Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Nthar → jimmare

sto meeting που θα γινει την παρασκευη στη θεσ/νικη θα εισαι ή μενεις αλλου?
Σεπ 29 2008 12:55
Φωτογραφία

nookie

Συνηθως αυτο συμβαινει με τα ψευδωνυμα του καθενος!! ;) Αλλα δεν ηξερα αν ακολουθεις την "κοινη λογικη" εδω! :Ρ
Σεπ 29 2008 12:54
Φωτογραφία

GkLoc → dbgoku

Στην αρχη χρησιμοποιυσα Naruto Sasuke Gaara... Ομως δεν τα πηγαινα καλα,και διαλεξα μετα Naruto Haku Lee Ο Haku τα σπαει απλα,ο αγαπημενος μου παιχτης εκει μεσα,ειναι πολυ φοβερος... Και τωρα ειμαι εγω CHuunin και σταματησα με την ομαδα Naruto Shippuden,Haku,Zabuza.. Επισης σου εστειλα ενα invite για να μπεις στην Clan μας,στο Clan Panel πηγαινε και θα το βρεις..
Σεπ 29 2008 12:51
Φωτογραφία

dbgoku → GkLoc

Εγινα genin χθες κ αρχιζω τις missions μπας και ξεκλειδωσω καναν τουμπανο...Τωρα στα μικρα lvl προτιμω sasuke-naruto-lee...Εσυ με ποιους επαιζες???(TSITSGR me λενε)
Σεπ 29 2008 12:42
Φωτογραφία

GkLoc → jimmare

Κοπανα FTW!!! ειχαμε 6αρω και εκανα κοπαα στην τελευταια ωρα,βαρεθηκα και καναμε και Αλγεβρα,αντιοοοοοοοοοοο....
Σεπ 29 2008 12:19
Φωτογραφία

GkLoc → the goblin

Ειδα λιγο την πρωτη και την παρατησα στην μεση,ηταν αθλια τελειως,δεν αξιζει να τις δεις,ειλικρινα!
Σεπ 29 2008 12:18
Φωτογραφία

GkLoc → dbgoku

Eτσι να γεμιζουμε οι φανατικοι του Naruto-Arena... Ξερω εγω 1 εβδομαδα επαιξα και το παρατησα,το βαρεθηκα βασικα,αλλα καλα που μου το θυμισες,,παω να ξαναπαιξω τωρα να δω ποσο ασχετος εγινα..xD
Σεπ 29 2008 12:17
Φωτογραφία

jimmare → GkLoc

Πως και τετοια ωρα δεν εισαι σχολειο? (εγω παλι ειμαι αρωστος και για αυτο δεν πηγα...[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/wis.gif[/IMG])
Σεπ 29 2008 12:14
Φωτογραφία

jimmare → Ame Warashi

Στα Γιαννενα? Τρεχα γυρευε...
Σεπ 29 2008 12:11
Φωτογραφία

Ame Warashi → jimmare

Ααααα,με μένα που έμπλεξε τα περιμένει κάτι τέτοια... :D Εγώ να σου πω την αλήθεια αν τον άκουγα να μιλάει ιαπωνικά στο ξεκάρφωτο αρχικά θα τσεκάριζα αν δο΄λεύουν τα αυτιά μου καλά και αφου το επιβεβαίωνα 8α ενθουσιαζόμουν!!!Αλλα που τέτοιεσ τύχεσ ακόμα ψάχνω χωρίς ελπίδα φροντιστήριο με ιαπωνικά στα γιάννενα! :(
Σεπ 29 2008 12:05
Φωτογραφία

Dark_Venus → iristella

hi Iri-chan!!!να σου πω μηπως τυχαινει να ξερεις ποτε θα βγει δευτερος κυκλος του Vampire knight?:blingeye2:
Σεπ 29 2008 11:35
Φωτογραφία

jimmare → Ame Warashi

Λογικο δεν ειναι?(βασικα οχι...[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hehe.gif[/IMG] )Απλα τωρα,να πας και να του μιλησεις ιαπωνικα...και εγω στην θεση του να ημουν θα ειχα μεινει ετσι: ____ [B]'Χ[/B]_[B]Χ[/B]' :hahaha::hahaha::hahaha:
Σεπ 29 2008 11:10
Φωτογραφία

Ame Warashi → iristella

hiiii...Σόρυ για το άσχετο αλλά να ρωτήσω κάτι?Η signature απο ποιο anime είναι?Σόρυ αλλά έχω σκάσει... :)
Σεπ 29 2008 10:58
Φωτογραφία

Ame Warashi → jimmare

Η αλήθεια είναι ότι αν έβλεπε το thread κάπως έτσι θα απάνταγε! :P Να σοu πω φάση θα είχε! :D
Σεπ 29 2008 10:53
Φωτογραφία

jimmare → Ame Warashi

Hey,Ame-san...can you ckeck what i answer in your post? In this thread: [url]http://www.anime.gr/forums/its-all-about-japan/5480-%CE%E1%F6%ED%E9%EA%E1-%C9%DC%F0%F9%ED%E1%F2-%ED%E5%E6%E1-3.html#post239901[/url] :):):)
Σεπ 29 2008 10:40