Jump to content

Community Status Updates

Photo

QueenofHearts → Azathoth

Not really sure.. I was supposed to leave for the uK on monday but I was so ill I had to reschedule my flight! I am going to be in Greece but I'm not sure how healthy I'll be:<
Oct 09 2008 09:56
Photo

phm → dennisuke

Βασικά δεν είδα ακόμα το τελευταίο επεισόδιο Bleach αλλά ντάξει ήξερα ότι τελίωναν τα fillers :D Όσο για το Naruto... Τι να σου πω, εγώ One Piece δεν έχω δει και αν και γενικά μου αρέσει το Naruto (άλλωστε είμαι πρώην Narutard :P ) αλλά να πω την αλήθεια πλέον δεν με συγκινεί και τόσο, θα ήθελα κι εγώ να δώ τι θα γίνει με την ιστορία (αλλά παρόλα αυτά είμαι hardcore ως προς το ότι δεν διαβάζω το manga :P). Τώρα για καινούριο anime, από αυτά που ανέφερες αυτό που αρέσει στους περισσότερους είναι το Death Note (το Code geass πάντως δεν το χω δει και δεν είμαι και τόσο proffessional μην νομίζεις :P). Οπότε θα στο πρότεινα ως πιο "σίγουρη" επιλογή μιας και δεν ξέρω τα γούστα σου. Και thanks για τα χρόνια πολλά :D
Oct 09 2008 01:36
Photo

sleepless → Scorpion

thnx ο L παντα τα σπαει οπως και να τον παρεις! :kakashithumbup:
Oct 09 2008 01:17
Photo

Tenshi → BarbasSs

xaxa re gianni!!! anyway ...eee afto xrismopoiw pleon....kai i8ela mia allagi genika!!! ;)
Oct 08 2008 23:59
Photo

Erebos → samanosuke

[I]iie iie, doitashimashite![/I] :nod2: (You're welcome)
Oct 08 2008 23:17
Photo

samanosuke → Erebos

Arrigato mate...:)
Oct 08 2008 23:05
Photo

Zoro → Anelis

Χεχε ειχα σκεφτει κι εγω στην εποχη να κανω τετοιο thread,αλλα μετα ειπα να μην τα παρω ολα εγω και να το αφησω για καποιον αλλο,μιας και στο Movie Pictures Trivia απαγορευονται οι εικονες απο σειρες! Τελικα το thread το ανοιξε το καταλληλο ατομο φαινετε!>_< Καλα εκανες και αντεγραψες τους κανονες(και μου δωσες τα semi-credits!),μιας και ειχα καθησει να σκεφτομαι πως να τους κανω πιο βολικους απο το Anime Pictures Trivia επι ωρες...οτι βολευει την sensei μου:ureshii:
Oct 08 2008 22:52
Photo

Scorpion → iristella

Και γω ευχαριστω για το accept! Αυτην την εικονα σκεφτομαι να τη βαλω για αβαταρ!
Oct 08 2008 22:40
Photo

iristella → Scorpion

thanks for the request!!!!! Nice profile pic! ^^
Oct 08 2008 22:32
Photo

Anelis → Zoro

[URL]http://www.anime.gr/forums/tv-%CA%E9%ED%E7%EC%E1%F4%EF%E3%F1%DC%F6%EF%F2/5814-tv-series-pictures-trivia.html#post243734[/URL] σε αντιγράφω :hehe:
Oct 08 2008 22:30
Photo

titi → Etemon

Hello narutard -mate thanks for the request...
Oct 08 2008 22:15
Photo

dennisuke → Erisadesu

Γιατί άλλαξες το username σου; :hmmm: Ακούγεται πιο ιαπωνικό το desu από το betsu? Σκέφτομαι κι εγώ να αλλάξω κάποια στιγμή το δικό μου σε dennisuke... έχεις καμιά καλύτερη πρόταση; _____________ Είμαστε ή δεν είμαστε εξιαπωνισμένοι Έλληνες; :dazed: Τουλάχιστον να φερόμαστε ανάλογα. Ευτυχώς ή δυστυχώς τα username μας τείνουν να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά ονόματά μας. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι αν αξίζει να δώσουμε έμφαση στην ιαπωνική μας παιδεία ή αν είναι όλα αυτά μια πλάνη, ένας τρόπος για να νομίζουμε ότι μπορούμε να ξεφύγουμε από το λούκι της ελληνικής κοινωνίας :huh:
Oct 08 2008 22:13
Photo

Scorpion → sleepless

Πολυ ωραιο το avatar σου!
Oct 08 2008 21:49
Photo

dennisuke → sakura_^^92

Thanks for the request. You are very welcome to ask me anything that might interest you and of course participate in our conversations at the multiple threads we have :D Everyone will be glad to inform you, so do not hesitate to. After all, English is not a forbidden language in the forum (along with Greek & Japanese) and you can use it until you improve Greek. Anyway, as you wish! See ya^^ :)
Oct 08 2008 21:45
Photo

dbgoku → Etemon

Hello narutard thanks for the request... +one piece fun e?Εγω κανω catch up ακομακαι το εχω ψιλο(χοντρο)παρατησει γυρω στο 100... Βλεπω slam dunk αυτο τον καιρο το εχεις δει καθολου μηπως??Λιγα episodes εχει το τελειωνω οπου ναναι...
Oct 08 2008 21:43