Community Status Updates

Adventurer → Hazuki
Ευχαριστω, παντα βαζω τα δυνατα μου να βγαζω οσο ποιοτικοτερες φωτογραφιες γινεται :P
Επ'ευκαιριας, εχεις πουθενα καμια λιστα ευκαιρη με τα ανιμε σου; Οχι οτι περιμενω να δω καποιο ανιμε που δεν εχω ηδη :tongue2: αλλα εχω απορια.
ΥΓ: Τωρα το ειδα, οποτε χρονια πολλα για πριν 5 μερες :laugh:
ΥΓ2: Μη χρησιμοποιειτε greeklish στις απαντησεις σας λεμεεε!:burningbe3:

the_second_child → Nerethil
[COLOR=RoyalBlue][B]Είσαι ο λόγος που μπήκα στο anime.gr μετά απο κάτι χρόνια για να ποστάρω κάτι. "^^ Ενδιαφέρον το post σου στο thread για το death note άρθρο. ^^[/B][/COLOR]

Etemon → Phantom Duck
Μα και ποιος σου είπε οτι τα έχουνε Postarei?Τα επεισοδεια κυκλοφορούνε επίσημα μονο στην Anime-Greek.

Nerethil → mono
Χίλια συγγνώμη αγαπητή Mono, δεν το ήθελα! Γενικά με την κατάσταση που επικρατεί στο internet, έχω υιοθετήσει την άποψη του ότι όλοι είναι aρσενικoi, μέχρι αποδείξεως του αντίθετου(απο το γνωστό "there are no girlz on teh intrawebs") .:nod: Και πάλι συγγνώμη! (και μπράβο σου που είσαι λογικός άνθρωπος. Always a pleasure to meet one)

mono → Nerethil
βρε nerethil χαιρομαι που με θεωρεις λογικο ανθρωπο...αλλα να...ειμαι και κοριτσακι και αυτο το ο mono με πληγωσε...lol

Glaurung → kazmir
[URL]http://www.anime.gr/forums/off-topic/5711-%C7-%E1%F0%EF%EA%E1%E8%DE%EB%F9%F3%E7-%F4%EF%F5-%EA%E1%F0%E9%F4%E1%EB%E9%F3%EC%EF%FD-7.html[/URL]
Επειδή μου φαίνεται οτι το έχεις ψάξει το θέμα ,μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις μερικά link στα ελληνκά ? Δεν θέλω να φανεί οτι δεν έχω όρεξη οτι ψάχνω ( πράγμα που είναι λογικό να μην σου αρέσει ) , απλώς επιδή είμαι 3 λυκείου και θα ήθελα να μπορώ να το τυπώσω και να το διαβάζω όταν έχω χρονο ... ευχαριστώ :nod:

Kenny → moonheart
[url]http://www.anime.gr/forums/fan-art-fan-fic/2872-kenny-dabbles-art-%5E%5E-11.html#post243865[/url]

Glastenen → Tomodachi2
αααααχχχχ βρήκα κάτι κουμπιά ΚΟΥΚΛΕΣ ασημί ματ με [B]βρετανικό θυρεό[/B] απάνω :nbleed: κάνανε 2.20 το ένα όμως και [I]ξεπαραδιάστηκα[/I], πήρα μόνο τα 4 μεγάλα γιατί δεν έιχα άλλα λεφτά :uhh::deadga6:

Erisadesu → dennisuke
το άλλαξα επειδή ειμαι η Desu Sama.... a.k.a suiseiseki απο το rozen maiden.
νομίζω ότι εκείνο το νικ σου ταιριάζει περισσότερο.