Community Status Updates
dennisuke → phm
Τελείωσαν τα fillers στο Bleach :clap:
Τι πιστεύεις, έχει τα κότσια ο Kishimoto να κάνει το Naruto εμπορική επιτυχία όπως έγινε με το One Piece; Εγώ πάντως on-going anime δεν ξαναβλέπω:sigh2:.
Θέλω να τελειώσει το Naruto αύριο, δεν πιστεύω ότι υπάρχει νόημα να συνεχίσει αυτή η σειρά, είμαι υπερβολικός; :emptyonexg1:
Θα συνεχίσω με ένα ολοκληρωμένο, είμαι ανάμεσα σε death note, code geass, berserk, haruhi, rozen maiden και κάτι άλλα :huh: ποιο προτείνεις; Πες κανένα καλό, γιατί άμα συνεχίσω έτσι, φοβάμαι ότι θα χάσω επαφή με τον κόσμο των anime :frozen:
...σε ρωτάω γιατί είσαι professional, εγώ μαθητευόμενος...
@Time no jutsu: [I]2 days ago.... [/I]Χρόνια πολλά!! :wis: Eλπίζω να πιάνονται, δεν κοιτώ συχνά το calendar...
Oct 08 2008 19:24
Six Winged Angel → dennisuke
Όντως, οι JAM project έχουν δημιουργηθεί γι'αυτόν τον σκοπό και ξέρουν καλά τι κάνουν ^^
Ευχαριστώ για το pm! Θα τα ακούσω όλα να δω και τι παίζει με X-japan!
Στους plastic tree κατά πάσα πιθανότητα θα πάω και έχω αρχίσει και την "προπόνηση" ;P
anyway catch you around! thanks και πάλι :joyful:
Oct 08 2008 18:40
Dark_Venus → Raven Princess
ευκολο...ή ψάξε στο google στις εικόνες ή μπορείς να βρείς και στο [URL="http://www.photobucket.com"]www.photobucket.com[/URL] ;)
Oct 08 2008 18:19
dennisuke → Six Winged Angel
JAM Project ftw! Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερο συγκρότημα για anime soundtracks... :frozen: Από τα τραγούδια που ανέφερες μόνο το fire wars ξέρω... θέλω και γω ψάξιμο ;). Σου έστειλα με private message δύο λινκ από megaupload για 2 συλλογές τραγουδιών - θα διαπιστώσεις ότι η μία είναι JAM Project από τη φωνή του Kageyama! Η άλλη είναι X Japan, άκου και κείνους, είναι κορυφή..
Κι όσο για το ταξίδι στη Γαλλία καλή σας επιτυχία, άμα υπάρχει θέληση και καλή οργάνωση μπορείτε να τα καταφέρετε :D
Για την ώρα πάντως, αν γενικά θέλεις j-rock, νομίζω έχουν συναυλία οι Plastic Tree στην Αθήνα σε λίγο καιρό [url=http://www.jrock.gr/new/]Plastic Tree Live in Athens @ Second Skin :: 14.10.08 & 09:00 :: by JMusic.gr[/url] να πας αν μπορέσεις :)
Τα λέμε :byejg9:
Oct 08 2008 17:46
Raven Princess → Dark_Venus
μια ερωτηση....απο που μπορω να βρω εικονες death note για να τις ανεβασω στο φορουμ????
Oct 08 2008 17:46
Raven Princess → Hikari-sama
Μια ερωτηση.... απο που βρισκεις ολες τις εικονες που ανεβαζεις στο φορουμ για αβαταρ και εικονα προφιλ????
Oct 08 2008 17:44
redarion → Lilia20
λοιπον lilia δεν φερεσε καθολου σωστα και τον λογο τον ξερεις πολυ καλα...... bye και σου ευχομαι να αλλαξεις προς το καλυτερο παντα.
Oct 08 2008 17:34
Six Winged Angel → dennisuke
Yay! Κιάλλος JAM project fan! :wooi2: Ναι έχω ξετρελαθεί με JAM, τόσο πολύ που ψήνομαι με ένα παιδί να πάμε στη Γαλλία να τους δούμε live σε ένα anime festival ;pppp όλοι είναι καταπληκτικοί! X-japan δεν έχω ακούσει, αλλά μου είναι πολύ γνωστό το όνομα
Thanks! ^^ έχω αρκετά τραγούδια των JAM project (καινούργια και παλιά, αλλά όχι no border tracks), αν και μερικά ακόμα δεν θα έβλαπταν :D
Χεχ να σου πω την αλήθεια κανένα από τα τραγούδια που είπες δεν το ξέρω :oo: πρέπει να ψαχτώ λίγο απότι φαίνεται.. Αγαπημένα μου είναι τα SKILL, Fire Wars, Soul Taker, Nageki no Rozario μεταξύ πολλών άλλων
Oct 08 2008 17:28
redarion → Etemon
χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν θεωρο οτι τα ντιτζιμον και τα ποκεμον ειναι για 15 αντε 17 και κατω ..... και εβλεπα παλια οταν ειχαν πρωτοερθει ντιτζιμον και ποκεμον (ποκεμον ειχα και ταπες χαχαχαχαχα) αλλα τωρα δεν μου κανουν αισθηση.. καταλαβες?? :p
ΥΓ: ευχομαι καλη τυχη:thatsit: και συνεχεια:hero: και κουραγιο :hahaha:στο site οπoυ εισαι admin.
Oct 08 2008 17:24
dennisuke → Six Winged Angel
Κι εσύ JAM Project fan man? Είναι πράγματι πολύ καλοί αλλά όταν άκουσα X Japan ενθουσιάστηκα :nod:. Αν θες σου στέλνω λινκ από pm για 27 τραγούδια JAM Project ή και X Japan!
Πολύ καλός κι ο Kageyama :drink: καλή φωνή
Εμένα μου άρεσε πολύ το Time, Ore wa tokoton tomaranai, Ore ga yaranakya dare ga yaru, Soldier dream και Bokutachi wa tenshi datta.
Oct 08 2008 17:06
dennisuke → manos78
Γεια!! Καινούριος και φρέσκος :D Πήγαινε από εδώ να συστηθείς και να σε καλωσορίσουν [URL]http://www.anime.gr/forums/off-topic/3119-%5Bnew-member-section%5D-few-words-about-yourself.html[/URL]
Καλή διαμονή στο anime.gr :wis:
Oct 08 2008 16:25
Etemon
Cassiel...χμμ οχι δεν εχουμε τυχει να συναντηθουμε σε κανενα παρτι γιατι πολύ απλά δεν έχω πάει ποτέ.
@redarion δεν νομίζω οτι παίζει ρόλο η ηλικία,δηλαδή αφου νομιζεις εισαι αρκετα μεγάλος για να βλέπεις τετοια τοτε γιατι εισαι γραμμενος στο anime.gr?Κατάλαβες?
Τα Anime δεν έχουνε μια συγκεκριμένη ηλικια γιατι απευθυνεται και σε ανθρωπους μεγάλης ηλικίας(40 και...)
EDIT:Τωρα προσεξά που αναφερεις μονο συγκεκριμένα τα Digimon και τα Pokemon.Κοιτα οντως ειναι λιγο ποιο παιδικά να το πω ετσι...δηλαδή δεν έχουνε τοσο σοβαρη υποθεση...ειδικά τα Pokemon...για τα Digimon δεν νομιζώ...πιστεύω αξίζει μια προσπάθει να παρακολουθήσεις την σειρά...
Υ.Γ Την σειρά Pokemoνn την βάλαμε λόγω οτι έχει μεγάλη αξία και πολλά ατομα την αναζητούνε με ελληνικό ηχο και τελεια ποιοτητα.
Oct 08 2008 15:58
redarion → Etemon
χαχα οκ τοτε .. κριμα που εχω δει το DB:unlucky: αλλιως θα το δοκιμαζα το site δυστιχως ειμαι αρκετα μεγαλος για digimon η pokemon:hahaha:
ty anyway:nod:
Oct 08 2008 14:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed