυ^^ {με εχει πρηξει κιωλας η iri με τον itachi pff kami :canthelp:} Εσυ OP που εισαι btw??
Sep 28 2008 17:02
Photo

Dark_Venus → Hikari-sama

ναι οντως!!!:)αν και σκεφτομουν ν αλλαξω...να βαλλω κατι απο vampire knight...αλλα ειναι τοσο τελεια η εικονα αυτη...
Sep 28 2008 16:57
Photo

Hikari-sama → Dark_Venus

No problem ^__^ Παρατηρισα πως εχουμε και οι 2 την ιδια κοπελα (βασικα, κουκλα ειναι) σαν avatar =P
Sep 28 2008 16:51
Photo

Dark_Venus → Hikari-sama

arigato για το friend request hikari Sama! :)
Sep 28 2008 16:48
Photo

iristella → tsintori

Κανεις δεν τον καταφερε τον Zoro!!! Μονος του ειπε οτι ειπε με την δικη του θεληση. Και ναι Naruto δεν εχει προχωρησει καθολου περα απο το 40 (20+20 δλδ) και καταφερεται παραφορα κατα του Itachi sama χωρις να τον εχει δει καν στην σειρα!!!!
Sep 28 2008 16:44
Photo

Tenshi → Fingolfin

Υο... αν μπορεις να ριξεις μια ματια στο Play by post Ξεκινησα ενα καινουργιο game....Hope you like and approve it !! :D
Sep 28 2008 16:34
Photo

tsintori → Zoro

"[B][U]originally posted by zoro[/U] Αν και ειμαι πιο πολυ υπερ Zoro x Robin,το Zoro x Sanji φαινετε να ειναι πιο ταιριαστο τελικα για τους 2 τους" [/B] Τemmeσε καταφέρανε για ακόμα μια φορά αλλά εγώ είμαι εδώ για να σε φέρω στον ίσιο δρόμο. [IMG]http://th23.deviantart.com/fs31/300W/i/2008/204/a/5/One_Piece__Zoro_and_Nico_Robin_by_HomunculusLust.png[/IMG]. Naruto που είσαι μην μου πεις μόνο ότι δεν έχεις προχωρίσει καθόλου!!!!!!!!!!!!
Sep 28 2008 16:32