Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hazuki → Adventurer

Αν εννοείς αυτό --> [URL]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1662[/URL] το έχω, καθώς και το καμμένο live-action :hahaha: Οκ, θα δώ τι μπορώ να κάνω μέσα στο Σαββατοκύριακο και σου λέω.
Oct 10 2008 00:36
Photo

Adventurer → Hazuki

Θα σου το πω το ναι γιατι κι εγω την ιδια διαδικασια περασα τον τελευταιο μηνα και δε θελω να ειμαι ο μονος :hehehe: Γενικα δεν ψαχνω κατι συγκεκριμενο (εκτος αν εχεις κατα τυχη το Re:Cutie Honey που δε βρισκω πουθενα) , γενικα ψαχνω να συμπληρωσω τη συλλογη μου με ανιμε που δεν εχω και η λιστα σου θα ειναι οτι πρεπει για να παρω ιδεες (και αμα γουσταρεις ανταλλαζουμε και τιποτα, σχεδον τελειωσα τη δικη μου λιστα, πριν λιγο την τσεκαρα και για λαθη, οποτε αν θες στη στελνω μολις ολοκληρωθει). Κατα τ'αλλα το να τα ελεγξεις ολα αυτα για crc δεν παιζει ετσι κι αλλιως, απλα επιβεβαιωνεις οτι διαβαζονται τα περιεχομενα του DVD και λες "εστω πως δε βγαζει crc" :hahaha:
Oct 10 2008 00:24
Photo

Nerethil → the_second_child

Ευχαριστώ, μα δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς :frozen: :nod2:... Αλλα και πάλι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
Oct 10 2008 00:09
Photo

Radagast → zade

Χρόνια πολλά, :) .
Oct 10 2008 00:03
Photo

Radagast → Hellraider

Να σου πω ρε τρελέ επειδή άρχισα 2nd season SR, και ξέρω πόσο καμμένος είσαι, εσύ προτείνεις WF ή Nuke releases? (για την ώρα έχω μόνο WF τα πρώτα 16) PS : Μην ασχολείσαι με αυτόν που έκανε new account για να βγάζει το απωθημένο του στα threads γκρινιάζοντας και ειρωνεύοντας. (ξέρεις ποιον λέω, δες ef 2nd season thread)
Oct 09 2008 23:54
Photo

sakura_^^92 → dennisuke

^^^^ i like one piece too ^^ and i watch it every day on tv ^^ thefirst aimetht i watched was salor moon an i was 6 year ^^ Afer this a watch a lots of anime ^^ Now in the lsttie i watch D grey man , naruto, Vampire Knight, Tsubasa Chronice , CardCaptor Sakura and other ^^
Oct 09 2008 23:43
Photo

Hazuki → Adventurer

Επειδή έχω να κάνω ανανέωση στη λίστα κανα χρόνο τώρα, θές να σου στείλω μια καινούργια από Δευτέρα, πές ναι γιατί αλλίως δεν πρόκειτε να την φτιάξω :dazed: [λείπει το κίνητρο, ειδικά με κάτι cakes ύποπτα για crc :colddd:, που ούτε να τα αγγίξω δε τολμάω, despair :nanana:] Τώρα αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο, πές να δώ αν το χω.
Oct 09 2008 23:42
Photo

dennisuke → sakura_^^92

No, I don't speak Japanese, but I have a hard time when I write and read them :sleepy: I thought though using the words 'anime' and 'Japan' as my user name would be a good idea in order to show the close relationship between those two. However, I am going to change it sometime. If you want to learn them, good luck, I am sure you can do it if you really want :) I haven't seen a lot of animes, just ten. Yes, I liked Naruto, but my favorite one is School Rumble because it made me laugh all time :hahaha: without stopping, making me feel ridiculous to myself. I've also seen Samurai 7, Wolf's Rain and Dragonball and like them^^
Oct 09 2008 23:17
Photo

louna22 → anime-dono

:lovulovu:ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 09 2008 22:20
Photo

anime-dono → louna22

Ααα. Αν λες για τα Inuyasha σου ανήκουν. Do as you wish .
Oct 09 2008 22:18
Photo

anime-dono → louna22

Ποια ???
Oct 09 2008 22:16
Photo

sakura_^^92 → dennisuke

Hi ^^ you speak jappanese ? i really like it ** and i want to learn it ^^ I speak greek but i don't read and write it ^^'''''''' do you like naruto ? and what alse ? ^^ I like a lotsof ane and manga ^^
Oct 09 2008 22:15
Photo

louna22 → anime-dono

Ευχαριστώ πολύ για τα dvd φιλαράκι! Πόσο χρόνο μου δίνεις για να τα αντιγράψω?
Oct 09 2008 22:15
Photo

Shikamaru → kabamaru-1986

ενταξει ειναι ο Τ.Κ
Oct 09 2008 19:59
Photo

Adventurer → Always_Bleeding

Δε βλεπω κινηση στην αλυσιδα σου δυστυχως.. θελεις να την αφησουμε λιγο ακομα μηπως υπαρξει ενδιαφερον;
Oct 09 2008 19:57