Community Status Updates

Hellraider → Radagast
Μεχρι το 16 εχουνε βγαλει οι wf και εχουνε κανει εξαιρετικη δουλεια οπως και στην 1η σεζον(μακαρι να το τελειωσουν καποια στιγμη).Μετα για τα 17-26 κατεβασε τα απο nuke εχουνε κανει και αυτοι πολυ καλη δουλεια.Η αμεσως επομενη επιλογη απο nuke ειναι yourmom (:puke:) αν θες :P
Επισης για το ef θεμα απλα δεν μπορω να καταλαβω τι δεν του αρεσε.Οπως ειπε και ο melkor:whatevah:bath:
btw συντομα θα αρχισω και το gto.Για να δουμε περιμενω πολλα απο αυτο:drink:

LCF89 → angwolf
ελα angwolf-sama.Θελω να μου φτιαξεις κι εμενα μια εικονα οπως αυτη που εχεις εσυ!Τι σ'εχω δλδ?:hahaha::hahaha:

1oneiromono → aphroditechan
διαβασματα,υπνος και computer . Εσυ πως τα πας?
skype εφτιαξες τελικα??

1oneiromono → LexKuro
καλα, διαβασματα...βρικα ενα ωραιο vid sto youtube που ειχε cosplay kindom of hearts kai FF πρεπει να στο δειξω.Καταλυψεις αρχισατε εσεις ???

Lilia20 → redarion
Σορρυ ρε συ αλλα δεν εχω χρονο, δινω εξετασεις οπου να ναι και διαβαζω..
gomen, που αργησα να απαντησω >>

Lilia20 → Yunancy
Οπως σου ειπα πρεπει να μου πεις ποιο ανιμε θες για να σου βρω ακινδινα site ;333
death note den exw dei >.< αλλα αφου μου το προτεινεις κι εσυ ;333
Τωρα τι βλεπεις?? ^^

nookie → Etemon
Konichi-wa Etemon kun..!!
Thanx 4 tha request :)
Πες κανα νεο διοτι η συνδεση μ τα επαιξε και εχω χαση την επαφη με τον κοσμο εδω μεσα! :Ρ

GkLoc → tsintori
Xaxa ελα ρε,
Ναι ειχα,ψηφισαμε 15μελες και την καναμε...
Εσυ,πως πανε τα κεφια?

zade → Adventurer
Eυχαριστώ πολύ . Ευτυχως το θυμάστε εσείς γιατί εγώ το είχα ξεχάσει .

the_second_child → Nerethil
[B]lawl
Εννοώ πως σπάνια μπαίνω πια γιατί γίνεται χαμός, αλλά βλέποντας το comment σου "αναγκάστηκα" να μπω, για να σε συγχαρώ, γιατί για μια φορά lately, είδα post που έβγαζε νόημα. Κατάλαβες τώρα? "^^[/B]

gexion → 4rtemis
[B]γεια!είδα τις προτιμήσεις σου στα movies,και πολυ χαρηκα που επικρατει "hayao Miyazaki"σύνδρομο :P[/B]
[B]κι εγώ π.φάληρο μένω btw,λες να σε ξέρω?XD[/B]

Adventurer → Hazuki
Πατατα εγραψα, εννοουσα το Shin Cutie Honey, 8 OVA του 1994. Και ναι, το Live Action ειναι παρα-καμμενο. Δεν αντεξα να δω πανω απο δυο αποσπασματικα λεπτα :hahaha: (Το γεγονος οτι το fanservice ειναι ελαχιστο δεν επαιξε κανεναν λογο στην αποφαση μου, this is my story and I'm sticking to it).
Παω να κανω Ανακοινωση στο Forum οτι απο το Σαββατο και μετα θα κανουμε κανα-δυο μηνες να σε δουμε.