Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → ichigo13

ichi,δες ξανα το καινουριο thread που εφτιαξα,εβαλα και το ελληνικο και τα 2 ιταλικα openings. Αν θες δες τα ειναι αρκετα καλα,να μου πεις πως σου φανηκαν;)
Oct 10 2008 21:08
Photo

Skyller → Hawk-Eyes

pata user cp meta social group!! aristera.... kai bes sto one piece
Oct 10 2008 20:41
Photo

Adventurer → Tea-chan

LOL. Μεχρι και στο σουπερ-μαρκετ πηγα ν'αγορασω Τοπινο :P
Oct 10 2008 20:32
Photo

jimmare → Yunancy

Εμενα μου λες?Χαλια... Χαχαχαχαχα...Γενεολογικο δεντρο? Τεσπα,ναι ολοι...(οι καθηγητες)LOL Εμ αυτα~!
Oct 10 2008 20:11
Photo

Glaurung → Anelis

:hi: πως είσαι ? :D
Oct 10 2008 19:57
Photo

jimmare → Uchiha_Tina

14 ειμαι...
Oct 10 2008 19:39
Photo

jimmare → evaofadawn

Λενε οτι ξαναενωνονται το 2013
Oct 10 2008 19:38
Photo

jimmare → joniM

Στειλε μου σε pm το msn σου για να ξερω ποιος εισαι!
Oct 10 2008 19:37
Photo

Kon_Okami → LucyBR

Που σαι μαρή και σε ψάχνω ολημερίς???? Λεπόν. Last minute notice: Underworld is waiting for y(όπως σου είπα και τις προάλλες αλλά πουυυυυ μνμ???) Εμείς θα είμαστε εκεί από τις 9 και κάτι ψιλά. Οπότε put on your fav T-shirt πάρε λίγη τρέλα από το συρτάρι, πρόλαβε το τρένο και έλα to have fun with everyone under the OdC j-tunes!!!! In case you don't know where to come: Πάρε μετρό και κατέβα Πανεπιστήμιο στην έξοδο προς Εθνική Βιβλιοθήκη. θα δεις όπως βγαίνεις την Ιπποκράτους μπροστά σου. Αρχίζεις να την ανεβαίνεις από την δεξιά πλευρά. Κάποια στιγμή θα δεις ένα μαύρο μαγαζί με τζαμαρία και κάτι βλαμμένα μέσα να χτυπιούνται. Oh, you've found us!!!! That's us in there...... Βέβαια πάντα υπάρχει και η alternative του τηλεφώνου(ναι ναι εκτελώ ΚΑΙ καθήκοντα GPS) Μη τολμήσεις και λείψεις. Mata nee^^
Oct 10 2008 18:22
Photo

Radagast → Hellraider

Οκ thanx. Πάντως οι Nuke έχουν dvdrips και όχι Tvrips οπότε παίζει όντως να είναι τέλεια επιλογή ούτως ή άλλως γιατί όσο να'ναι άλλη φάση τα dvdrips και έχουν και αυτοί σημειώσεις νομίζω. Καλά για yourmom δε το σκέφτομαι καν, ποτέ δε βλέπω κάτι από σάπια fansubs. ^^ Όσο αφορά το GTO το θεωρώ αδύνατον να μη σου αρέσει, προσωπικά δεν έχω διασκεδάσει άλλο anime έτσι, όσο προχωράει τόσο πιο διασκεδαστικό και ευχάριστο γίνεται. ^^
Oct 10 2008 18:14
Photo

rigo → spartakos2

filipe
Oct 10 2008 18:02
Photo

Tea-chan → Adventurer

Θα στείλω μήνυμα. (Καλά ρε, πότε πρόλαβες και μπήκες;; Έτρεχες;;:oo:)
Oct 10 2008 18:00
Photo

Scorpion → sleepless

Οντως ο L ειναι τελειοοοοοοοοοοοος!Το εχεις τελειωσει το death note;Btw ευχαριστω για το request.
Oct 10 2008 15:14
Photo

marilena_r → roriconfan

Γεια! Δεν μπορώ να διαβάσω όλο το θρεντ για την Αποκαθήλωση του καπιταλισμού, αλλά πρέπει να είσαι ένας από τους φιλελεύθερους, ε;
Oct 10 2008 14:55
Photo

4rtemis → gexion

δεν ξερω μπορει εγω παω στο 1ο Π.Φαληρου , εσυ?
Oct 10 2008 14:18