Community Status Updates

Raven Princess → Dark_Venus
μια ερωτηση....απο που μπορω να βρω εικονες death note για να τις ανεβασω στο φορουμ????

Raven Princess → Hikari-sama
Μια ερωτηση.... απο που βρισκεις ολες τις εικονες που ανεβαζεις στο φορουμ για αβαταρ και εικονα προφιλ????

redarion → Lilia20
λοιπον lilia δεν φερεσε καθολου σωστα και τον λογο τον ξερεις πολυ καλα...... bye και σου ευχομαι να αλλαξεις προς το καλυτερο παντα.

Six Winged Angel → dennisuke
Yay! Κιάλλος JAM project fan! :wooi2: Ναι έχω ξετρελαθεί με JAM, τόσο πολύ που ψήνομαι με ένα παιδί να πάμε στη Γαλλία να τους δούμε live σε ένα anime festival ;pppp όλοι είναι καταπληκτικοί! X-japan δεν έχω ακούσει, αλλά μου είναι πολύ γνωστό το όνομα
Thanks! ^^ έχω αρκετά τραγούδια των JAM project (καινούργια και παλιά, αλλά όχι no border tracks), αν και μερικά ακόμα δεν θα έβλαπταν :D
Χεχ να σου πω την αλήθεια κανένα από τα τραγούδια που είπες δεν το ξέρω :oo: πρέπει να ψαχτώ λίγο απότι φαίνεται.. Αγαπημένα μου είναι τα SKILL, Fire Wars, Soul Taker, Nageki no Rozario μεταξύ πολλών άλλων

redarion → Etemon
χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν θεωρο οτι τα ντιτζιμον και τα ποκεμον ειναι για 15 αντε 17 και κατω ..... και εβλεπα παλια οταν ειχαν πρωτοερθει ντιτζιμον και ποκεμον (ποκεμον ειχα και ταπες χαχαχαχαχα) αλλα τωρα δεν μου κανουν αισθηση.. καταλαβες?? :p
ΥΓ: ευχομαι καλη τυχη:thatsit: και συνεχεια:hero: και κουραγιο :hahaha:στο site οπoυ εισαι admin.

dennisuke → Six Winged Angel
Κι εσύ JAM Project fan man? Είναι πράγματι πολύ καλοί αλλά όταν άκουσα X Japan ενθουσιάστηκα :nod:. Αν θες σου στέλνω λινκ από pm για 27 τραγούδια JAM Project ή και X Japan!
Πολύ καλός κι ο Kageyama :drink: καλή φωνή
Εμένα μου άρεσε πολύ το Time, Ore wa tokoton tomaranai, Ore ga yaranakya dare ga yaru, Soldier dream και Bokutachi wa tenshi datta.

dennisuke → manos78
Γεια!! Καινούριος και φρέσκος :D Πήγαινε από εδώ να συστηθείς και να σε καλωσορίσουν [URL]http://www.anime.gr/forums/off-topic/3119-%5Bnew-member-section%5D-few-words-about-yourself.html[/URL]
Καλή διαμονή στο anime.gr :wis:

Etemon
Cassiel...χμμ οχι δεν εχουμε τυχει να συναντηθουμε σε κανενα παρτι γιατι πολύ απλά δεν έχω πάει ποτέ.
@redarion δεν νομίζω οτι παίζει ρόλο η ηλικία,δηλαδή αφου νομιζεις εισαι αρκετα μεγάλος για να βλέπεις τετοια τοτε γιατι εισαι γραμμενος στο anime.gr?Κατάλαβες?
Τα Anime δεν έχουνε μια συγκεκριμένη ηλικια γιατι απευθυνεται και σε ανθρωπους μεγάλης ηλικίας(40 και...)
EDIT:Τωρα προσεξά που αναφερεις μονο συγκεκριμένα τα Digimon και τα Pokemon.Κοιτα οντως ειναι λιγο ποιο παιδικά να το πω ετσι...δηλαδή δεν έχουνε τοσο σοβαρη υποθεση...ειδικά τα Pokemon...για τα Digimon δεν νομιζώ...πιστεύω αξίζει μια προσπάθει να παρακολουθήσεις την σειρά...
Υ.Γ Την σειρά Pokemoνn την βάλαμε λόγω οτι έχει μεγάλη αξία και πολλά ατομα την αναζητούνε με ελληνικό ηχο και τελεια ποιοτητα.

redarion → Etemon
χαχα οκ τοτε .. κριμα που εχω δει το DB:unlucky: αλλιως θα το δοκιμαζα το site δυστιχως ειμαι αρκετα μεγαλος για digimon η pokemon:hahaha:
ty anyway:nod:

M.D.F. → Albatross
O Luffy ειναι ολα τα λεφτα!:congrats:
Αυτο το παιδi αξιζει πραγματκα να γινει Pirate King!:tensai:
Γιατι?
Θα δεις....θα δεις.....

dennisuke → Melkor
Όλα καλά Melkor? :)
Θα μπω κάποια στιγμή να τα πούμε από msn. Δε βλέπω να βγαίνει και το school rumble 3 και ανησυχώ. Καίγομαι γι αυτό το anime :bike:. Μάλλον θ' αρχίσω death note τώρα :uhh:.

Namida → Seraphimon-T.K.
Το Σάββατο έχουμε συνάντηση Ν. Σμύρνη. Θα ρθεις; Αν είναι να σου φέρω το Ντίτζιμον