Community Status Updates
Uchiha_Tina → jimmare
ευχαριστω!!!
φυσικα και δεν γινεσαι αδιακριτος!! τωρα παω 3η γυμνασιου!!! εσυ ποσο χρονων εισαι????
Oct 07 2008 20:56
dennisuke → Skiarxon
Μπράβο μεγάλε, ξέρεις από υπολογιστές μάλλον :smart:
Οκ, περνώ στο θέμα, ξέρεις αν έχουν βγει stick (φλασάκια) που σου δίνουν ίντερνετ; Really need it (not for me) γιατί οι γείτονες ή ασύρματο modem δεν έχουν ή αν έχουν είναι κλειδαμπαρωμένα.. Νομίζω έχει να κάνει με μια μηνιαία συνδρομή αλλά δεν ξέρω και πολλά. Ελπίζω να με διαφωτίσεις
Α, και μην ξεχάσω, συχγαρητήρια, η αγαπητή μας Ioanna-chan δε θα μπορούσε να βρει καλύτερο παρτενέρ.
Oct 07 2008 20:55
Adventurer → BarbasSs
Ρε Barba, ποτε θα μαθεις οτι οταν ρωτας "γιατι το εκανες αυτο???" ο αλλος θα σου απανταει παντα "ποιο???" :P
Oct 07 2008 20:32
Adventurer → joniM
Γεια σου joniM. Ηθελα να σου υπενθυμισω οτι τα greeklish απαγορευονται σ'αυτο το φορουμ οποτε σε παρακαλω γραφε στα ελληνικα απο'δω και μπρος.
Oct 07 2008 20:29
Nerethil → dennisuke
Τώται δαιν ξέρο τη εννωησ λολ χαχα...XD
Προφανώς/δυστυχώς συμμερίζομαι την άποψη σου. Με εκνευρίζει ώρες ώρες η σκοτωμένη ελληνική που βλέπω απο άτομα εδω μέσα( και γενικά στο internet) αλλά τι μπορείς να κάνεις?
Oct 07 2008 20:03
dennisuke → Nerethil
Επιτέλους, ένα άτομο που μιλά και γράφει σωστά την ελληνική γλώσσα. Είμαστε δυσεύρετοι, άμα πετύχεις κανέναν πες του να κάνουμε κόμμα :P. Με όλα αυτά τα ορθογραφικά λάθη που βλέπω εδώ :dazed: φοβάμαι ότι θα ξεχάσω τους σωστούς τύπους και θ' αρχίσω να γράφω λανθασμένα. Όχι thread για μαθήματα ιαπωνικών αλλά για μαθήματα νεοελληνικών πρέπει να κάνουμε πρώτα. Δεν ήθελα τίποτα ιδιαίτερο, μόνο να πω αυτό, να το βγάλω από μέσα μου :drink:
Oct 07 2008 19:46
Zauk-Lain-
→
Adventurer
Hai Hai...From the next time i wont Hurt L...Kawaii chise...KAWAII!!!
Oct 07 2008 19:07
Adventurer
→
Zauk-Lain-
LOL, μεσα ειμαι, εσυ δεν κανεις hurt L κι εγω κανω heal μονο Chise :P
(Βεβαια τον L τον βλεπω να πεθαινει στα κοντα ετσι κι αλλιως αλλα τεσπα)
[IMG]http://bp0.blogger.com/_Y0-w-d5dpBA/RZl3FZzA1DI/AAAAAAAAAAk/uKQpqay2ARw/s320/chise-snap.jpg[/IMG]
Μα δεν ειναι kawaii οταν ειναι στα καλα της; :wooi2:
Oct 07 2008 19:05
Hikari-sama → Raven Princess
Death Note εεε? Έχω ακούσει τόσα πολλά γι'αυτό, αλλά ακόμα δεν αξιώθηκα να το δω. Ίσως φταίει το οτι όλο λέω πως θα το δω, αλλά μετά διαλέγω άλλο ανιμε, ή το ότι έχει μόνο έναν κύριο γυναικείο χαρακτήρα (την Misa Misa λέω).Χαζή δικαιολογία, αλλά τεσπα !! Εγώ όποτε προλάβω βλέπω Chobits, ένα πολύ καλό ανιμε, με κάποια ecchi στοιχεία απ' τις δημιουργούς της Sakura, ή το Clannad, ένα χαριτωμένο harem anime, με πολύ καλό animation !!
Oct 07 2008 19:01
Zauk-Lain-
→
Adventurer
Κανουμε Καινουργιο Spam Heal Μεχρι να επιστρεψει η Konata?Παμε Full Για Chise?
Oct 07 2008 18:46
Leon → zade
Δεν παρακολούθησα τελευταία πολύ το τόπικ αλλά ναι ενδιαφέρομαι. Όταν βρω χρόνο θα μπω στη συζήτηση
Oct 07 2008 18:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed