Community Status Updates

odin → dimitrisk261297
Man,απαγορεύονται τα greeklish,χρησιμοποίησε ελληνικούς χαρακτήρες στα posts σου από εδώ και στο εξής:riiight:

Etemon
Thanks παιδιά!!!Τώρα θα ήθελα να με ακούσετε....γιατί πολλοι απο εσάς θα ήθελαν ενα Forum ελληνικο που να έχει μέσα Digimon στα ελληνικά,Pokemon στα ελληνικά,και πολλά αλλα πράγματα στα ελληνικά.Επειδή είμαι AdminStrator και γενικά το Forum μου ανήκει ειπα να το δημοσιευσώ στο Profile μου στο Anime.GR!!
Δεν είμαστε ένα απλος μικροσκοπικο forum με 300-400 μέλη....αλλα με 1387+ μέλη,γιαυτο τονίζω οτι δεν ειμαστε ενα απλο forum...ειμαστε αρκετά μεγαλουτσική κοινοτητα το οποιο προσπαθούμε να κανουμε οτι μπορούμε για να ευχαριστησουμε τα υπολοιπά μέλη,ακούμε προτάσεις ιδεές.......Ευτυχως τωρα ποια δεν χρειαζομαστε να κανουμε Upload εμεις οι AmdinStrator λογω οτι εχουμε αυξηθει πολύ και αρκετά μέλη κανουν Upload Anime με Password Anime-Greek.forumotion.com η anime-greek σκέτο.....Δυστηχως το Forum ειναι hosting σε free server στην Forumotion,δηλαδή δεν πληρώνουμε τιποτα εξοδα κτλπ.Απο τους οποιος ειμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένη......δεν αντιμετωπίζουμε κανένα προβλήμα.Επειδή πάλι με επιασε το ομιλητικό μου λέω να σταματήσω να δωσω λινκς στα παιδιά για να μην νομιζουν οτι τους κοροιδεύω.:P:P:P
Παρακάτω θα δώσω Link για τα ποιο σημαντικά anime που αναζητούσανε χιλιάδες άτομα στο Internet!Σαφώς στα ελληνικά(Μεταγλωτισμένα στα ελληνικά)
Site:[COLOR=red]Anime-Greek.forumotion.com[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Θέλει μονο μια εγγραφή και είσται έτοιμη να το εξερευνήσετε.[/COLOR]
Dragonball Z στα ελληνικά Download:[URL="http://anime-greek.forumotion.com/forum-f3/topic-t3.htm"]Dragonball Z Στα Ελληνικά[Download 1-80][/URL]
Digimon στα ελληνικά Download:[URL="http://anime-greek.forumotion.com/forum-f3/topic-t64.htm"]Digimon Adventure Στα Ελληνικά[Download][/URL]
Pokemon στα ελληνικά(DVD Rip) Download:[URL="http://anime-greek.forumotion.com/forum-f3/topic-t294.htm"]Pokemon [Download - Greek Dub][/URL]
Έχουμε αρκετά ακομα πράγματα τα οποιά θα τα ανακαλύψετε με μια εγγραφή στο Forum.
Adminstrators του Site:O Founder(αυτος που δημιούργησε το forum)Etemon(Εγώ δηλαδή LOL)FastDriver(έχει δώσει τα πάντα για τα τεχνητα χαρακτηριστικά του Forum)Ο πασιγνωστος σε ολους μας Gogetasjj4:sleepy:Και ο ArisLP ο οπoioς βοήθησε πολύ το Forum απο την αρχή.Τεσπα ολοι έχουμε κάνει κάτι απο λίγο.Ελπίζω να σας αρέσει.
Περιμένω σχολια και να εισται σιγουρή οτι αρνητικά σχόλια χωρίς λόγο δεν γίνονται δεκτά!!!Αντιθέτως αρνητικά με λόγο σαφως γινονται δεκτά....Τέσπα αυτά που έδειξα ειναι λιγα απο τα διασημότερα Project μας...
Οπως ειπα δεν λέω αλλα γιατι θα χάσετε την μαγεία του Site.:yawn2:

Skiarxon → dennisuke
Ναι έχουν εταιρίες για λάπτοπ συνήθως αλλά δεν συμφέρει καθόλου.Καλύτερα κλέψε τον γείτονα.

sleepless
→
°•πίΟu-πίΟu•°™
βρηκα το βιβλιαρακι death note αλλα πρεπει να το παραγγειλεις απο θεσ/νικη 15ε με τα εξοδα αποστολης παρε τηλ. εδω 2310222433 κ θα μιλησεις με αυτον. Μολις μου το ειπε ενα παιδι απο θεσ/νικη.

sleepless
→
hyuga
χιλια ευχαριστω κ παλι! θα το παραγγειλω αυριο. Και οτι θες να μαθεις απο μαγαζια στην αθηνα εδω ειμαι εγω μην διστασεις να με ρωτησεις!

dennisuke → Skiarxon
Όχι, σε επαινώ με έναν ιδιότυπο φιλολογικό τρόπο για τα ποστ στη μαύρη τρύπα.
Φυσικά και δεν είναι αλληλένδετο με τα περί υπολογιστών. Αυτό που με καίει είναι αν υπάρχει φλασάκι από όπου μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στο ίντερνετ, δηλαδή χωρίς χρήση modem. Ξέρεις τίποτα;

Glaurung → Etemon
:hi:ευχαριστώ για το request , καλή χρονιά και καλή επιτυχία :sleepy:

Uchiha_Tina → jimmare
ευχαριστω!!!
φυσικα και δεν γινεσαι αδιακριτος!! τωρα παω 3η γυμνασιου!!! εσυ ποσο χρονων εισαι????

dennisuke → Skiarxon
Μπράβο μεγάλε, ξέρεις από υπολογιστές μάλλον :smart:
Οκ, περνώ στο θέμα, ξέρεις αν έχουν βγει stick (φλασάκια) που σου δίνουν ίντερνετ; Really need it (not for me) γιατί οι γείτονες ή ασύρματο modem δεν έχουν ή αν έχουν είναι κλειδαμπαρωμένα.. Νομίζω έχει να κάνει με μια μηνιαία συνδρομή αλλά δεν ξέρω και πολλά. Ελπίζω να με διαφωτίσεις
Α, και μην ξεχάσω, συχγαρητήρια, η αγαπητή μας Ioanna-chan δε θα μπορούσε να βρει καλύτερο παρτενέρ.

Adventurer → BarbasSs
Ρε Barba, ποτε θα μαθεις οτι οταν ρωτας "γιατι το εκανες αυτο???" ο αλλος θα σου απανταει παντα "ποιο???" :P

Adventurer → joniM
Γεια σου joniM. Ηθελα να σου υπενθυμισω οτι τα greeklish απαγορευονται σ'αυτο το φορουμ οποτε σε παρακαλω γραφε στα ελληνικα απο'δω και μπρος.

Nerethil → dennisuke
Τώται δαιν ξέρο τη εννωησ λολ χαχα...XD
Προφανώς/δυστυχώς συμμερίζομαι την άποψη σου. Με εκνευρίζει ώρες ώρες η σκοτωμένη ελληνική που βλέπω απο άτομα εδω μέσα( και γενικά στο internet) αλλά τι μπορείς να κάνεις?