Jump to content

Community Status Updates

Photo

hakura → Etemon

thnx gia to friend request kai kalh epityxia!!!
Oct 08 2008 09:26
Photo

Six Winged Angel → Etemon

Hey there! Tnx gia to request! Digimon sta ellinika?? kali fasi xD
Oct 08 2008 09:05
Photo

Cassiel → Etemon

Hey hey:drink:.Σε γνώρισα στο πάρτι;Αν ναι δείξε μου σε πια φώτο είσαι στο θέμα του πάρτι, για να σε θυμηθώ, γιατί το nickname σου δεν θυμάμαι να το συγκράτησα σε κάποια φάση:if:.
Oct 08 2008 08:34
Photo

Cassiel → Ianus

Huhuhu λέω και γω τι thanks λες:hihi2:!Γέλασα:hahaha:!Την επόμενη που θα έρθω Θεσσαλονίκη προς το τέλος του μήνα σε meeting,κοιτάξτε να μαζευτείτε πάλι όλοι όπως την άλλη φορά να τα πούμε με την "ησυχία" μας:hiding_something:. Στο πάρτι δεν σηκώνει συζήτηση λόγο φασαρίας (και χάλια ακοής μου:kawaii:).Τα λέμε Γιάννη:byejg9:!
Oct 08 2008 08:30
Photo

Kangel87 → Etemon

konichiwa mina-san. thanks for budding me...
Oct 08 2008 06:13
Photo

Seirios → iristella

έχω λίγη υπερένταση. πριν καμιά ώρα ήρθα σπίτι και αράζω. βλέπω Vampire​ Knight​ Guilty​.είναι το μοναδικό ανιμε που δεν γίνετε τιποτα και παρ'ολα αυτα θες να δεις το επόμενο....
Oct 08 2008 04:13
Photo

Seirios → iristella

οπ!!! αυπνίες? :) τι κάνεις ιρι τσαν?
Oct 08 2008 03:56
Photo

iristella → Orion19

:blingeye2::blingeye2::blingeye2:
Oct 08 2008 03:51
Photo

Amphilyki → Anyparktos

Γειά σου Χρίστο-κουν! Έμαθα ότι ο IlPalazzo σου κόλλησε τη γρίπη του στο d&d! Και στην Ειρήνη... Περαστικά!:nod2: Εγώ πιστεύω ότι τη γλίτωσα, αλλά μηδένα προ του τέλους μακάριζε! Επί την ευκαιρία... Γιατί τόσα hurt στον καημένο τον L;! :try:
Oct 08 2008 00:25
Photo

Hazuki → Adventurer

Yoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo [gouh gouh], apla ena mono, EISAI MEGALO PARTALI [me ti kali ennoia :] ], sinehise ets, nice photos [cosplay party :P]
Oct 08 2008 00:02
Photo

Darthnicolas → Shadowstrike

άρα ανορθόγραφος και βάλε? Ορνιθοσκαλίσματα και συ btw?καλά είμαστε,να λες δόξα το θεό(μόνο όταν με βολεύει? ) που είμαστε στην εποχή του word :D
Oct 07 2008 23:11
Photo

Shadowstrike → Darthnicolas

οχι ρε αμπαλε!! καμοια σχεση! δυσλεξια ειναι να γραφεισ σκατα γραμματα κ χαλια ορθογραφια κ ετσι.. δυσλεξια ειναι αδυναμια σχηματηστης σωστων φρασων κ σχηματικοαναλυτηκης ικανοτητας :P
Oct 07 2008 23:08
Photo

Darthnicolas → Shadowstrike

Αν έχεις δυσγραφία λογικό δεν είναι να έχεις και δυσλεξία? Μάλλον εννοείς πως είσαι λίγο ανορθόγραφος bakayarooooooo ;p
Oct 07 2008 23:03
Photo

iristella → serenity_chan

Σου απαντάω στο profil σου για να μην βγω off topic στο Naruto manga thread.Η κοπέλα στο avatar είναι η C.C απο το Code Geass: Lelouch of the Rebellion. Είναι ένα πολύ καλό anime το οποίο το συνιστώ ανεπιφύλακτα. ^^
Oct 07 2008 22:41
Photo

Mercyful → Etemon

Hello !
Oct 07 2008 22:36