Community Status Updates

Six Winged Angel → Etemon
Hey there! Tnx gia to request! Digimon sta ellinika?? kali fasi xD

Cassiel → Etemon
Hey hey:drink:.Σε γνώρισα στο πάρτι;Αν ναι δείξε μου σε πια φώτο είσαι στο θέμα του πάρτι, για να σε θυμηθώ, γιατί το nickname σου δεν θυμάμαι να το συγκράτησα σε κάποια φάση:if:.

Cassiel → Ianus
Huhuhu λέω και γω τι thanks λες:hihi2:!Γέλασα:hahaha:!Την επόμενη που θα έρθω Θεσσαλονίκη προς το τέλος του μήνα σε meeting,κοιτάξτε να μαζευτείτε πάλι όλοι όπως την άλλη φορά να τα πούμε με την "ησυχία" μας:hiding_something:. Στο πάρτι δεν σηκώνει συζήτηση λόγο φασαρίας (και χάλια ακοής μου:kawaii:).Τα λέμε Γιάννη:byejg9:!

Seirios → iristella
έχω λίγη υπερένταση. πριν καμιά ώρα ήρθα σπίτι και αράζω. βλέπω Vampire Knight Guilty.είναι το μοναδικό ανιμε που δεν γίνετε τιποτα και παρ'ολα αυτα θες να δεις το επόμενο....

Amphilyki → Anyparktos
Γειά σου Χρίστο-κουν! Έμαθα ότι ο IlPalazzo σου κόλλησε τη γρίπη του στο d&d! Και στην Ειρήνη... Περαστικά!:nod2: Εγώ πιστεύω ότι τη γλίτωσα, αλλά μηδένα προ του τέλους μακάριζε!
Επί την ευκαιρία... Γιατί τόσα hurt στον καημένο τον L;! :try:

Hazuki → Adventurer
Yoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo [gouh gouh], apla ena mono, EISAI MEGALO PARTALI [me ti kali ennoia :] ], sinehise ets, nice photos [cosplay party :P]

Darthnicolas → Shadowstrike
άρα ανορθόγραφος και βάλε?
Ορνιθοσκαλίσματα και συ btw?καλά είμαστε,να λες δόξα το θεό(μόνο όταν με βολεύει? ) που είμαστε στην εποχή του word :D

Shadowstrike → Darthnicolas
οχι ρε αμπαλε!! καμοια σχεση! δυσλεξια ειναι να γραφεισ σκατα γραμματα κ χαλια ορθογραφια κ ετσι.. δυσλεξια ειναι αδυναμια σχηματηστης σωστων φρασων κ σχηματικοαναλυτηκης ικανοτητας :P

Darthnicolas → Shadowstrike
Αν έχεις δυσγραφία λογικό δεν είναι να έχεις και δυσλεξία?
Μάλλον εννοείς πως είσαι λίγο ανορθόγραφος
bakayarooooooo ;p

iristella → serenity_chan
Σου απαντάω στο profil σου για να μην βγω off topic στο Naruto manga thread.Η κοπέλα στο avatar είναι η C.C απο το Code Geass: Lelouch of the Rebellion. Είναι ένα πολύ καλό anime το οποίο το συνιστώ ανεπιφύλακτα. ^^