Community Status Updates

Zoro → ichigo13
ichi,δες ξανα το καινουριο thread που εφτιαξα,εβαλα και το ελληνικο και τα 2 ιταλικα openings.
Αν θες δες τα ειναι αρκετα καλα,να μου πεις πως σου φανηκαν;)

Skyller → Hawk-Eyes
pata user cp meta social group!! aristera.... kai bes sto one piece

jimmare → Yunancy
Εμενα μου λες?Χαλια...
Χαχαχαχαχα...Γενεολογικο δεντρο?
Τεσπα,ναι ολοι...(οι καθηγητες)LOL
Εμ αυτα~!

Kon_Okami → LucyBR
Που σαι μαρή και σε ψάχνω ολημερίς????
Λεπόν. Last minute notice:
Underworld is waiting for y(όπως σου είπα και τις προάλλες αλλά πουυυυυ μνμ???)
Εμείς θα είμαστε εκεί από τις 9 και κάτι ψιλά. Οπότε put on your fav T-shirt πάρε λίγη τρέλα από το συρτάρι, πρόλαβε το τρένο και έλα to have fun with everyone under the OdC j-tunes!!!!
In case you don't know where to come:
Πάρε μετρό και κατέβα Πανεπιστήμιο στην έξοδο προς Εθνική Βιβλιοθήκη. θα δεις όπως βγαίνεις την Ιπποκράτους μπροστά σου. Αρχίζεις να την ανεβαίνεις από την δεξιά πλευρά. Κάποια στιγμή θα δεις ένα μαύρο μαγαζί με τζαμαρία και κάτι βλαμμένα μέσα να χτυπιούνται. Oh, you've found us!!!! That's us in there......
Βέβαια πάντα υπάρχει και η alternative του τηλεφώνου(ναι ναι εκτελώ ΚΑΙ καθήκοντα GPS)
Μη τολμήσεις και λείψεις. Mata nee^^

Radagast → Hellraider
Οκ thanx. Πάντως οι Nuke έχουν dvdrips και όχι Tvrips οπότε παίζει όντως να είναι τέλεια επιλογή ούτως ή άλλως γιατί όσο να'ναι άλλη φάση τα dvdrips και έχουν και αυτοί σημειώσεις νομίζω. Καλά για yourmom δε το σκέφτομαι καν, ποτέ δε βλέπω κάτι από σάπια fansubs. ^^
Όσο αφορά το GTO το θεωρώ αδύνατον να μη σου αρέσει, προσωπικά δεν έχω διασκεδάσει άλλο anime έτσι, όσο προχωράει τόσο πιο διασκεδαστικό και ευχάριστο γίνεται. ^^

Tea-chan → Adventurer
Θα στείλω μήνυμα. (Καλά ρε, πότε πρόλαβες και μπήκες;; Έτρεχες;;:oo:)

Scorpion
→
sleepless
Οντως ο L ειναι τελειοοοοοοοοοοοος!Το εχεις τελειωσει το death note;Btw ευχαριστω για το request.

marilena_r
→
roriconfan
Γεια! Δεν μπορώ να διαβάσω όλο το θρεντ για την Αποκαθήλωση του καπιταλισμού, αλλά πρέπει να είσαι ένας από τους φιλελεύθερους, ε;